Beoordelingen Almeers Caravan Bedrijf B.V.

8,9
82 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Marcel uit LELYSTAD

02-05-2019
7,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: ACB caravan benaderd ivm onderhoud LMC 2003 die wij particulier hadden aangeschaft. Om een goed beeld krijgen van de staat van de caravan een bovag onderhoudsbeurt laten uitvoeren via ACB.

Bovag onderhoudsbeurt werd uitgevoerd en ook werden wij telefonisch op de hoogte gebracht wat er moest gebeuren. Na overleg zijn de belangrijkste zaken door ACB verholpen en werd caravan keurig naar onze stalling gebracht.

Tijdens onze 1e (proef) vakantie kwamen we er achter dat alles prima werkte behalve dat ons alko dissel slot niet meer paste op de koppeling. Contact gelegd met ACB via mail en hoop dat dit probleem wordt opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almere

11-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Lelystad

09-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed bedrijf kundig en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Ed en Ria uit Hoofddorp

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Aanschaf Eriba touring Troll 540 occasion Zeer vriendelijk en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

thom uit almere

03-08-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: onderhoud camper zeer professioneel uitgevoerd en altijd meedenken bij problemen zeer goerd


Ja, ik beveel dit aan

M en H uit U.

29-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Eriba nova sl gekocht op de caravanbeurs in Utrecht. Geadviseerd door Ruud op een prettige en meedenkende wijze. Begin mei is caravan aan ons geleverd. Uitleg was rustig, prettig en duidelijk. Ook fraaie rozen gekregen.
Na 2 weken hebben we tekortkomingen en aanbevelingen doorgegeven. Hier werd door Ruud uitstekend en snel op gereageerd. We hebben het volste vertrouwen in dit bedrijf en we bevelen het ten zeerste aan.
Ja, ik beveel dit aan

Rud uit hilversum

16-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na dat onze mover het had begeven in Luxemburg en geen reparatie binnen een paar weken mogelijk was, toch maar even met ACB gebeld. uiteraard is dan net iedereen op vakantie en heeft de eerste monteur zijn pols gebroken, maar we moesten de caravan neer zetten en zouden kijken wat ze konden doen. twee dagen later. inde avond om 22.00 uur werden wij gebeld dat onze caravan opgehaald kon worden op Hemelvaartsdag, ondanks dat ze eigenlijk gesloten waren.
Klasse of niet?


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Soest

12-05-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: We zijn teleurgesteld in acb m.b.t. levering van een nieuwe caravan LMC vivo 493. Reeds in februari ontvingen we bericht dat de caravan al klaar stond, terwijl begin april levering zou plaats vinden. Na betaling bleek dat aanpassingen aan de caravan zoals plaatsing van een achterraam en het laten vervallen van een dakluik, zoals afgesproken met Ruud niet waren uitgevoerd.
Ook hierna zijn een paar aanpassingen niet naar wens uitgevoerd.


Els uit Almere

02-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Gea en Lauran uit Amersfoort

28-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Augustus 2017 een bezoek gebracht aan de showroom om te kijken naar een nieuwe caravan. Geholpen door Ruud. Geduldig en met kundig uitleg gegeven over de mogelijkheden en de voor- en nadelen. Adviseerde ons een bezoek te brengen aan de caravanbeurs in Düsseldorf. Daar weer een afspraak gemaakt met Ruud. Wederom fantastisch geholpen en gelijk maar een nieuwe Bürstner caravan gekocht.
Deze is in tussen afgeleverd aan het begin van februari 2018 (met een mooie bos rozen!). Ook dit verliep weer uitstekend. Goede uitleg (in alle rust) door medewerker Kai.
We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en hebben het volste vertrouwen voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan