Beoordelingen Ad van Gils Motors V.O.F.

8,4
32 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Hein en Anita uit Haastrecht

12-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: hebben remleiding gekocht en zadel laten bekleden voor een Vstrom 650.
zadel was super mooi 6 cm verhoogd en nieuwe bekleding erop in twee kleuren. rood zwart.
remleiding verkeerd maar geen probleem met terug sturen en geld terug.
groet Anita en Hein


Ja, ik beveel dit aan

wendy uit breda

20-05-2015
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: achterband verkeerd gemonteerd door ad van gils schandalig voor woorden en dan nog heel onbeleefd tegen de klanten zijn ook


Alexander uit Breda

19-06-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Breda

12-10-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Een eerlijk antwoord en een eerlijk advies. Geen loze beloftes, maar duidelijkheid, en dat alles tegen een redelijke prijs. Daarvoor ga ik liever niet naar de massa zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Breda

12-10-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Een eerlijk antwoord en een eerlijk advies. Geen loze beloftes, maar duidelijkheid, en dat alles tegen een redelijke prijs. Daarvoor ga ik liever niet naar de massa zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Ben JAJ uit Rijen

25-08-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit Prinsenbeek

27-07-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Bedankt voor de snelle levering van mijn Derbi, echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Oudenbosch

24-06-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom nu al weer de nodige jaren bij dit bedrijf. Had op een gegeven moment van een vriend een BMW1200RT gekocht, terwijl ik zelf een 1100RT had.
Deze heeft enige tijd ten verkoop in consignatie bij dit bedrijf gestaan en is door hem naar volle tevredenheid voor mij verkocht.
Met mijn 1200RT heb ik 2 keer een schade gehad en deze zijn beiden naar volle tevredenheid vakkundig gerepareerd.
Ook mijn navigatieapparatuur komt er vandaan en als ik daarmee eens een probleem heb, dan wip ik gauw even aan en er wordt terstond naar je probleem gekeken.
Vriendelijke mensen, erg behulpzaam en een nette zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Breda

21-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ad, Sandra en Edward staan altijd voor je klaar, met deskundig advies en gerichte oplossingen. Tevens krijg je er een echte bak koffie in een kom niet zoals bij veel bedrijven een plastic bekertje met iets wat op koffie moet lijken.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit oosterhout

19-09-2010
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al bijna 10 jaar tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan