Beoordelingen Alblas Auto B.V. Papendrecht

8,8
639 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 639 beoordelingen

Joyce

02-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en fijn dat er even gebeld wordt tijdens de reparatie over de kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Antoine uit Dordrecht

23-07-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: keurig afspraak en prijs nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Papendrecht

20-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: klantvriendelijk en niet opdringerig


Ja, ik beveel dit aan

Harry. uit gouda

18-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie bravo occasion aangekocht waarbij achteraf nog een scheur in de zitting van de leren bestuurders stoel bleek te zitten . is meteen professioneel gerepareerd werd niet moeilijk over gedaan top service.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Rotterdam

17-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon een top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit vlissingen

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam er voor de eerste keer, was wel ff rijden maar ben zeer goed geholpen door de verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig!


Ja, ik beveel dit aan

RW

01-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als liefhebber van snelle Fiat’s en dan met name Abarth (Ritmo 125TC, Ritmo 130TC, Cinquecento Sporting, Coupé 20V turbo, Panda 100HP) heb ik na lang zoeken eindelijk mijn Abarth 500 kunnen vinden bij Fiat dealer Alblas Auto in Papendrecht. Een 500C MTA in campovolo grigio met een grijs dak, rood leer, Interstate en 17” Monza velgen. Deze combinatie is in Nederland zeer beperkt te vinden en dit bleek later ook bij de dealer, het betrof hier ook een import uit Duitsland. In principe ben ik hier wel een beetje huiverig voor, aangezien vaak de historie niet volledig te achterhalen is. Dit was hier echter niet het geval. De Abarth was zelf door Alblas met de juiste zorg en aandacht geïmporteerd en stond er netjes en fris bij. Van de 1ste eigenaar geweest met de afgestempelde boekjes en volledige onderhoudshistorie erbij. Geen afgetrapt exemplaar in ieder geval. Na een korte proefrit natuurlijk verkocht. Het mooie weer van die dag hielp natuurlijk ook mee.
Aangezien je in principe zo had weg kunnen rijden met de Abarth had ik zelf toch nog wat punten die ik aangepakt wilde hebben. Dit hebben ze allemaal perfect en met de juiste zorg en aandacht opgelost. Echt een superdealer met een enorm goede service. Waar vind je dat nog tegenwoordig?
We hadden nog even een discussie over de voorbanden die naar mijn idee wat ‘vierkant’ of ‘gecupt’ waren en deze zijn ook netjes vervangen door nieuwe Pirelli’s P Zero Nero. Ze hadden hier ook el cheapo op kunnen zetten of vol kunnen blijven houden dat de banden wel weer goed zouden komen. Ook werd tijdens het preventief vervangen van de distributiesnaar gelijk ook de waterpomp meegenomen. Dit gebeurt niet standaard maar op mijn verzoek hadden ze dit toch gelijk meegenomen. Vind ik toch netjes.
Een topdealer die ik iedereen zou willen aanraden!!
Auto Albas (en dan met name David) bedankt voor de goede service en tot ziens bij de volgende onderhoudsbeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Rijanne uit Voorhout

18-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alblas Auto, maakt haar reputatie helemaal waar! Wij hadden een parelmoer witte Fiat 500 in een sport uitvoering bij hen gezien. Dus ook de reviews eerst erop gelezen. Vervolgens een afspraak gemaakt...alle contacten verliepen uiterst vriendelijk, wat resulteerde in de aankoop. Na enige dagen waren er een aantal onvolkomenheden met de auto, na contact met David Koert (verkoopadviseur) werd dit geheel perfect opgelost, alles binnen een dag met gebruik van een gratis leenauto. Er werd op mijn verzoek zelfs kostenloos een speciaal rooster gemonteerd in de grille. De verdere service afhandeling werd gedaan door Thijs Romeyn...een vriendelijke perfecte eigenaar die een klant een koningklijk gevoel geeft! Dit is de eerste garage/dealer die weet wat kwaliteits beleving is! Onze volgende auto komt wat ons betreft ook bij hen vandaan.....en nu genieten wij elke dag van onze FIAT 500 twinstar 85 PK turbo!


Ja, ik beveel dit aan