Beoordelingen Alders Rijopleidingen

9,0
91 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Adriënne uit Someren

05-10-2017
9,0

Ervaring: We kwamen voor het eerst met Chico in aanraking toen hij vrijwillig mee deed aan een dag om gehandicapten in een lesauto te laten ervaren wat het is om auto te rijden. Onze zoon zei toen dat kan ik nooit leren. Wellicht duurt het wat langer zei Chico, maar iedereen kan het leren. Op zijn 16e behaalde onze zoon bij een andere rijschool maar onder begeleiding van Chico zijn brommer rijbewijs. Niet veel daarna gaf onze zoon aan, dat hij dan wellicht ook wel kon leren auto rijden. Wij als ouders vonden dat we daar meteen op in moesten haken. Een jongen die altijd gezegd had, vanwege zijn persoonlijkheid, dat kan ik nooit, en die het nu wil proberen, daarop moeten we actie ondernemen. Zo gezegd zo gedaan. Ik belde Chico om te vragen hoe zoiets in zijn werk gaat. We bespraken alles en planden een vrijblijvende proefles in. Chico gaf hierna aan dat hij geen verschil zag met andere leerlingen die voor het eerst in een auto zaten. Dan gaan we ervoor zeiden we en op 7 februari startte Tim met zijn rijlessen. Helaas door zijn eigen verklaring heeft in de periode van lessen een korte pauze gezeten omdat Tim klaar was om verder te gaan, maar niet kon omdat hij moest wachten. Het CBR neemt namelijk alle tijd die ervoor staat om beslissingen te nemen, waardoor alles langer duurt. Jammer is dat dan. Onze tip hieromtrent zou een volgende keer zijn om eerder te beginnen met deze hele heisa rondom een eigen verklaring. Maar we zijn blij dat we wel de eerlijke manier doorlopen hebben. Toen eenmaal alles van het CBR achter de rug was, was alles zo gepiept. Gelukkig had Chico al een examen in gekocht wat alleen nog op naam gezet moest worden. Dit werd geregeld en onze Tim kon op 3 oktober praktijk examen doen. Hij haalde een voldoende en slaagde evenals voor zijn brommer rijbewijs de eerste keer. Voor Chico een mooie afsluiting van zijn carrière als rijschool eigenaar. Chico heeft gekozen voor een nieuwe carrière, een mooie beslissing als je die kunt maken vinden wij. Wij willen Chico enorm bedanken voor de fijne lessen aan Tim. Wil je Tim kunnen begeleiden dan moet er een goeie klik zijn en die was er vanaf de eerste keer dat hij Chico zag. Dit was bijna een vereiste om hem te mogen begeleiden.
Het enige wat soms wat lastig was voor Tim waren veranderingen in gemaakte afspraken. Dit kan hij lastig plaatsen, maar na goed overleg kwam dit niet meer voor.
Wij wensen Chico en Els een prachtige toekomst toe. Geniet van jullie gezin en tot ziens ergens in Someren.

Groetjes Adrienne, Berry, Tim en Femke


Ja, ik beveel dit aan

CAJ uit Someren

02-09-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Dani uit Someren

18-08-2017
8,3

Ervaring: Ik heb er veel van geleerd en er was ook zeker tijd voor een geintje


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Asten

07-08-2017
9,3

Ervaring: Motorrijles van Chico was zeer leerzaam. Dat hij zelf met de motor meerijdt is van grote meerwaarden.


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Someren

21-06-2017
10

Ervaring: Top!
Door de positieve benadering stelt
Chico je totaal op je gemak.


Ja, ik beveel dit aan

lindsay uit Someren

08-06-2017
8,0

Ervaring: erg leuk, fijne lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Rémon uit Someren

07-06-2017
8,0

Ervaring: Gezellige en goede ervaringen. Het wordt goed en leuk uitgelegd. Gemopper of frustraties zijn af en toe minder maar die zijn er overal wel. Misschien is het ook ooit is nodig.


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit Eindhoven

28-05-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Helmoond

18-05-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan