Beoordelingen AD Autobedrijf Vlassak Autogas V.O.F.

10
4 beoordelingen
  • Service 10
  • Deskundigheid 10
  • Prijs/kwaliteit 10
1 t/m 4 van 4 beoordelingen

Noud uit Valkenswaard

06-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zowel apk groot onderhoud, als reparatie tussen door, altijd prima geholpen. Een reparatie of onderhoud kost nu eenmaal wat, maar altijd een goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Valkenswaard

09-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voel me een geluksvogel dat een kennis van mij het bedrijf 7 jaar geleden aan mij heeft aanbevolen.
De eigenaar en zijn medewerkers (allen autotechnici) staan altijd direct voor je klaar, en de sfeer is er altijd vriendelijk en ontspannen.
De kosten voor onderhoud en voor reparatie zijn zijn er verrassend veel lager, in vergelijking met wat merkdealers vragen.
Zelf leraar autotechniek ben ik altijd onder de indruk van het vakmanschap van de eigenaar en zijn medewerkers. Het is zoals Remco uit Tilburg schreef: Topklasse!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Tilburg

21-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang zijn mijn auto's in onderhoud bij Vlassak. Ik word er altijd goed geholpen tegen een goede prijs, welke vaak vele euro's scheelt met andere bedrijven in de regio. Het vervangen van de distributieriem van mijn Mazda was hier zelfs 50% goedkoper dan bij de garagist waar ik de auto gekocht had.
Topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Valkenswaard

16-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De eigenaar en zijn zonen altijd voor je klaar staan. Niet te veel praten maar doen en je het gevoel krijgt dat ze op een eerlijke manier hun geld verdienen. Gewoon door hard te werken.


Ja, ik beveel dit aan