Beoordelingen AEEN Exclusieve Automobielen

9,5
73 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Robert uit Mariahout

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag werd mijn prachtige (22 jaar oude!) BMW 535i thuis afgeleverd. Wat een geweldige service; waar vind je dit nog?! De auto is waanzinnig, het contact uitermate prettig en vriendelijk (zelfs Whatsapp contact tot 2300 in de avond) en het hele proces was uitermate professioneel, simpelweg een vlekkeloze afhandeling. Geweldig autobedrijf waar echte auto liefhebbers werken. Fantastische collectie aan kwalitatief hoogwaardige autos. Ik koop er zeker weer een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Vleuten

11-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Patrick een A klasse gekocht. Prettige sfeer en geweldige service. In 2014 een E klasse gekocht, geniet nog steeds van deze Benz. Vandaar de koop van de A klasse bij Patrick.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Harmelen

03-06-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had jaren tot volle tevredenheid een Audi A4 cabriolet gereden. Door omstandigheden moest deze weg , maar het Cabrio bloed bleef maar kruipen. Ik heb toen een selecte gemaakt va cabrio's die ik wilde gaan bekijken.
Audi A5, Mercedes SLK en BMW Z4. Na wat zoeken kwam ik een SLK tegen bij A1 waar ze ook een Z4 hadden staan. Aangezien ze o 15.00 sluiten bij Aeen zijn we als eerste daar naar toe gereden. Zowel de Z4 als de SLK waren m.i. toch iets te klein. Wel stond er een hele fraaie Mercedes E klasse Cabrio (waar ik dus niet naar op zoek was) Een uur later was het koop contract getekend :) Mede door de sfeer van de showroom, de prettige manier van zakendoen en de deskundigheid van de verkoper. En ook nog een hele mooie inruilprijs voor mijn huidige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Omar uit Alkmaar

29-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik een zeer mooie E klasse bij AEEN gekocht. Vanaf het eerste contact via Whatsapp tot de uiteindelijke aflevering van de auto hebben een zeer positieve indruk achtergelaten. In de showroom, die meer aandoet als een museum, voel je je zeer welkom. Geen gladde praatjes of mooie verkoopgesprekken. De gemaakte afspraken bij de verkoop zijn volledig nagekomen. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ik heb AEEN in mijn favorieten opgeslagen en beveel ze ook zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Koen

28-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer bij AEEN een cabrio gekocht. Wederom vlot, duidelijk en op een leuke manier gegaan. Ik kom de volgende keer zeker weer terug Patrick 👍


Ja, ik beveel dit aan

Adrie

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen erg mooie en kwalitatief goede auto's heb een geweldig mooie Jaguar gekocht echt een topper tot op heden geen enkele klacht wat voor een JAG bijzonder is.
Voor een volgende auto ga ik zeker daar heen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Ede

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto
Beschrijving:

Een Mercedes Cabrio gekocht bij Aeen en geen problemen gehad. Bij verkoop vertelde men mij dat de radio soms stoorde en men heeft aangeboden mij hierin tegemoet te komen. Nu radio naar eigen smaak gekocht. Ik miste het windscherm in de cabrio en deze zal nog worden geleverd. Leuke sfeer om te kopen maar ook om af en toe is langs te gaan. Niet opdringerig , het lijkt of ze het voor hun hobby doen. Bij volgende auto zal ik eerst langs Aeen automobielen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Limburg

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog altijd dik tevreden met mijn auto (MB CLS) die ik eind vorig jaar bij Aeen kocht! Patrick reageerde snel op mijn vragen, neemt de tijd voor je tijdens een bezichtiging en is concreet bij het maken van afspraken.

Ondanks de wat hogere kilometerstand een auto gekocht die technisch in topstaat is. Nogmaals bedankt van een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Utrecht

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom prima geholpen door Patrick bij de inruil en aanschaf van een andere auto. Vriendelijk, niet opdringerig, eerlijk en deskundig classificeren dit mooie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Posterholt

28-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Patrick een mooie Opel Omega gekocht. Zijn Vader heeft de auto bij mij thuis geleverd echt super. Afspraken komt Patrick na. Dus goede garage bedankt Patrick.


Ja, ik beveel dit aan