Beoordelingen Alders Auto

9,0
24 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Joost uit Sint-Oedenrode

21-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service.
Prettige ontvangst waarna alles in samenspraak is gegaan!
Aanrader om hier een auto te scoren!


Ja, ik beveel dit aan

astrid uit leidschendam

08-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een zeer prettige manier een gebruikte auto bij Lucas gekocht.
Lucas maakt afspraken , komt deze ook na.
Wij zullen Alders ook vanuit het westen van het land aanprijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leidschendam

04-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede auto verkoper met heel veel geduld en eerlijkheid, ik ben zelf lang opzoek geweest naar mijn eerste auto. Ik moest vanaf de andere kant van het land komen maar ben zeker niet teleurgesteld. Alles is in orde en een goede prijs. Houd je ook goed op de hoogte van de auto en dringt niet aan. Zeker een aanrader mocht ik een nieuwe auto gaan kopen ga ik zeker hier weer een kijkje nemen.
Kortom top service en bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Sijmen uit APELDOORN

01-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hadden onze eerste auto in 2017 bij Luc gekocht zonder enige ervaring en kennis van de autobranche. Luc gaf ons een vertrouwd gevoel destijds en dat zorgde ervoor dat wij Luc deze zomer vroegen om een jonge occasion voor ons te zoeken. In onze zoektocht heeft hij ons uitstekend geholpen, mede door ook ons voorstellen van auto's te doen waarvan hij van mening was dat het goede kandidaten voor ons zouden zijn ondanks dat deze niet in de zoekopdracht voorkwamen. Wij zijn erg tevreden over de wijze van werken en open en eerlijke communicatie. Mochten wij in de toekomst een andere auto nodig hebben dan zullen wij zeker weer bij Luc aankloppen.


Ja, ik beveel dit aan

Jochen uit Langenboom

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele prettige ervaring met jonge vakman die service hoog in het vaandel heeft staan. Op nette wijze geholpen en zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Thommas uit Riethoven

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn auto hier. Verkoper is heel eerlijk en lult er niet omheen. Auto is verder ook piekfijn in orde. Bij de eventuele aanschaf van een volgende auto zou ik zeker eerst hier weer een kijkje nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Venray

16-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gedaan wat ik gevraagd heb! Ik zal iedereen Alders auto aanraden als je niet genoeg verstand hebt van deze handel


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Egmond aan Zee

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Alders Auto een tweedehands auto gekocht. Ik kan zeggen dat Luc Alders iemand is met liefde voor zijn vak en ik ga een eventuele volgende auto vrijwel zeker weer bij hem aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend mijn eerste auto gekocht bij Luc. Hij vertelde alles heel duidelijk en zonder poespas. Erg prettige ervaring. Zeker een aanrader om langs te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Beugen

21-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd snel geholpen en goed overleg met aankoop van auto en schades en onderhoud


Ja, ik beveel dit aan