Beoordelingen AEEN Exclusieve Automobielen

9,5
69 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Koen

28-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer bij AEEN een cabrio gekocht. Wederom vlot, duidelijk en op een leuke manier gegaan. Ik kom de volgende keer zeker weer terug Patrick 👍


Ja, ik beveel dit aan

Adrie

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen erg mooie en kwalitatief goede auto's heb een geweldig mooie Jaguar gekocht echt een topper tot op heden geen enkele klacht wat voor een JAG bijzonder is.
Voor een volgende auto ga ik zeker daar heen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Ede

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto
Beschrijving:

Een Mercedes Cabrio gekocht bij Aeen en geen problemen gehad. Bij verkoop vertelde men mij dat de radio soms stoorde en men heeft aangeboden mij hierin tegemoet te komen. Nu radio naar eigen smaak gekocht. Ik miste het windscherm in de cabrio en deze zal nog worden geleverd. Leuke sfeer om te kopen maar ook om af en toe is langs te gaan. Niet opdringerig , het lijkt of ze het voor hun hobby doen. Bij volgende auto zal ik eerst langs Aeen automobielen gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Limburg

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog altijd dik tevreden met mijn auto (MB CLS) die ik eind vorig jaar bij Aeen kocht! Patrick reageerde snel op mijn vragen, neemt de tijd voor je tijdens een bezichtiging en is concreet bij het maken van afspraken.

Ondanks de wat hogere kilometerstand een auto gekocht die technisch in topstaat is. Nogmaals bedankt van een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Utrecht

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom prima geholpen door Patrick bij de inruil en aanschaf van een andere auto. Vriendelijk, niet opdringerig, eerlijk en deskundig classificeren dit mooie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Posterholt

28-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Patrick een mooie Opel Omega gekocht. Zijn Vader heeft de auto bij mij thuis geleverd echt super. Afspraken komt Patrick na. Dus goede garage bedankt Patrick.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Den Haag

09-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek voor mijn vader naar een wat hogere auto vanwege zijn leeftijd ( Huidige auto was een Mercedes C-klasse CDI uit 2008 ). Ik kwam deze hogere auto ( Mercedes GLK 200 cdi ) tegen bij Aeen Automobielen in Barneveld. Ik heb toen het whatsapp nummer gebruikt op de website en de situatie uitgelegd. Dhr. Patrick heeft mij toen teruggeappt, en vanaf dat moment kon ik eigenlijk alles vertellen en vragen wat ik wilde, ik appte hem zelfs fotos door van de inruilauto etc. Ondanks al die appberichten bleef hij altijd vriendelijk en behulpzaam vooral, gaf goed advies en was totaal niet opdringerig wat ik vaker heb meegemaakt van verkopers, ik zou zelf een beetje gek worden van dat vele appen, maar hij bleef kalm. We hebben een afspraak gemaakt om de auto in kwestie ( een prachtige GLK 200 cdi uit 2011 ) te bezichtigen.
Alle autos in de showroom zagen er heel goed verzorgd en netjes uit, nu begrijp ik ook de benaming "Exclusieve Autombielen":) We hebben samen een proefrit gemaakt, en het verliep allemaal heel leuk en relax.
We zijn toen meteen over gegaan tot aankoop van deze mooie auto. Wij hadden het nooit gehad over een APK, klein putdeukje verwijderen of wat dan ook maar Patrick leverde de auto af met een nieuwe APK, geen putdeukje meer en nieuwe Continental banden aangezien deze wel door de keuring gingen, maar hij zelf vond dat ze niet meer mooi waren!! We hadden hier niet om gevraagd, maar dit heeft hij er gewoon bijgedaan omdat het iemand is die graag wil dat zijn voertuigen netjes de deur uit gaan en een hart voor de zaak heeft, en dat maakt voor mij dat dit bedrijf een 10 waard is!!! Als u twijfelt over een bedrijf, of u ziet een auto staan bij een ander bedrijf die goedkoper aangeboden wordt, maar je twijfelt over het bedrijf etc, ga gewoon lekker naar Patrick van Aeen.nl, en hij helpt je verder.
De volgende autos in onze familie kopen we gegarandeerd bij Aeen.nl, mooie showroom die rust uitstraalt! Ga zo door Patrick, en er zullen vast en zeker nog veel meer blije klanten bijkomen voor jou in de toekomst!

Onze nieuwe GLK 200 cdi gaat vrijdag meteen naar Italië!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dedemsvaart

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kocht bij Patrick een supermooie A160. Het enige wat ontbrak was Cruise Control. Patrick heeft dit fantastisch opgelost door tegen een aantrekkelijke prijs alsnog deze optie in te bouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ermelo

18-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar bedrijf , Patrick is een topper komt alle afspraken na
We kopen er al 11 jaar auto' s van Porsche tot Mercedes en dat blijven dat doen


Ja, ik beveel dit aan

HErman uit Maarn

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: beste Patrick, dank voor n mooie E350 4 Matic en het prettige contact. DE Benz is n topper en jullie service is echt top. IK ben erg blij met de auto en mijn volgende leveren jullie natuurlijk ook!


Ja, ik beveel dit aan