Beoordelingen Adelaar Auto's

8,8
38 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Abel uit Heerhugowaard

10-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week Hyundai i30 gekocht. Goede service. Mooi nieuwe apk erop en 2 verse bandjes. 1 sleutel was afgebroken, maar kon bij de lokale sleutelboer een nieuwe laten maken (op de kosten van Adelaar) . Bij de volgende aankoop zeker weer even binnen kijken! Succes!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke uit Schagen

22-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne eigenaren, onderhandelingsmogelijkheden, goed service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Alkmaar

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier laatst een ford gekocht. De mannen leveren een perfecte service en zijn heel klantvriendelijk. De auto bevalt top!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Alkmaar

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, zeer beleefde benadering, geen opdringerig gedoe, auto's zien er stuk voor stuk prima verzorgd uit. Zijn heel serieus en vakkundig bezig (nog wel jong) dus gaat het zeker nog een mooie toekomst tegemoet.


Ja, ik beveel dit aan

j uit heerhugowaard

01-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super aardige mensen. En goede service
nu in bezit van een peugeot 307 break uit 2005
En we zijn blij met deze aankoop van adelaar auto,s goede prijsverhouding en zal als we in de toekomst weer een auto willen. Dan zal ik zeker de moeite nemen om weer terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Alkmaar

19-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service, Direct geholpen en meteen verkocht


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hhw

07-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, meedenkend en deskundig! Deze mannen weten waar ze over praten!


Ja, ik beveel dit aan

Engin uit Heerhugowaard

07-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vakmanschap, kwaliteit en deskundigheid zijn van toepassing bij Adelaar auto's
Prima geholpen en nog steeds zeer tevreden met me aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Langedijk

07-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede jongens die je graag helpen naar een nieuwe auto. Altijd vriendelijk en staan je graag te woord. Zeer tevreden over Adelaar Auto's


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit 's-Hertogenbosch

04-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf is mij zeer goed bevallen, heel netjes te word gestaan. 3 weken terug een auto aangeschaft op basis van zakelijke financiering en kreeg binnen 20 minuten duidelijkheid over de stand van zaken.

Mijn nieuwe auto kon letterlijk 24 uur na de goedkeuring van de financieringsaanvraag mee naar huis.

Auto meegekregen met 3 maanden garantie en ga er zeker van uit dat ik er nog jaren mee vooruit kan.

dank!


Ja, ik beveel dit aan