Beoordelingen Alders Auto

9,2
10 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Véronique uit NIJMEGEN

17-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel tevreden over dit bedrijf. Ik kom er nu ongeveer 2 jaar. Ik kan er altijd snel terecht en ik word professioneel en vriendelijk geholpen. Ik moet ervoor uit Nijmegen komen, maar voor een betrouwbaar bedrijf wat ook bij aankoop van een nieuwe auto goed advies geeft, vind ik dat heel erg waard.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Eindhoven

16-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een aantal maanden geleden mijn auto bij Alders Auto gekocht. Meteen maakte ik hier iets mee wat ik nog mij nog bij geen enkele andere garage is overkomen. De hele geschiedenis van de auto werd erbij gehaald en er werd met veel enthousiasme verteld wat er was gedaan aan de auto om hem in opperbeste conditie te krijgen. Tevens was hij ook geïnteresseerd in mij, wat ik deed, waar ik vandaan kwam,...

Een maandje in deze auto gereden te hebben bleek de airco stuk te zijn, altijd jammer zo in de zomer. Maar ik kon meteen terecht en er werd (onder de garantie) een nieuwe airco in gezet. Tevens werden alle andere puntjes die ik nog had gevonden (ook onder de garantie) opgelost (klepje op het dashboard was stuk, knopje op het stuur deed het niet).

Ik ben iedere keer super vriendelijk geholpen en dat is de reden waarom dat ik iedere keer vanaf Eindhoven naar Alders Auto rijd om mijn auto onder handen te laten nemen in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Rieky uit Venray

19-08-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Janek uit Overloon

05-08-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Helmond

05-08-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

A uit Harderwijk

04-08-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij in eerste instantie totaal onbekend bedrijf. Al snel werd me duidelijk dat er zorgvuldig informatie werd gegeven en geen gladde verkooppraatjes. De auto verkeerde in goede staat, we reden samen een proefronde en ik kreeg meer eerlijke informatie. Dit deed mij besluiten de auto te nemen. Aflevering keurig zoals afgesproken, met garantie, maar die heb ik nog niet nodig gehad want ik ben een tevreden rijder met mijn nieuwe auto zonder gebreken.


Ja, ik beveel dit aan

Wim en carla uit Boxmeer

03-08-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super jong dynamisch bedrijf. Deskundigheid staat hoog in het vaandel. Erg klantvriendelijk en duidelijk in overleg en uitleg.
Snelle service korte wachttijden. Extra service, auto werd thuis opgehaald en leenauto stond klaar.👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

arend uit gemert

03-08-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima! Luuk een zeer goede gesprekspartner! Zeer zorgvuldig. Geeft de autobranche een beter gezicht.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Overloon

03-08-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto en motor in regulier onderhoud, daarnaast aanschafbegeleiding en verkoopbegeleiding zowel voor mijzelf als voor ouders en partner.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Overloon

15-07-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, geweldig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan