Beoordelingen AD Autobedrijf van Rijn V.O.F.

8,8
18 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Peter uit Noord-Scharwoude

18-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier staat service en klantvriendelijkheid nog echt centraal. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Egmond aan zee

18-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een goed services gerichte garagebedrijf met uitstekende monteurs. De Heer van Rijn zoek altijd naar de goedkoopste en beste oplossing voor je als klant


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Heerhugowaard

13-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen
Correct geholpen met alles
wij zijn zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Heerhugowaard

23-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn en uiterst vakkundig familiebedrijf waar men alles onder 1 dak kan terugvinden: service, klantvriendelijkheid en vooral vakbekwaamheid
Er staat altijd een kop koffie klaar.
Deze vakgarage verdiend met recht een hoge score 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Louk uit Heerhugowaard

22-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren een vaste klant bij autobedrijf van Rijn, 2 personenwagens en een lucatti scooter in onderhoud.
Van Rijn regelt alles tot in de puntjes, diverse wagens gekocht en ingeruild zonder noemenswaardige problemen!
Kwam deze AD beoordelings site tegen en vindt dat het hele team maar eens in het zonnetje gezet moet worden!
Chapeau en ga zo door!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Oudkrspel

27-02-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een leuk bedrijf met fijne medewerkers.
alles word prima opgelost professioneel en snel .


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Broek op Langedijk

11-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben al vanaf de opening klant en ik ben bijzonder tevreden. Geen lange wachttijden maar voor zover mogelijk directe hulp ( met koffie). Zelfs problemen buiten de garantie worden meestal zeer coulant behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Opperdoes

06-04-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: No nonsens, eerlijk betrouwbaar en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Zuid scharwoude

18-11-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik word altijd zeer goed te woord gestaan en als ik een probleem heb, zijn ze snel ter plekke.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit sint pancras

04-04-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan