Beoordelingen AEEN Exclusieve Automobielen

9,5
71 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

John uit Harmelen

03-06-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had jaren tot volle tevredenheid een Audi A4 cabriolet gereden. Door omstandigheden moest deze weg , maar het Cabrio bloed bleef maar kruipen. Ik heb toen een selecte gemaakt va cabrio's die ik wilde gaan bekijken.
Audi A5, Mercedes SLK en BMW Z4. Na wat zoeken kwam ik een SLK tegen bij A1 waar ze ook een Z4 hadden staan. Aangezien ze o 15.00 sluiten bij Aeen zijn we als eerste daar naar toe gereden. Zowel de Z4 als de SLK waren m.i. toch iets te klein. Wel stond er een hele fraaie Mercedes E klasse Cabrio (waar ik dus niet naar op zoek was) Een uur later was het koop contract getekend :) Mede door de sfeer van de showroom, de prettige manier van zakendoen en de deskundigheid van de verkoper. En ook nog een hele mooie inruilprijs voor mijn huidige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Omar uit Alkmaar

29-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik een zeer mooie E klasse bij AEEN gekocht. Vanaf het eerste contact via Whatsapp tot de uiteindelijke aflevering van de auto hebben een zeer positieve indruk achtergelaten. In de showroom, die meer aandoet als een museum, voel je je zeer welkom. Geen gladde praatjes of mooie verkoopgesprekken. De gemaakte afspraken bij de verkoop zijn volledig nagekomen. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik heb AEEN in mijn favorieten opgeslagen en beveel ze ook zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Koen

28-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer bij AEEN een cabrio gekocht. Wederom vlot, duidelijk en op een leuke manier gegaan. Ik kom de volgende keer zeker weer terug Patrick 👍


Ja, ik beveel dit aan

Adrie

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen erg mooie en kwalitatief goede auto's heb een geweldig mooie Jaguar gekocht echt een topper tot op heden geen enkele klacht wat voor een JAG bijzonder is.
Voor een volgende auto ga ik zeker daar heen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Ede

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto
Beschrijving:

Een Mercedes Cabrio gekocht bij Aeen en geen problemen gehad. Bij verkoop vertelde men mij dat de radio soms stoorde en men heeft aangeboden mij hierin tegemoet te komen. Nu radio naar eigen smaak gekocht. Ik miste het windscherm in de cabrio en deze zal nog worden geleverd. Leuke sfeer om te kopen maar ook om af en toe is langs te gaan. Niet opdringerig , het lijkt of ze het voor hun hobby doen. Bij volgende auto zal ik eerst langs Aeen automobielen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Limburg

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog altijd dik tevreden met mijn auto (MB CLS) die ik eind vorig jaar bij Aeen kocht! Patrick reageerde snel op mijn vragen, neemt de tijd voor je tijdens een bezichtiging en is concreet bij het maken van afspraken.

Ondanks de wat hogere kilometerstand een auto gekocht die technisch in topstaat is. Nogmaals bedankt van een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Utrecht

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom prima geholpen door Patrick bij de inruil en aanschaf van een andere auto. Vriendelijk, niet opdringerig, eerlijk en deskundig classificeren dit mooie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Posterholt

28-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Patrick een mooie Opel Omega gekocht. Zijn Vader heeft de auto bij mij thuis geleverd echt super. Afspraken komt Patrick na. Dus goede garage bedankt Patrick.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Den Haag

09-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek voor mijn vader naar een wat hogere auto vanwege zijn leeftijd ( Huidige auto was een Mercedes C-klasse CDI uit 2008 ). Ik kwam deze hogere auto ( Mercedes GLK 200 cdi ) tegen bij Aeen Automobielen in Barneveld. Ik heb toen het whatsapp nummer gebruikt op de website en de situatie uitgelegd. Dhr. Patrick heeft mij toen teruggeappt, en vanaf dat moment kon ik eigenlijk alles vertellen en vragen wat ik wilde, ik appte hem zelfs fotos door van de inruilauto etc. Ondanks al die appberichten bleef hij altijd vriendelijk en behulpzaam vooral, gaf goed advies en was totaal niet opdringerig wat ik vaker heb meegemaakt van verkopers, ik zou zelf een beetje gek worden van dat vele appen, maar hij bleef kalm. We hebben een afspraak gemaakt om de auto in kwestie ( een prachtige GLK 200 cdi uit 2011 ) te bezichtigen.
Alle autos in de showroom zagen er heel goed verzorgd en netjes uit, nu begrijp ik ook de benaming "Exclusieve Autombielen":) We hebben samen een proefrit gemaakt, en het verliep allemaal heel leuk en relax.
We zijn toen meteen over gegaan tot aankoop van deze mooie auto. Wij hadden het nooit gehad over een APK, klein putdeukje verwijderen of wat dan ook maar Patrick leverde de auto af met een nieuwe APK, geen putdeukje meer en nieuwe Continental banden aangezien deze wel door de keuring gingen, maar hij zelf vond dat ze niet meer mooi waren!! We hadden hier niet om gevraagd, maar dit heeft hij er gewoon bijgedaan omdat het iemand is die graag wil dat zijn voertuigen netjes de deur uit gaan en een hart voor de zaak heeft, en dat maakt voor mij dat dit bedrijf een 10 waard is!!! Als u twijfelt over een bedrijf, of u ziet een auto staan bij een ander bedrijf die goedkoper aangeboden wordt, maar je twijfelt over het bedrijf etc, ga gewoon lekker naar Patrick van Aeen.nl, en hij helpt je verder.
De volgende autos in onze familie kopen we gegarandeerd bij Aeen.nl, mooie showroom die rust uitstraalt! Ga zo door Patrick, en er zullen vast en zeker nog veel meer blije klanten bijkomen voor jou in de toekomst!

Onze nieuwe GLK 200 cdi gaat vrijdag meteen naar Italië!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dedemsvaart

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kocht bij Patrick een supermooie A160. Het enige wat ontbrak was Cruise Control. Patrick heeft dit fantastisch opgelost door tegen een aantrekkelijke prijs alsnog deze optie in te bouwen.


Ja, ik beveel dit aan