Beoordelingen Adelaar Auto's

8,7
30 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Martijn uit Langedijk

07-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede jongens die je graag helpen naar een nieuwe auto. Altijd vriendelijk en staan je graag te woord. Zeer tevreden over Adelaar Auto's


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit 's-Hertogenbosch

04-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf is mij zeer goed bevallen, heel netjes te word gestaan. 3 weken terug een auto aangeschaft op basis van zakelijke financiering en kreeg binnen 20 minuten duidelijkheid over de stand van zaken.

Mijn nieuwe auto kon letterlijk 24 uur na de goedkeuring van de financieringsaanvraag mee naar huis.

Auto meegekregen met 3 maanden garantie en ga er zeker van uit dat ik er nog jaren mee vooruit kan.

dank!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Heerhugowaard

02-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supper hoe je geholpen wordt auto gekocht zonder BOVAG garantie. Deden niet moeilijk over een reparatie deze werd kosteloos uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

Lorenzo uit Adam

01-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een super mensen.
Na lang te zoeken naar een auto kwam ik bij Adelaars Auto en vertelde wat ik zocht vooral omdat ik een gezinnetje heb.
En ze gingen gelijk kijken wat het beste was voor mij.
Kortom heb een leuke auto gekocht een mooie fort focus ben er blij mee vooral, omdat ze klaar stonden om mij te helpen zonder verkoop praatjes.
Daarom geef ik ze een dikke 10 en hoop dat er veel meer klanten daar ook kunnen ervaren wat een top service.
Namens mij en mijn gezinnetje BEDANKT Adelaars Auto .


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Doesburg

27-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonge mannen met een eerlijk verhaal.
Bmw 530d gekocht en deze bevalt prima, mijn eigen 330 ingeruild en eerlijke prijs voor terug gekregen.
Geen bla bla bla bij deze mannen, is mij erg goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Semih uit Hoorn

15-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Alkmaar.

15-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedrijf dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan! Ga zo Door en blijf je onderscheiden van de rest!!


Ja, ik beveel dit aan

Souf uit Hoofddorp

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Snel en goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Lelystad

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht met een nieuwe APK + onderhoudsbeurt en 1 jaar garantie. De service van de medewerkers is geweldig en professioneel!

Zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rijswijk

29-12-2016
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke jonge mannen die ons goed hebben ontvangen en zakelijk allles netjes hebben afgewerkt bij verkoop van de auto.


Ja, ik beveel dit aan