Beoordelingen AD Autobedrijf Ter Horst

8,3
15 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

V. uit Spijkenisse

06-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende bedrijf met professionele en klantvriendelijke aanpak.
Ik ben zeer blij dat ik voor deze bedrijf heb gekozen.
Bedankt Paul en Marcel!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Harmelen

07-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: K, Ben van middag nog ff de auto wezen brengen bakkie koffie gedaan poosje met Paul zitten praten ,voor mij een super garage.
Staan altijd voor je klaar Marchel Paul en Dion Toppie.

mijnheer B


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit masrgraten

31-10-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom kijken naar tweedehands auto rij bijna 350 km ervoor en werd binnen 10 minuten weg gestuurd omdat ik te kies keurig was zij de eigenaar.
Het ging over een bedrag van 35,000 euro.
Schandalig.


Yvonne uit Nieuwegein

19-01-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij Marcel voor apk en onderhoud. Grote mate van deskundigheid, persoonlijke aandacht en een prima service!


Ja, ik beveel dit aan

karin uit Harmelen

06-06-2014
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Marcel, we kennen elkaar al jaren en je maakte mij en mijn vervoermiddelen mee in diverse fases van mijn (niet direct saaie) leven. Altijd nam je tijd voor maatwerk , aandacht en budgettair meedenken. Dat is heerlijk. Nooit werd me een onderdeel of een andere auto opgedrongen en steeds was je paraat als ik een pech had en je bent zo goed, dat een auto die bij mij niet meer startte als een zonnetje ging lopen toen jij de contactsleutel omdraaide..... Als er iets kleins moet gebeuren kan ik heerlijk boven gaan zitten en krijg er nog een kop koffie bij en lees daar lekker even wat vakliteratuur of doe wat telefoontjes. Een fiets lenen is nooit een probleem en als klap op de vuurpijl wist je vorige week al toen ik parkeerde wat het probleem was, want dat had je op facebook gelezen: een wieldop verloren. Je had er zelfs al een voor me klaarliggen, tikte die erop en klaar. Jij en je bedrijf verdienen een warme douche en heb je liever een wat koelere met dit weer dan mag dat ook. Ga zo door, groeten en fijne Pinsteren, Karin Speelman.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Harmelen

04-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Lelystad

05-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
De wensen die ik had bij aflevering van de auto zijn zoals afgesproken en goed uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

W uit Apeldoorn

13-01-2012
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb de auto gebracht voor een kleine reparatie. Halverwege wat afgebroken, waardoor de auto langer moest blijven staan. Dit krijg je pas te horen bij het afhalen ipv een telefoontje. De faktuur was velen malen hoger dan afgesproken. Het 10 punten lijstje waarop staat vooraf afgesproken prijs klopt ook niet. Faktuur kwam ipv 1 uurtje op 4 uur. Toen wisten ze me wel te vinden en zijn we uiteindelijk op 2 uur terecht gekomen. Advies: doe je zaken laat zwart op wit de prijs vast leggen hoor deze klacht vaker.


Jan uit Harmelen

14-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J M F uit Vianen

12-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan