Beoordelingen AD Autobedrijf Strijker & Visscher Auto's B.V.

8,7
302 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 302 beoordelingen

Jan

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste telefonische contact tot de aankoop straalde het bedrijf vertrouwen uit. Met de aankoop is alles correct nagekomen. Tijdens de garantieperiode was er een mankement en dit werd geheel kosteloos vervangen/opgelost. Kortom alle lof aan autobedrijf Strijker & Visscher, zijn directie en medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Hattem

15-08-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Ankie uit Koekange

13-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer heel goed geholpen om APK op tijd te doen!


Ja, ik beveel dit aan

M uit ZUIDWOLDE

11-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helemaal prima, goede service en vriendelijkheid.De moeite waard om kennis te maken met dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwolle

09-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hadden via de digitale snelweg hier een occasion zien staan .waar wij wel belangstelling voor hadden .
Bij binnenkomst werden wij netjes te woord gestaan en er werd goed naar onze wensen geluisterd.
De inruilwaarde voor onze inruilauto werd deskundig bepaald na inspectie.
Er werd een prijs voor ons berekend voor 4 nieuwe vier seizoensbanden op de occasion waar wij wel belang bij hadden.
Wij waren content met het totale financiele plaatje.
Tijdens een kop koffie werd de occasion uit de showroom gehaald voor een proefrit. (Dat terwijl het er behoorlijk druk was)
Deze verliep goed en tijdens de rond gang om de occasion die toen buiten stond kwamen wij nog wat kleine onefgenheden tegen en gevraagd wat het bedrijf hier aan kon doen .
Deze vragen werden ook netjes beantwoord tot onze tevredenheid .
Tijdens nog een lekker bakje koffie werd alles netjes op een factuur gezet met vermelding van alle nog te verhelpen kleine oneffenheden en nieuwe banden incl onderhouds-afleveringsbeurt en nieuwe apk en 6 maanden garantie.

Eind conclusie : Je word netjes ontvangen.
Men luisterd goed naar de wensen
Men luisterd naar je vragen.
Beantwoord deze netjes.
Neemt de tijd voor een klant.


Ja, ik beveel dit aan

Froukje uit Heerenveen

08-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel en kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Lex

07-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring. Eerlijk bedrijf met een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Geeske uit Wilhelminaoord

31-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd vriendelijk, klantgericht en goede service. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-07-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan