Beoordelingen A.J. de Beer Auto's

8,9
31 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

P uit Breda

14-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst. Ik had een auto op het oog en na een proefrit een goede indruk van de auto. Een dag later met mijn echtgenote wederom gaan kijken en nogmaals een proefrit gemaakt. Na de inruil een prijs overeengekomen die beide partijen tevreden stelden. De aangeschafte auto zou 3 dagen later klaar staan maar een dag later kreeg ik een telefoontje dat de auto al klaar stond, netjes en wel. Dat was een prettige verrassing. Prima service!
Een week na aanschaf de auto onafhankelijk laten keuren (op 95 punten) en de auto bleek technisch 100% te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Tilburg

09-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tweedehands auto hier gekocht. In eerste instantie vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Tot na ongeveer 3 weken de auto gebreken vertoonde (de auto springt om de 5 minuten in zijn noodloop en dan is het niet meer mogelijk om gas te geven). Hierover contact met ze opgenomen en ik kreeg te horen dat ik maar gewoon pech had, omdat de aanschafwaarde lager lag dan €4500,- Bedrijf wil nergens in tegemoet komen.


Sjaak uit ROOSENDAAL

23-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een 2de hands Peugeot 307cc aangeschaft.
Bleek na 1 week dat de stuurbekrachtiging iedere keer uitviel, na het uitzetten van de motor en weer starten werkte het dan weer.
De Beer Auto's gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was.
Auto terug gebracht en nagekeken door deze firma, bleek dat de electronica van de stuurbekrachtigingspomp stuk was.
Deze is door de fa. vervangen en hij stuurt weer als een zonnetje.
En dit alles is gratis verholpen door fa. de Beer.
Bij de Peugeot garage had dit grapje zo een €1100,-- gekost.
Dit bedrijf is zeker een aanrader, Top Service.


Ja, ik beveel dit aan

Rcc uit Beuningen

21-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Breda

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vlak voor sluitingstijd langsgekomen en zeer vriendelijk geholpen. De auto rijdt perfect en we zijn er dan ook heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

martin uit Rijswijk

24-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barrie uit WAALWIJK

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige gasten, met begrip voor hun klanten. Lekker no-nonsense en realistisch qua prijzen en adviesen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Oosterhout

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, veel en goed aanbod gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Waspik

10-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendlijk personeel . Ruim aanbod auto's


Ja, ik beveel dit aan

H uit Breda

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette deal op met inruil personenwagen op bestelwagen, stond snel klaar met verse apk erop.


Ja, ik beveel dit aan