Beoordelingen Adelaar Auto's

8,7
26 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Michel uit Doesburg

27-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonge mannen met een eerlijk verhaal.
Bmw 530d gekocht en deze bevalt prima, mijn eigen 330 ingeruild en eerlijke prijs voor terug gekregen.
Geen bla bla bla bij deze mannen, is mij erg goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Semih uit Hoorn

15-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Alkmaar.

15-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedrijf dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan! Ga zo Door en blijf je onderscheiden van de rest!!


Ja, ik beveel dit aan

Souf uit Hoofddorp

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Snel en goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Lelystad

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht met een nieuwe APK + onderhoudsbeurt en 1 jaar garantie. De service van de medewerkers is geweldig en professioneel!

Zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rijswijk

29-12-2016
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke jonge mannen die ons goed hebben ontvangen en zakelijk allles netjes hebben afgewerkt bij verkoop van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Heerhugowaard

13-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht ! Ik heb er ook nog garantie bij gekregen ik ben er heel blij mee ! Ze hebben me oude auto ook nog ingeruild en een leuke prijs voor teruggegeven zeker om aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-11-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcello uit Enkhuizen

13-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenlijk 'per abuis' dit bedrijf binnengelopen maar zeker aangenaam verrast. Geen overdadige verkooppraatjes of blablabla, er werd goed naar onze wensen geluisterd. Uiteindelijk zeer mooie Renault Clio gekocht voor een prima prijs. Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Ook de verzekering werd meteen geregeld. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-11-2016
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn auto verkocht aan de jongens van Adelaar. Nette prijs overeengekomen welke direct werd overgemaakt. Netjes en correct geholpen iets wat andere autobedrijven nog wat van kunnen leren.
Ga zo door mannen.


Ja, ik beveel dit aan