Beoordelingen AD Autobedrijf Teo Welles

8,7
486 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 486 beoordelingen

Anoniem

09-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens de vakantie ben ik als nieuwe klant direct en goed geholpen. Prima service en een goed resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Wijhe

06-07-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net bedrijf, komt afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

r uit heerenveen

22-06-2018
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: bij aanschaf van occasion ontdekte gebrek weinig intresse om het te repareren zoals het hoorde


Ja, ik beveel dit aan

Anne

03-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Verschillende autos in de loop der jaren bij Teo in onderhoud gehad.Naar volle tevredenheid !


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Sneek

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-05-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J.C. uit Joure

14-05-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf maàr offertes lopen vaak uit op meer. Offertes zijn dus maar beperkt houdbaar


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nes

14-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

johan uit akkrum

10-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik neem aan dat jullie je werk goed doen maar kan geen oordeel geven omdat ik nog geen rek. heb gehad


Ja, ik beveel dit aan