Beoordelingen Adelaar Auto's

8,8
40 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Paul uit Landgraaf

15-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn bedrijf , uiterst vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

K uit Medemblik

06-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal weken terug hier een auto gekocht. Goede ervaringen met deze jongens, prettig gesprek en goed geholpen. Een aantal kleine probleempjes maar werd netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Abel uit Heerhugowaard

10-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week Hyundai i30 gekocht. Goede service. Mooi nieuwe apk erop en 2 verse bandjes. 1 sleutel was afgebroken, maar kon bij de lokale sleutelboer een nieuwe laten maken (op de kosten van Adelaar) . Bij de volgende aankoop zeker weer even binnen kijken! Succes!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke uit Schagen

22-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne eigenaren, onderhandelingsmogelijkheden, goed service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Alkmaar

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier laatst een ford gekocht. De mannen leveren een perfecte service en zijn heel klantvriendelijk. De auto bevalt top!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Alkmaar

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, zeer beleefde benadering, geen opdringerig gedoe, auto's zien er stuk voor stuk prima verzorgd uit. Zijn heel serieus en vakkundig bezig (nog wel jong) dus gaat het zeker nog een mooie toekomst tegemoet.


Ja, ik beveel dit aan

j uit heerhugowaard

01-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super aardige mensen. En goede service
nu in bezit van een peugeot 307 break uit 2005
En we zijn blij met deze aankoop van adelaar auto,s goede prijsverhouding en zal als we in de toekomst weer een auto willen. Dan zal ik zeker de moeite nemen om weer terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Alkmaar

19-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service, Direct geholpen en meteen verkocht


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hhw

07-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, meedenkend en deskundig! Deze mannen weten waar ze over praten!


Ja, ik beveel dit aan

Engin uit Heerhugowaard

07-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vakmanschap, kwaliteit en deskundigheid zijn van toepassing bij Adelaar auto's
Prima geholpen en nog steeds zeer tevreden met me aankoop.


Ja, ik beveel dit aan