Beoordelingen AD Autobedrijf Ter Horst

8,6
21 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Gerhard uit IJsselstein

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen met Ter Horst zijn positief. Het is een vakkundig bedrijf met goede service en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Harmelen

24-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage,duidelijk en fair.
Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze BMW wordt prima onderhouden door Autobedrijf Ter Horst. ik krijg deskundig advies waarbij ik altijd het gevoel heb dat dat advies eerlijk en in mijn belang is.


Ja, ik beveel dit aan

Marcelis uit Harmelen

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: benaderbaar, flexibel en goede service. afspraken worden helder gemaakt en netjes na gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Gabrielle uit Harmelen

13-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Spijkenisse

06-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende bedrijf met professionele en klantvriendelijke aanpak.
Ik ben zeer blij dat ik voor deze bedrijf heb gekozen.
Bedankt Paul en Marcel!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Harmelen

07-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: K, Ben van middag nog ff de auto wezen brengen bakkie koffie gedaan poosje met Paul zitten praten ,voor mij een super garage.
Staan altijd voor je klaar Marchel Paul en Dion Toppie.

mijnheer B


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit masrgraten

31-10-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom kijken naar tweedehands auto rij bijna 350 km ervoor en werd binnen 10 minuten weg gestuurd omdat ik te kies keurig was zij de eigenaar.
Het ging over een bedrag van 35,000 euro.
Schandalig.


Yvonne uit Nieuwegein

19-01-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij Marcel voor apk en onderhoud. Grote mate van deskundigheid, persoonlijke aandacht en een prima service!


Ja, ik beveel dit aan