Beoordelingen Autovakmeester Schinnen - Beekdaelen

9,0
278 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
271 t/m 278 van 278 beoordelingen

b

13-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

roger uit heerlen

09-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer goede service en autoverkopers weten waar ze over praten


Ja, ik beveel dit aan

Gabriella uit Belgium

28-01-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: When I needed advice on my US imported car, American Cars Schinnen, went out of its way to assist and find the right answers! If you are in the market for a new, or used car, or need help getting your US car registered in Europe, I would highly recommend this company! Great service and friendly staff! NO I CAN'T is not in their vocabulary!


Ja, ik beveel dit aan

Gelika uit Tzum

14-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na vele jaren trouwe dienst besloot ik mijn Grand Cherokee Laredo in te ruilen voor een jongere Jeep. Na een intensieve speurtocht op Marktplaats en teleurstellingen bij het bekijken van Jeeps bij verkopers, kwam ik een advertentie tegen van American Cars. Ze hadden een blauwe Jeep Cherokee te koop staan. Leuke auto uit 2002, met vele leuke dingen erop en er aan.

Door de teleurstellingen die we gehad hadden en de afstand, Friesland/ Limburg, besloten we eerst via email wat vragen te stellen. In welke staat de auto was, of hij goed was, etc.
Binnen 3 uur had ik een antwoord van Ivo Gorsic. Hij had allemaal foto’s gemaild van de punten waar ik info over had gevraagd. Echt super!!! We hebben nog telefonisch contact gehad en een in principe verkoopprijs afgesproken. We zouden in het weekend naar Limburg rijden om de auto, onder voorbehoud van een proefrit en dat hij lekker reed te kopen.

Zaterdag zijn we naar Limburg gereden. Rond de middag kwamen we aan en werden vriendelijk en gastvrij met koffie en Limburgse vlaai ontvangen. Alle auto’s, occassion of nieuw stonden binnen. Wat ontzettend keurig.

Na de koffie hebben we de auto bekeken en gingen een proefrit maken. Ivo ging nog tanken en daarna gingen wij rijden. Wat een leuke auto!!!!! Alleen de airco deed het niet.
We gingen weer naar het bedrijf en vertelden dat de airco het niet deed. Ook was er een raar geluidje te horen bij de motor. Er werd een monteur gehaald (op zaterdag en hij was vrij) en deze heeft het gefixt. We moesten nog wachten op het vullen van de airco en hebben ondertussen de papieren in orde gemaakt. Nog heel gezellig met diverse medewerkers gesproken.

Toen de auto gereed was en alles was afgehandeld, zouden wij weg. Mijn zoon moest even meekomen met Ivo en ze kwamen terug met een pakket vol lekkernijen uit de streek. Echt geweldig! Waar wordt je zo behandeld bij het kopen van een occassion?

Na vier maanden heerlijk in mijn Cherokee gereden te hebben hield van het ene op het andere moment de motor ermee op. Ik was er ziek van. Motor was helemaal kapot. We hebben direct met American Cars gebeld. Zij zijn samen met ons en oplossing gaan zoeken. En wat voor oplossing! Echt top! Ik rijd nu weer in mijn Cherokee. Wat een klantvriendelijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

PIERRE uit wijnandsrade

05-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dieter uit Budel

23-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Limburgse gastvrijheid op den top. Via internet een wagentje bij An
Mexicaan cars in Schinnen gezien en via mail kenbaar gemaakt dat ik interesse had. Volgende dag belde Ivo, een verkoper, op nav mijn mail. Met hem afgesproken dat
Ik langs zou komen om te kijken en een deal te praten. Super gastvrij ontvangen, prima onderhandeld, en nu trotse eigenaar van een bijna nieuwe auto. Ivo heeft hierbij absoluut een groot aandel gehad, maar ook de sfeer en de vriendelijkheid waarmee we door iedereen bejegend werden was top. En als cado kregen we een emmer vol heerlijkheden uit Schinnen mee. Bedankt Ivo, en tot een andere keer wellicht.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Alblasserdam

25-12-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: relaxte sfeer,
je voelt je er op je gemak,
geen moeite te veel,
kocht een auto voor een heel schappelijke prijs,ze lopen daar niet met dollartekens in hun ogen!!
een ander wat gunnen geeft ze een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan