Beoordelingen A.J. de Beer Auto's

9,1
29 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Sjaak uit ROOSENDAAL

23-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een 2de hands Peugeot 307cc aangeschaft.
Bleek na 1 week dat de stuurbekrachtiging iedere keer uitviel, na het uitzetten van de motor en weer starten werkte het dan weer.
De Beer Auto's gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was.
Auto terug gebracht en nagekeken door deze firma, bleek dat de electronica van de stuurbekrachtigingspomp stuk was.
Deze is door de fa. vervangen en hij stuurt weer als een zonnetje.
En dit alles is gratis verholpen door fa. de Beer.
Bij de Peugeot garage had dit grapje zo een €1100,-- gekost.
Dit bedrijf is zeker een aanrader, Top Service.


Ja, ik beveel dit aan

Rcc uit Beuningen

21-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Breda

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vlak voor sluitingstijd langsgekomen en zeer vriendelijk geholpen. De auto rijdt perfect en we zijn er dan ook heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

martin uit Rijswijk

24-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barrie uit WAALWIJK

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige gasten, met begrip voor hun klanten. Lekker no-nonsense en realistisch qua prijzen en adviesen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Oosterhout

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, veel en goed aanbod gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Waspik

10-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendlijk personeel . Ruim aanbod auto's


Ja, ik beveel dit aan

H uit Breda

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette deal op met inruil personenwagen op bestelwagen, stond snel klaar met verse apk erop.


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Rotterdam

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Kaatsheuvel

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk zeer veel keuze in diverse occasions.


Ja, ik beveel dit aan