Beoordelingen Adelaar Auto's

8,9
44 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Ben uit Den Helder

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met deze garage. Dodge gekocht zonder garantie later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander word zelfs gedaan bij een specialist.

Zeer professioneel persooneel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen.

Hoop nog lang van de Dodge te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Adelaar Auto's ophalen.

B.J. Celie
Matr. Kon. Marine
Ministerie van Defensie


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Sint pancras

05-03-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werd goed geholpen en vriendelijk! Zeer tevreden! Wel een vervelend geluid bij sturen wat verholpen zou zijn voor het ophalen maar helaas niet gelukt gelukkig word dit nog wel een volgende keer nagekeken!


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit Zwaag

24-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Hoofddorp

16-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is nog niet lang genoeg terug om een definitief oordeel te kunnen hebben maar op grond van de ervaring tot nu toe kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer zeer zeer tevreden ben over Adelaar Auto's. Mensen op hun woord geloven doen we niet zo vaak meer maar in dit geval lijkt dat volledig terecht.
Meer kan ik er gelukkig niet van maken !
Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Landgraaf

15-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn bedrijf , uiterst vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

K uit Medemblik

06-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal weken terug hier een auto gekocht. Goede ervaringen met deze jongens, prettig gesprek en goed geholpen. Een aantal kleine probleempjes maar werd netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Abel uit Heerhugowaard

10-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week Hyundai i30 gekocht. Goede service. Mooi nieuwe apk erop en 2 verse bandjes. 1 sleutel was afgebroken, maar kon bij de lokale sleutelboer een nieuwe laten maken (op de kosten van Adelaar) . Bij de volgende aankoop zeker weer even binnen kijken! Succes!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke uit Schagen

22-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne eigenaren, onderhandelingsmogelijkheden, goed service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Alkmaar

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier laatst een ford gekocht. De mannen leveren een perfecte service en zijn heel klantvriendelijk. De auto bevalt top!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Alkmaar

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, zeer beleefde benadering, geen opdringerig gedoe, auto's zien er stuk voor stuk prima verzorgd uit. Zijn heel serieus en vakkundig bezig (nog wel jong) dus gaat het zeker nog een mooie toekomst tegemoet.


Ja, ik beveel dit aan