Beoordelingen A.J. de Beer Auto's

8,8
226 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
131 t/m 140 van 226 beoordelingen

L. uit Tilburg

28-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klantvriendelijk, servicegericht. Oprechte interesse. Eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Sprang-Capelle

23-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en zonder problemen een aantal extra puntjes aangepakt


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Esbeek

19-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring alles wat nog mis was met de auto voor aankoop werd nog kosteloos gerepareerd


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Haarlem

18-11-2018
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In eerste instantie zeer tevreden over de aankoop van mijn Volvo s80 die ik heb gekocht bij deze dealer. Tijdens de proefrit ondervond ik een kleine trilling in het stuur, maar dit is in het algemeen wel te verhelpen met het balanceren van de wielen. Echter is dit niet het geval en zullen de velgen gericht moeten worden á €70 per velg dus in totaal €280. FYI de banden moeten ook direct vervangen worden omdat deze blijkbaar gecupt zijn vanwege de kromme velgen. Ook alvast ongeveer €500!

Verder zijn de remmen al direct aan vervanging toe omdat hier blijkbaar ook een trilling in zit. Meteen maar besloten om de schijven en blokken te vervangen á €250 aan materiaal ex montage.

Daar houdt het helaas nog niet op, want ik ben erachter gekomen dat er ergens koelvloeistof weglekt. In mijn twee weken van bezit heb ik het reserviour al tweemaal bij moeten vullen. Wat dit probleem is en wat de kosten hiervan gaan zijn, mag Joost weten...

Heren van AJ de Beer, ik hoop van harte dat jullie meelezen en zou het dan ook prijs stellen als er contact met mij wordt opgenomen om verdere exposure op social media te voorkomen. Daarnaast * ik ervan uit dat er enige compensatie of überhaupt excuses gemaakt kan worden voor de rommel die jullie hebben verkocht. Het heeft mij namelijk al flink tijd, geld en frustratie gekost.

Met vriendelijke groet,
Richard Berwald - ontevreden klant


Laura uit Raamsdonksveer

17-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service! Konden zelfs na sluitingstijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Warmond

17-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto’s snelle afhandeling auto gelijk meenemen handig


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Hank

17-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Piotr uit Veghel

17-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yassir uit Rotterdam

16-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ontvangen netjes en zakelijk !


Ja, ik beveel dit aan

Harry

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan