Beoordelingen Amsterdam's Scootercity B.V.

7,9
414 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,5
  • Bereikbaarheid 8,4
  • Assortiment 8,2
  • Klantvriendelijkheid 8,3
1 t/m 10 van 414 beoordelingen

A uit Amsterdam

15-03-2018
3,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom er al verschillende jaren. Weinig problemen. Op het moment dat er zich een probleem voordoet verdwijnt de vriendelijke houding en wordt er niet mee gedacht maar gewezen.


Pieter uit Weesp

01-03-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb 15 maanden geleden een nieuwe Piaggio Beverly 350 gekocht.
2 keer ging het slot niet open fabriek fout kreeg wel een nieuw slot gekregen van Scootercity.
4 maanden geleden kortsluiting via de USB aansluiting gehad nieuwe accu erin Yuasa YTX12-BS voor 121 euro terwijl adviesverkoop prijs 79 euro is dus een accu kan je beter ergens anders kopen.
nu is de accu weer stuk omdat ik volgens de verkoper te weinig met de scooter rij en de afstand naar mijn werk te kort is (13 KM) en de accu niet kan bijladen.
er is geen garantie bij Scootercity op de accu die je op internet wel krijgt.


maryam uit Amsterdam

26-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: slechte ervaring jullie houden er verschillende prijzen op na bv op website staat windscherm scooter 130 euro dan ga je naar de winkel dan zegt die leuke mijnheer daar ineens 180 euro en dan ook nog 30 euro voor bevestigen dan betaal je dus 210 euro voor alleen een windscherm nog even wat geld erbij doen dan koop je een hele nieuwe scooter stelletje afzetters totaal niet tevreden en zal dit dan ook bij niemand aanbevelen.


Gulsen uit Amsterdam

24-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Klaziena uit Amsterdam

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Snel en goed geholpen. Het alarm van mijn snorscooter deed het niet meer. Vervangen door een nieuw GPS systeem. Kon de scooter een paar uur later weer ophalen en ben ondertussen gezellig even in de binnenstad gaan koekeloeren. Toppie hoor!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2018
9,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service. Mijn scooter start al 3 weken niet en kreeg de beste tip die elke scooterrijder (met niet al teveel verstand van scooters) kan krijgen wanneer je scooter niet start.
Stap 1: Druk +/- 30 seconden je rem in en het knopje (geef geen gas).
Start hij dan nog steeds niet, ga verder met stap 2
Stap 2: geef een paar keer achter elkaar gas, max 15 seconden (let op: houd je rem en het knopje niet in)
Start je scooter dan nog steeds niet: Herhaal dan alle handelingen bij stap 1

Minimaal 30 keer per week moet deze handeling uitgelegd worden aan mensen zoals ik.

Mocht er echt wat met je scooter zijn, ga dan zeker langs bij scootercity: goede service en deskundige en aardige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Amsterdam

28-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rut is de best.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Amsterdam

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig, vak bekwaam, plezierig


Ja, ik beveel dit aan

Guusje uit Amsterdam

12-01-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan