Beoordelingen AD Autobedrijf Van der Vleuten Waspik B.V.

8,8
530 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 530 beoordelingen

w.a.m. uit Raamsdonksveer

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service, betrouwbaar en aardig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Waspik

19-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig contact en goede informatie over de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Waspik

08-09-2018
6,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Han is bij jullie geweest om de auto het scherm schoon te maken maar helaas het is weer prezies hetzelfde gr het is er slechter van geworden


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Dongen

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en fijn contact. Duidelijk. Komt afspraak na.
Vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Waspik

22-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Súper geholpen bij acute pech.
Er wordt erg meegedacht, snel geholpen, correcte (prijs) afspraken gemaakt en daarnaast 24/7 bereikbaar!
Ik ga er van uit dat ze kundig zijn. Deze reparatie had ik nooit eerder laten doen en ik kom hier voor het eerst. Dus qua prijs kan ik (nog) niet vergelijken.
Onze achterbuurman komt hier al jaren en is uiterst tevreden. 'Goede kwaliteit, eerlijk en snel voor een beetje meer geld. De meeste die ik ken blijven terug komen, dat zegt ook veel war' zegt hij.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit Waspik

12-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: reden bezoek, kan ik niet alles aangeven. Onderhoud en/of APK.
Ik wil niet dat mijn gegevens aan derden worden doorgegeven of door verkocht.









Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Den bosch

26-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Cor

12-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: is gewoon heel goed anders zouden we er geen jaren al komen


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Waspik

15-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geregeld en bereid tot aanpassing van het tijdstip van onderhoud. Zeer tevreden over de bediening van mij als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Breda

13-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan