Beoordelingen Alders Auto

9,0
20 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Jochen uit Langenboom

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele prettige ervaring met jonge vakman die service hoog in het vaandel heeft staan. Op nette wijze geholpen en zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Thommas uit Riethoven

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn auto hier. Verkoper is heel eerlijk en lult er niet omheen. Auto is verder ook piekfijn in orde. Bij de eventuele aanschaf van een volgende auto zou ik zeker eerst hier weer een kijkje nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Venray

16-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gedaan wat ik gevraagd heb! Ik zal iedereen Alders auto aanraden als je niet genoeg verstand hebt van deze handel


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Egmond aan Zee

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Alders Auto een tweedehands auto gekocht. Ik kan zeggen dat Luc Alders iemand is met liefde voor zijn vak en ik ga een eventuele volgende auto vrijwel zeker weer bij hem aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend mijn eerste auto gekocht bij Luc. Hij vertelde alles heel duidelijk en zonder poespas. Erg prettige ervaring. Zeker een aanrader om langs te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Beugen

21-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd snel geholpen en goed overleg met aankoop van auto en schades en onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Margo uit Beugen

17-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk en waardevol advies bij onderhoud.
Ook auto voor ons gekocht!
Tot in de puntjes verzorgt


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit OOSTRUM LB

09-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder goede ervaringen met Alders Auto. Flexibel in maken van afspraken en duidelijke communicatie m.b.t. uitleg van oorzaken en nodige gevolgen voor reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Wageningen

06-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een Mazda 2 en bij Alders Auto stond de eerste waar we gingen kijken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk uitleg gegeven en eventuele minpunten die bekend waren werden eerlijk aangegeven.

Na het bekijken van een aantal andere auto's hebben we een afspraak gemaakt om te kijken of we er uit konden komen. Er werd de tijd genomen en er werd op een eerlijke manier onderhandeld en zijn er, zoals verwacht, uit gekomen.

Tijdens het gereed maken voordat we hem op gingen halen werden wij goed op de hoogte gehouden.

De eigenaar is een liefhebber van auto's wat terug komt in zijn werkwijze. Kortom, een aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Eindhoven

28-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ja gewoon top, geen verrassingen achteraf . Eigenaar kwam warm over ik kreeg meteen een goed gevoel over de auto . Volgende auto is ook bij Alders auto dat staat al vast .


Ja, ik beveel dit aan