Beoordelingen Adelaar Auto's

8,9
48 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Marielle uit Arnhem

07-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Golf 7 bij adelaar auto’s aangeschaft en daar zijn we super blij mee. Adelaar auto’s heeft oor en oog gehad voor onze wensen, ze zijn erg attent en klantvriendelijk geweest. Communicatie verliep ook goed voor, tijdens en na de aanschaf. Dienstverlening verliep ook zeer snel(dr vervangen) voor ons. Wij hebben een goede ervaring met hen gehad, echt een aanrader!
Groetjes,
Kidy en Mariëlle


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Alkmaar

19-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ontvangst, prettige rustige sfeer. Diversiteit aan mooie occasions met aantrekkelijke prijzen.

Resultaat mooie auto rijker de deur uit gegaan.
Afspraken prima nagekomen ook de achteraf afspraken.

Top mannen dank.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Purmerend

30-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zoals eerder aangegeven heb ik me gemeld binnen garantie termojn en de problemen zijn netjes opgelost ook de remmen voor zijn onder garantie vervangen.. Dus ik raad het bedrijf wel aan.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Purmerend

17-05-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vrijdag de 11e auto opgehaald we hadden afgesproken bij de koop dat er een deukje bij rechter achter deur zou worden gerepareerd met spot repair helaas zit er nog een deuk. De rechter mistlamp voor deed het niet. Bij het goed kijken lag er een los lampje in die afgebroken was. De koplamp voor was ook nog vergeeld dat heb ik zelf al opgelost ook redde mijn zoon het niet met de tank naar Purmerend te rijden omdat hij leeg was moest al meteen bij jullie om de hoek tanken omdat hij rood brandde. We hebben voor volgende week woensdag een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij de Suzuki dealer mochten er mankementen naar voren komen dan nemen we daar contact over op ook over de 2 eerder vernoemde zaken. Op de vraag hieronder of ik dit bedrijf aanbeveel zeg ik op dit moment nee maar ik hoop dat alles naar behoren wordt opgelost en dan beveel ik het bedrijf natuurlijk wel aan en ga ervan uit dat het opstart foutjes zijn.


Ben uit Den Helder

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met deze garage. Dodge gekocht zonder garantie later bleken er toch een paar dingetjes te zijn die ik zelf had moeten inspecteren maar de garage heeft het één gratis gerepareerd en het ander word zelfs gedaan bij een specialist.

Zeer professioneel persooneel, interessante occasionprijzen en leuke inruilprijzen.

Hoop nog lang van de Dodge te genieten en mocht het ooit weer moeten zou ik de volgende bolide ook weer bij Adelaar Auto's ophalen.

B.J. Celie
Matr. Kon. Marine
Ministerie van Defensie


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Sint pancras

05-03-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werd goed geholpen en vriendelijk! Zeer tevreden! Wel een vervelend geluid bij sturen wat verholpen zou zijn voor het ophalen maar helaas niet gelukt gelukkig word dit nog wel een volgende keer nagekeken!


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit Zwaag

24-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Hoofddorp

16-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is nog niet lang genoeg terug om een definitief oordeel te kunnen hebben maar op grond van de ervaring tot nu toe kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer zeer zeer tevreden ben over Adelaar Auto's. Mensen op hun woord geloven doen we niet zo vaak meer maar in dit geval lijkt dat volledig terecht.
Meer kan ik er gelukkig niet van maken !
Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Landgraaf

15-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn bedrijf , uiterst vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

K uit Medemblik

06-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal weken terug hier een auto gekocht. Goede ervaringen met deze jongens, prettig gesprek en goed geholpen. Een aantal kleine probleempjes maar werd netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan