Beoordelingen Alblas Auto B.V. Papendrecht

8,9
711 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 711 beoordelingen

Loes uit Sliedrecht

21-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Hanny uit Dordrecht

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed, kleinschalig, persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Dordrecht

10-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik ben heel tevreden, ik word altijd heel fijn geholpen
ze staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb gisteren mijn auto omgeruild voor een nieuwer model en ik moet zeggen...... Het was weer een fantastische ervaring!
Ik ben al 16 jaar klant bij dit bedrijf en tot nu toe is dit de beste ervaring die ik heb met autobedrijven.
De auto's zijn altijd helemaal "af" als je ze ophaalt en heb je nooit problemen met fouten en storingen.
De service is altijd 100% en ze staan altijd voor je klaar.
Het feit dat ik een vrouw ben is geen probleem want ik word net zo behandeld als ieder ander en serieus genomen!
Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen want ze verdienen een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Houss uit Dordrecht

07-02-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In het verleden heb ik betere ervaringen dan nu,
Communicatie is slecht en er wordt niet eerlijk antwoordt gegeven op mijn vragen, ikmoet mijn onderhoudsboekje zoeken terwijl deze door de sealer is gebruikt en nu zoek is?


André uit Papendrecht

05-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Papendrecht

05-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

A uit Hardinxveld-Giessendam

05-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben erg tevreden over Alblas Auto!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, correct en goede aanbod auto's


Ja, ik beveel dit aan