Beoordelingen Almeers Caravan Bedrijf B.V.

9,0
73 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Gea en Lauran uit Amersfoort

28-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Augustus 2017 een bezoek gebracht aan de showroom om te kijken naar een nieuwe caravan. Geholpen door Ruud. Geduldig en met kundig uitleg gegeven over de mogelijkheden en de voor- en nadelen. Adviseerde ons een bezoek te brengen aan de caravanbeurs in Düsseldorf. Daar weer een afspraak gemaakt met Ruud. Wederom fantastisch geholpen en gelijk maar een nieuwe Bürstner caravan gekocht.
Deze is in tussen afgeleverd aan het begin van februari 2018 (met een mooie bos rozen!). Ook dit verliep weer uitstekend. Goede uitleg (in alle rust) door medewerker Kai.
We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en hebben het volste vertrouwen voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Naarden

13-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Crespo tafel gekocht in Twente. Bleek na opening doos stuk. Via Twente werd een nieuwe tafel geleverd bij ACB,
De service van dit bedrijf is uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkenden. Enorm geduld bij uitleg verstellen poten.
Bedankt dames.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Almere

07-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam kijken voor een rugtas en schoenen hoewel ik er al vanuit ging dat ze mijn maat (48) niet zouden hebben. Rugtas was snel geregeld maar de schoenen waren er idd niet in het model wat ik wilde hebben. Een ander model gepast voor de pasvorm en er werd met de leverancier gebeld of er ook schoenen in mijn maat en gewenst model verkrijgbaar waren en dit was zo. Na 2 dagen kreeg ik al een belletje dat de schoenen opgehaald konden worden.
Dit is dus meedenken en klantgericht verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Almere

05-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Eerlijke service! Zelfs als het ACB omzet kost.


Ja, ik beveel dit aan

theo en suze uit almere

15-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al een paar jaar klant bij ACB en zeer tevreden altijd gezellig als er tijd is een praatje met een bakkie ff snel iets kopen duurt al gauw een uurtje.
Vanaf de camping advies gevraagd zoals gewoonlijk het juiste advies probleem opgelost
Wij komen er graag een zaak waar je het huiskamer gevoel bij hebt net of je op viesite bent.
Wij raden ACB met een dikke 10 aan als betrouwbaar vriendelijk BELEEFD klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Almere

01-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Tot 2 keer aan toe geholpen door een oudere Dame, kort blond haar, waarschijnlijk de bazin. In contact erg onbeschoft en totaal niet klantvriendelijk. Wij komen niet meer terug.


Bart uit Almere

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan een heel erg servicegericht, klantgericht, oplossingsgericht bedrijf waar de menselijke factor en de kennis hoog is. We hadden een keer een tafeltje wat kapot was gegaan en dat is meteen vervangen. En we zochten een speciale koelbox voor een Holtkamper en dat hebben ze voor mij gevonden door doorzettingsvermogen en klantgerichtheid. En het technisch onderhoud is altijd heel goed en er wordt service/oplossingsgericht gedacht. Als het gerepareed kan worden, wordt het gewoon goed gerepareed. Niet van: we vervangen het totaal wel, maar gewoon Heel prettig en zonder 'poeha', gewoon: oplossen en afspraken nakomen. En dat meedenken is ontzettend prettig. Nooit een probleem, altijd een oplossing!!!! Ik kom ook wel eens andere bedrijven tegen... En daarom kan ik ACB ook met een gerust hart van harte aanbevelen. Topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Lelystad

11-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: In 2003 kocht ik mijn eerste nieuwe caravan bij ACB. Het is een familiebedrijf en dat merkte je gelijk. Deze mensen zijn echt superlief, ze denken heel graag met je mee maar dwingen je tot niets.
In 2015 heb ik mijn caravan weer ingeruild bij ACB en dat was een Burstner Ventana 500 TS. Wilden graag naar een bredere en iets grotere caravan, en het is geworden de LMC MAESTRO 570D, een pracht van een caravan we waren er direct verliefd op.
In het begin waren er paar kleine dingen die verholpen moesten worden, ik heb het zelf gedaan omdat hij nu voor vast in Duitsland staat. En ik moet zeggen dat wij heel goed tegemoet zijn gekomen door de lieve mensen van ACB.
Kortom dit is het fijnste bedrijf wat ik persoonlijk heb meegemaakt.

Henk van der meer uit Lelystad


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lelystad

19-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat.
Zijn wederom fantastisch geholpen, zowel met verzekeringskwesties als met de aanschaf en wijzigingen bij de nieuwe caravan.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Almere

15-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goed en vertrouwd bedrijf wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan