Beoordelingen AEEN Exclusieve Automobielen

9,5
62 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Fred uit Dedemsvaart

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kocht bij Patrick een supermooie A160. Het enige wat ontbrak was Cruise Control. Patrick heeft dit fantastisch opgelost door tegen een aantrekkelijke prijs alsnog deze optie in te bouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ermelo

18-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf , Patrick is een topper komt alle afspraken na
We kopen er al 11 jaar auto' s van Porsche tot Mercedes en dat blijven dat doen


Ja, ik beveel dit aan

HErman uit Maarn

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: beste Patrick, dank voor n mooie E350 4 Matic en het prettige contact. DE Benz is n topper en jullie service is echt top. IK ben erg blij met de auto en mijn volgende leveren jullie natuurlijk ook!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Ede

06-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nummer4 al weer, heel goede service, iets duurder dan andere dealers, maar een goede behandeling is ook wel wat meer waard. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Utrecht

13-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, vriendelijk en deskundig geholpen. Geen opdringerigheid en ik heb er een goed gevoel over.


Ja, ik beveel dit aan

W.F. uit Apeldoorn

11-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: afgelopen vrijdag onze mooie GLK opgehaald,auto helemaal mooi opgepoets en nieuwe APK erop,erg netjes allemaal,Patrick doet alles wat hij zegt,goede uitlegt over de auto,wij zijn goed geholpen bij AEEN automobile,het is gewoon een goed garage!
Bedankt Patrick ! en tot de volgende keer .


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit apeldoorn

13-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een super mooie c63 gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en correct afgehandeld. Geen moeite teveel en een goed gevoel.
Hopen dat het snel vrijdag is!!!
Willem


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Zutphen

28-05-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels drie auto's bij Patrick gekocht, en ook een beetje zijn vader, zo zou elke garage moeten zijn. Ongedwongen, ter zake kunde, heel easy going. Bij mijn S600 moet alleen nog een deel van een achterdeur bijgewerkt worden, verder een 10 jaar oude auto, maar eigenlijk nieuwe auto gekocht, dat gevoel hou je aan dit bedrijf over.


Ja, ik beveel dit aan

Koen

29-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke en duidelijke communicatie. Vlot zaken kunnen doen. Afspraken voor de aflevering goed nagekomen. De aflevering was zelfs boven verwachting! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren 👍


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Dalfsen

03-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juli 2015 een c-klasse estate gekocht bij Aeen en ik mag zeggen dat het een super auto is. Vooral het goede gevoel dat dit bedrijf je geeft is iets wat je niet veel meer ziet. Zeer professionele uitstraling en super afhandeling! Met name Patrick als verkoper mag genoemd worden want zulke verkopers zijn er weinig. Ik kom voor mijn volgende auto er zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan