Beoordelingen AD Autobedrijf van Lopik B.V.

8,8
80 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Henk uit Hardinxveld-Giessendam

09-10-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima bedrijf met goede dienstverlening


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Hardinxveld-Giessendam

02-10-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-10-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

marina uit hardinxveld-giessendam

02-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom op zaterdagmiddag omdat er iets niet klopte met mijn auto en ben toen keurig geholpen.
Zodoende ook de grote beurt en schade herstel laten doen.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nieuwegein

15-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben de verkoper als prettig ervaren. We zijn zeer tevreden over de mogelijkheid om de afspraken in de avond te plannen.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Rotterdam

23-08-2017
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik moest op korte termijn mn veewagen laten keuren en daar werd heel direkt op gehandeld. Naar alle tevredenheid!


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit HARDINXVELD-GIESSENDAM

19-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Hardinxveld-Giessendam

14-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed helpend en vriendelijk personeel en ze leveren goed werk


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Hardinxveld Giessendam

16-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf. Voor de 2e keer een nieuwe auto daar gekocht. Een aanrader om heen te gaan. Ook voor je reparaties. Kleine dingetjes verhelpen ze direkt ter plekke.


Ja, ik beveel dit aan

kasper uit kinderdijk

15-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een net bedrijf met aardigeen mensen die kennis van zaken hebben , ze hebben een goede indruk achtergelaten en we raden een ander aan om hIer zeker even te remmen als u op zoek bent naar een andere auto


Ja, ik beveel dit aan