Beoordelingen Almeers Caravan Bedrijf B.V.

9,0
76 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Rud uit hilversum

16-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na dat onze mover het had begeven in Luxemburg en geen reparatie binnen een paar weken mogelijk was, toch maar even met ACB gebeld. uiteraard is dan net iedereen op vakantie en heeft de eerste monteur zijn pols gebroken, maar we moesten de caravan neer zetten en zouden kijken wat ze konden doen. twee dagen later. inde avond om 22.00 uur werden wij gebeld dat onze caravan opgehaald kon worden op Hemelvaartsdag, ondanks dat ze eigenlijk gesloten waren.
Klasse of niet?


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Soest

12-05-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: We zijn teleurgesteld in acb m.b.t. levering van een nieuwe caravan LMC vivo 493. Reeds in februari ontvingen we bericht dat de caravan al klaar stond, terwijl begin april levering zou plaats vinden. Na betaling bleek dat aanpassingen aan de caravan zoals plaatsing van een achterraam en het laten vervallen van een dakluik, zoals afgesproken met Ruud niet waren uitgevoerd.
Ook hierna zijn een paar aanpassingen niet naar wens uitgevoerd.


Els uit Almere

02-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Gea en Lauran uit Amersfoort

28-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Augustus 2017 een bezoek gebracht aan de showroom om te kijken naar een nieuwe caravan. Geholpen door Ruud. Geduldig en met kundig uitleg gegeven over de mogelijkheden en de voor- en nadelen. Adviseerde ons een bezoek te brengen aan de caravanbeurs in Düsseldorf. Daar weer een afspraak gemaakt met Ruud. Wederom fantastisch geholpen en gelijk maar een nieuwe Bürstner caravan gekocht.
Deze is in tussen afgeleverd aan het begin van februari 2018 (met een mooie bos rozen!). Ook dit verliep weer uitstekend. Goede uitleg (in alle rust) door medewerker Kai.
We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en hebben het volste vertrouwen voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Naarden

13-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Crespo tafel gekocht in Twente. Bleek na opening doos stuk. Via Twente werd een nieuwe tafel geleverd bij ACB,
De service van dit bedrijf is uitstekend. Zeer vriendelijke medewerkenden. Enorm geduld bij uitleg verstellen poten.
Bedankt dames.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Almere

07-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam kijken voor een rugtas en schoenen hoewel ik er al vanuit ging dat ze mijn maat (48) niet zouden hebben. Rugtas was snel geregeld maar de schoenen waren er idd niet in het model wat ik wilde hebben. Een ander model gepast voor de pasvorm en er werd met de leverancier gebeld of er ook schoenen in mijn maat en gewenst model verkrijgbaar waren en dit was zo. Na 2 dagen kreeg ik al een belletje dat de schoenen opgehaald konden worden.
Dit is dus meedenken en klantgericht verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Almere

05-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Eerlijke service! Zelfs als het ACB omzet kost.


Ja, ik beveel dit aan

theo en suze uit almere

15-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al een paar jaar klant bij ACB en zeer tevreden altijd gezellig als er tijd is een praatje met een bakkie ff snel iets kopen duurt al gauw een uurtje.
Vanaf de camping advies gevraagd zoals gewoonlijk het juiste advies probleem opgelost
Wij komen er graag een zaak waar je het huiskamer gevoel bij hebt net of je op viesite bent.
Wij raden ACB met een dikke 10 aan als betrouwbaar vriendelijk BELEEFD klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Almere

01-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Tot 2 keer aan toe geholpen door een oudere Dame, kort blond haar, waarschijnlijk de bazin. In contact erg onbeschoft en totaal niet klantvriendelijk. Wij komen niet meer terug.


Bart uit Almere

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan een heel erg servicegericht, klantgericht, oplossingsgericht bedrijf waar de menselijke factor en de kennis hoog is. We hadden een keer een tafeltje wat kapot was gegaan en dat is meteen vervangen. En we zochten een speciale koelbox voor een Holtkamper en dat hebben ze voor mij gevonden door doorzettingsvermogen en klantgerichtheid. En het technisch onderhoud is altijd heel goed en er wordt service/oplossingsgericht gedacht. Als het gerepareed kan worden, wordt het gewoon goed gerepareed. Niet van: we vervangen het totaal wel, maar gewoon Heel prettig en zonder 'poeha', gewoon: oplossen en afspraken nakomen. En dat meedenken is ontzettend prettig. Nooit een probleem, altijd een oplossing!!!! Ik kom ook wel eens andere bedrijven tegen... En daarom kan ik ACB ook met een gerust hart van harte aanbevelen. Topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan