Beoordelingen Autovakmeester Ter Horst

8,9
128 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Anoniem

15-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Vleuten

06-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Autobedrijf Ter Horst en ben altijd zeer tevreden over de perfecte service en vakmanschap. Inmiddels is een aantal familieleden en vrienden ook klant bij Ter Horst door mijn aanbeveling.

Ruim een week geleden is mijn auto buiten mijn schuld om total loss geraakt.
De volgende dag direct naar Autobedrijf Ter Horst gebeld om te vragen of mijn gecrashte auto tijdelijk onderdak kon krijgen. De berger heeft het wrak die dag keurig bij Ter Horst kunnen afleveren.
Ook heb ik direct een vervangende auto in bruikleen gekregen, erg prettig en ik heb er niet eens om hoeven te vragen. Kijk, dat noem ik nou service die je niet zo vaak meer tegen komt.

Een kleine week later, na een lange zoektocht door occasion-land hadden Marcel en Paul de perfecte auto voor mij gevonden. Deze auto was helemaal naar mijn wens, want Marcel en zijn oom Paul zijn zeer deskundig op dit gebied. Inmiddels rijd ik met veel plezier in mijn nieuwe Mercedes C-klasse en hoop dat nog jaren te kunnen blijven doen.
Aan de service van Autobedrijf Ter Horst zal het zeker niet liggen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nanne-Marijn uit Vleuten

30-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, duidelijke communicatie, vriendelijk en kundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

a uit harmeln

28-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Vleuten

25-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een uiterst vakkundig en net bedrijf. Hele goede, eerlijke service en een goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Harmelen

25-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Harmelen

24-11-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al jaaaren en jaaaaren bij Marcel met mijn auto en het is een knusse en prettige garage waar wordt meegedacht en als je met panne komt te staan, Marcel bellen en...weer gaan. En zoek je voor je banden een hotel, Marcel Ter Horst verwent ze wel.


Ja, ik beveel dit aan

Anneline uit Harmelen

22-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Oude pekela

17-11-2018
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto in goed vertrouwen zonder garantie gekocht. Nog geen 2 uur verder ging het lampje van het motormanagement al branden. Contact opgenomen met de garage en Paul leefde echt mee en wou er onderling toch uitkomen. Nieuwe nokkenassensor, kettingspanner en valvetronic op moeten laten zetten wat dus al dik 600 euro kost. Dagelijks contact met Paul gehad, die wij als zeer prettig en begripvol persoon zien, en die zei dat de eigenaar op vakantie was en ik later terug moest bellen wanneer hij er weer was. Zo gezegd zo gedaan bel ik meneer ter Horst van wie ik de mededeling krijg dat ik 250euro onkostenvergoeding zou krijgen wanneer ik hem een rekening zou geven. Tevens lag er nog een setje winterbanden met velgen voor ons bij meneer ter Horst die wij ook zelf maar even moesten halen. Moment dat wij aankomen werkte meneer ons zsm weer weg ondanks een rit van bijna 3uur. Ook meteen een rekening overhandigd voor de 250 die meneer zou betalen. Nu inmiddels een dikke anderhalve maand verder nieuwe remschijven + blokken, motorcomputer en centeras moeten laten vervangen. Oftewel weer 2750 euro aan kosten. En meneer ter Horst die alles behalve begripvol is en nog steeds die 250 niet heeft over gemaakt zou ik absoluut afraden om daar een auto te kopen laat staan je fiets te laten repareren. Ik heb iedere dag 2 jonge kids in de auto dan verwacht ik wel een veilige en betrouwbare auto voor dat bedrag. Als laatste wil ik wel ons respect uitbrengen naar Paul die wel menselijk is en in geen velden of wegen lijkt op zijn neefje meneer ter Horst.