Beoordelingen Alders Auto

9,0
8 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Rieky uit Venray

19-08-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Janek uit Overloon

05-08-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Helmond

05-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

A uit Harderwijk

04-08-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij in eerste instantie totaal onbekend bedrijf. Al snel werd me duidelijk dat er zorgvuldig informatie werd gegeven en geen gladde verkooppraatjes. De auto verkeerde in goede staat, we reden samen een proefronde en ik kreeg meer eerlijke informatie. Dit deed mij besluiten de auto te nemen. Aflevering keurig zoals afgesproken, met garantie, maar die heb ik nog niet nodig gehad want ik ben een tevreden rijder met mijn nieuwe auto zonder gebreken.


Ja, ik beveel dit aan

Wim en carla uit Boxmeer

03-08-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super jong dynamisch bedrijf. Deskundigheid staat hoog in het vaandel. Erg klantvriendelijk en duidelijk in overleg en uitleg.
Snelle service korte wachttijden. Extra service, auto werd thuis opgehaald en leenauto stond klaar.👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

arend uit gemert

03-08-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima! Luuk een zeer goede gesprekspartner! Zeer zorgvuldig. Geeft de autobranche een beter gezicht.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Overloon

03-08-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto en motor in regulier onderhoud, daarnaast aanschafbegeleiding en verkoopbegeleiding zowel voor mijzelf als voor ouders en partner.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Overloon

15-07-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, geweldig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan