Beoordelingen AD Autobedrijf Thijs- Mann BV

9,0
18 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Fabrizio uit Breda

05-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Breda

23-05-2016
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Waardeloos!! Auto gebracht voor onderhoud op donderdag met de mededeling dat hij uiterlijk vrijdag klaar moest zijn. Het was zaterdag en nog niks vernomen van de garage. Toen ik uiteindelijk zelf belde rond de middag vertelden ze mij dat ze nog aan de auto aan het werk waren. Pas om 17(!) kon ik m'n auto ophalen. Echter waren ze vergeten een onderdeel te bestellen. Afijn, kan gebeuren. Het onderdeel zou 3 dagen later binnen zijn. Op afgesproken tijdstip terug naar de garage om het onderdeel op te halen. Natuurlijk was deze niet besteld en stond ik hier dus voor niks. Wederom zou ik teruggebeld worden dezelfde dag maar ook dit gebeurde niet. Lang verhaal kort: ontzettend slechte service en communicatie. Ik zou deze garage dus niemand aanbevelen!


Michael uit Breda

06-04-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf. Ze hebben mij 2x snel, deskundig geholpen. En een goede prijs!


Ja, ik beveel dit aan

nico uit breda

26-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

JAN uit breda

28-05-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ramon & Paulina uit Breda

28-03-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeker één van de beste garage bedrijven waar we geweest zijn. Ze hebben altijd een goed of passend advies en denken met ons mee om dingen voor elkaar te krijgen. Dit garage bedrijf is hèt bewijs dat service en kwaliteit voor een betaalbare prijs nog steeds bestaat in Nederland!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Oosterhout

11-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige garage. Altijd eerlijk advies en alles gedaan zoals afgesproken.
Voor mij al jaren de beste garage, daarom denk ik er niet over om een naar een ander toe te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Manita uit Breda

13-11-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Binnen 5 minuten een monteur bij mijn auto voor een lekke band, 5 minuutjes later al verwisseld.

Super snelle service..!
Klant vriendelijk..!

Bedankt mannen..


Ja, ik beveel dit aan

D.J. uit Breda

23-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fanatastische klantenservice. Even niemand die je kan ophalen of wegbrengen? Dat lossen ze voor je op!
Altijd eerlijk over de aanstaande kosten en altijd in goed overleg over welke reparaties er gedaan moeten worden.


Ja, ik beveel dit aan

ingrid uit haarlem

06-07-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan