Beoordelingen Adriaanse Autoverhuur

8,6
2559 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 2559 beoordelingen

Fred uit Eindhoven

16-02-2019
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Arw uit Vessem

16-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Jurriaan uit Oirschot

15-02-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Jörg uit Valkenswaard

12-02-2019
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Waalre

11-02-2019
8,7

Ervaring: prettige ontvangst zowel bij ophalen als terugbrengen.
Enig minpuntje iets uitleg over de gehuurde bestelbus zou prettig zijn geweest. Gelukkig zelf voldoende ervaring met diverse auo's om dit zelf ook op te kunnen lossen. Was nu even zoeken naar de juiste bedieningselementen omdat het op dat moment donker was en de binnenverlichting uit was.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Waalre

11-02-2019
9,3

Ervaring: Uiterst tevreden. Ik heb eerdt gebeld voor advies welke bus ik moest hebben om een piano te vervoeren. Reserveren via de website was zeer eenvoudig. Alles liep prima. Dit zijn professionals in vergelijking met de internationale aanbieders.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Eindhoven

11-02-2019
9,0

Ervaring: Makkelijk en alles prima geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

gidi uit eindhoven

10-02-2019
8,0

Ervaring: ok


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Eindhoven

10-02-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hapert

10-02-2019
8,7

Ervaring: Prima ervaring met dit no-nonsens bedrijf! Zeer ruime openingstijden, zelfs op zondag open om terug te brengen.
Niet de allergoedkoopste, maar wel nette wagens en vriendelijke omgang met klanten. Vooraf wordt samen de carrosserie nagelopen en opgetekend, je krijgt uitleg over bediening indien nodig, en rijdrn maar. Huur hier volgende keer weer.
Nog een pluspunt: je hoeft je niet druk te maken over aftanken bij terugbrengen, dat doen ze zelf op eigen locatie. Afgetankt meenemen, en desnoods leeg inleveren, zij regelen het.


Ja, ik beveel dit aan