Beoordelingen Adriaanse Autoverhuur

8,6
1815 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1815 beoordelingen

Marion uit Eindhoven

11-12-2017
8,0

Ervaring: Professioneel, snel


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Heeze

11-12-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Eindhoven

10-12-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

frank uit Teeffelen

10-12-2017
9,7

Ervaring: Alles was prima geregeld en zeer vriendelijk personeel.
Persoonlijk vindt ik het erg overdreven dat zowel je rijbewijs als je paspoort of ID kaart verplicht ingescand moet worden.
Nummers noteren volstaat ook.
En dat de kopie die ervan gemaakt wordt niet aan je uitgereikt wordt na de huur of door een papier schredder gehaald wordt.
Ik vraag me af of ze een protocol opgemaakt hebben hoe met de gegevens om te gaan ( zonder naar andere organisaties zoals Bovag te verwijzen).


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Eindhoven

10-12-2017
10

Ervaring: Snel, correct en snel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-12-2017
8,0

Ervaring: De 2e keer in een maand tijd. Via de website reserveren qerkt perfect. Goede service en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Veldhoven

10-12-2017
8,7

Ervaring: zeer positief, altijd goede auto's


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Veldhoven

10-12-2017
8,0

Ervaring: Prima service. Binnen een paar uur na reservering wordt reservering bevestigd. Auto is van binnen en buiten schoon en rijdt goed


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Aalst-Waalre

09-12-2017
8,3

Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Eindhoven

08-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan