Beoordelingen Alders Auto

9,0
17 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Fred uit Egmond aan Zee

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Alders Auto een tweedehands auto gekocht. Ik kan zeggen dat Luc Alders iemand is met liefde voor zijn vak en ik ga een eventuele volgende auto vrijwel zeker weer bij hem aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend mijn eerste auto gekocht bij Luc. Hij vertelde alles heel duidelijk en zonder poespas. Erg prettige ervaring. Zeker een aanrader om langs te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Beugen

21-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd snel geholpen en goed overleg met aankoop van auto en schades en onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Margo uit Beugen

17-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk en waardevol advies bij onderhoud.
Ook auto voor ons gekocht!
Tot in de puntjes verzorgt


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit OOSTRUM LB

09-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijzonder goede ervaringen met Alders Auto. Flexibel in maken van afspraken en duidelijke communicatie m.b.t. uitleg van oorzaken en nodige gevolgen voor reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Wageningen

06-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een Mazda 2 en bij Alders Auto stond de eerste waar we gingen kijken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk uitleg gegeven en eventuele minpunten die bekend waren werden eerlijk aangegeven.

Na het bekijken van een aantal andere auto's hebben we een afspraak gemaakt om te kijken of we er uit konden komen. Er werd de tijd genomen en er werd op een eerlijke manier onderhandeld en zijn er, zoals verwacht, uit gekomen.

Tijdens het gereed maken voordat we hem op gingen halen werden wij goed op de hoogte gehouden.

De eigenaar is een liefhebber van auto's wat terug komt in zijn werkwijze. Kortom, een aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Eindhoven

28-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ja gewoon top, geen verrassingen achteraf . Eigenaar kwam warm over ik kreeg meteen een goed gevoel over de auto . Volgende auto is ook bij Alders auto dat staat al vast .


Ja, ik beveel dit aan

Véronique uit NIJMEGEN

17-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel tevreden over dit bedrijf. Ik kom er nu ongeveer 2 jaar. Ik kan er altijd snel terecht en ik word professioneel en vriendelijk geholpen. Ik moet ervoor uit Nijmegen komen, maar voor een betrouwbaar bedrijf wat ook bij aankoop van een nieuwe auto goed advies geeft, vind ik dat heel erg waard.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Eindhoven

16-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een aantal maanden geleden mijn auto bij Alders Auto gekocht. Meteen maakte ik hier iets mee wat ik nog mij nog bij geen enkele andere garage is overkomen. De hele geschiedenis van de auto werd erbij gehaald en er werd met veel enthousiasme verteld wat er was gedaan aan de auto om hem in opperbeste conditie te krijgen. Tevens was hij ook geïnteresseerd in mij, wat ik deed, waar ik vandaan kwam,...

Een maandje in deze auto gereden te hebben bleek de airco stuk te zijn, altijd jammer zo in de zomer. Maar ik kon meteen terecht en er werd (onder de garantie) een nieuwe airco in gezet. Tevens werden alle andere puntjes die ik nog had gevonden (ook onder de garantie) opgelost (klepje op het dashboard was stuk, knopje op het stuur deed het niet).

Ik ben iedere keer super vriendelijk geholpen en dat is de reden waarom dat ik iedere keer vanaf Eindhoven naar Alders Auto rijd om mijn auto onder handen te laten nemen in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Rieky uit Venray

19-08-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan