Beoordelingen Almeers Caravan Bedrijf B.V.

9,0
64 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Johan uit Almere

15-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goed en vertrouwd bedrijf wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Almere

15-07-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wij zijn uiterst te vreden over de onderhoud van onze caravan. Na 8 jaar bij een andere dealer te zijn geweest voor onderhoud is eindelijk alles bij ACB in orde gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Almere

22-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: prima service, leuke campartikelenwinkel en nu ook nog eens Eriba dealer


Ja, ik beveel dit aan

marjan uit Weesp

27-04-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Houten

26-04-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na een eerste keer weg met de nieuwe caravan waren er wat probleempjes. Na even contact met ACB kon ik de volgende dag langskomen en zijn de probleempjes direct verholpen. Erg fijn om een dergelijke service te ervaren. Er kan altijd iets niet helemaal goed gaan maar dan bepaald de service de kwaliteit van het bedrijf en professionaliteit van de medewerkers. Top. Nu op naar het mooie weer:-)


Ja, ik beveel dit aan

hans uit almere

22-04-2015
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: wij komen hier al een aantal jaren kan niet anders zeggen we worden altijd heel goed geholpen ,personeel is altijd heel gezellig tijd voor een babbeltje en niet te vergeten hun heerlijke koffie die je krijgt.
ze hebben echt heel veel op voorraad hebben ze het niet word het besteld dit bedrijf doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken .


Ja, ik beveel dit aan

Arend-Jan uit Almere

05-10-2014
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrouwbaar eerlijk bedrijf,zoals een bedrijf hoort te zijn.
Waar is de tijd gebleven dat we nog even geduld hadden als we even moesten wachten??
Geen overleg met de klant???, ken deze firma nu 5 jaar, heb nog nooit iets met ze gedaan zonder dat er wederzijds overleg was.
Waar gewerkt wordt vallen spaanders, soms gaat er wel eens iets mis, we blijven toch mensen.
Waarom moet een bedrijf dan meteen op internet worden afgebrand??
Zie de andere beoordelingen van dit bedrijf eerlijk, netjes , en bovenal deskundig in wat ze doen.
Natuurlijk valt er wel eens iets tegen als ze iets moetEn herstellen, helaas is niet altijd alles te voorzien als je aan het werk bent, maar in overleg is er altijd een oplossing.
Ik ben van mening dat ACB en net, betrouwbaar en deskundig bedrijf is zonder geheimen en of verrassingen, die niet gemeld zijn.
Met vriendelijke groet, arend jan gielen


Ja, ik beveel dit aan

Teun en Els uit Almere

28-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Na onze verregende vakantie besloten we om de vouwwagen te verkopen en een caravan aan te schaffen. Bij ACB geen enkel probleem: vouwwagen werd ingeruild en we kochten een nieuwe caravan. Zeer deskundig advies, vakbekwaam personeel en een prima prijsstelling deed ons enthousiasme alleen maar vergroten! We zijn blij bij ACB onze caravan te hebben gekocht en bevelen dit bedrijf van harte aan!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lelystad

15-07-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Was geen klant toch met spoed mijn Kroningsmovers gerepareerd dag voor vertrek. Klasse. Nu weer gedonder met mijn movers, ze hebben het weer op tijd voor mij weten te herstellen. Dit betekent dat dit bedrijf een hele goede service verleend.


Ja, ik beveel dit aan

Leon en Christine

18-06-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij hebben een nieuwe Burstner aangeschaft. ACB heeft de tijd genomen en ons op een vriendelijke en hele prettige manier geadviseerd. Dit heeft ons echt geholpen om een bewuste afweging te maken in de vele keuzes die gemaakt moeten worden bij de aanschaf. Wij hebben inmiddels de eerste week kamperen er op zitten en zijn buitengewoon enthousiast. We zullen zeker weer terugkomen bij ACB.


Ja, ik beveel dit aan