Beoordelingen Amsterdam's Scootercity B.V.

7,9
444 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,5
  • Bereikbaarheid 8,4
  • Assortiment 8,2
  • Klantvriendelijkheid 8,3
1 t/m 10 van 444 beoordelingen

joris uit amsterdam

12-02-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: This is a lousy place!!! After bringing in a Tomos scooter (with only a few thousand kilometer history) for repair it was declared "total loss" and they advised to buy a new one. When picking it up they lost the key and did not even bother to apologize, let alone compensate. They were also rude in their communication. The worst of all: the scooter was fixed by a specialist for 150 EURO. I would advise everyone to stay away from these amateurs although "thiefs" is perhaps a better description for how they operate.


Gerold

16-12-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer fijn bedrijf.
Gezellig maar belangrijker bijzonder kundig personeel.
Altijd vriendelijk en hebben verstand van zaken.
Al met al meer dan een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Amsterdam

14-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Beste service, beste prijzen!!


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Amsterdam Zuidoost

05-12-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: goede service


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Amsterdam

02-12-2018
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In het verleden heb ik altijd met veel plezier gekozen voor Scootercity. Helaas ben ik nu absoluut niet meer tevreden. Ik heb in april van dit jaar een scooter gekocht bij Scootercity. Helaas bleek deze na 1 dag niet helemaal goed te werken. De kilometer teller deed het niet evenals de benzine meter. Scootercity gaf aan dat dit nou eenmaal hoort bij een kymco dat een benzine meter het soms niet doet. Absoluut onacceptabel. Na veel gehannes wilde scootercity dit kosteloos repareren. Toen ik mijn scooter (na een week) kwam ophalen bleek dat ze mijn kilometer stand op 0 hebben gezet? Wederom niet wat ik wil.

Een paar mensen hebben onlangs mijn kymco geprobeerd te stelen. Gelukkig is dit niet gelukt. Ik koos wederom voor Scootercity. Na veel moeite kwam er een chauffeur de scooter ophalen. Ik wilde graag een leenscooter omdat ik op een plek werk waar OV niet komt. Deze leenscooter kost 10 euro per dag. Scootercity gaf aan binnen 2 dagen te beginnen aan mijn scooter. Ik belde op na 3 dagen en vroeg hoe het er voor stond met mijn scooter. Ze waren nog niet eens begonnen. Ik zei dat ik dat vreemd vond omdat ze aangaven eerder te beginnen. Ik zei ook dat ik absoluut niet 10 euro per dag ga betalen als ze niet eens wat doen aan mijn scooter. Er werd toen gezegd dat er wel Na bijna 2 weken kon ik 'm ophalen. Er werd mij verteld dat ik het gehele bedrag moest voorschieten. Ik vroeg of er geen andere manier was. Hij gaf aan dat hij dat ook wel zou kunnen doen via de verzekering maar dat dat hem veel extra tijd zou kosten. (Niet mijn probleem?) Ik heb toen mijn eigen risico van 125 euro betaald. Hij heeft niks gezegd over de leenscooter en zei dat alles geregeld was. Nu 2 maanden later krijg ik een "betalingsherinnering" in mijn email waarin staat dat ik nog 69 euro moet betalen? Ik heb direct gebeld en gevraagd waar dit op slaat. Dezelfde medewerker gaf aan dat dit voor de leenscooter was. Ik heb hem gezegd dat hij 1. niks hierover heeft gezegd. 2. Ik direct een herinnering krijg en 3. Dat als hij het via de verzekering wilde proberen te verhalen (leenscooter kosten) dan had hij mij dat moeten zeggen. Ik vroeg hem dus ook om met zijn manager te gaan praten want ik wil dit bedrag niet betalen. Hij zou mij op dinsdag (dit was zaterdag) terugbellen. Het is nu 2 weken geleden en ik ben nog steeds niet gebeld. Ik vind dit echt ronduit belachelijk.


Joann uit Amsterdan

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Binnen 1 jaar ben ik wel 4x de winkel op ijburg binnen gelopen. Steeds ben ik uitstekent geholpen door Ralph! Ik kreeg goede en duidelijke informatie !
Uiteindelijk 2 scooters gekocht!
Dankje wek Ralph


Ja, ik beveel dit aan

Kamel uit Amsterdam

27-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Amsterdam

26-10-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik dacht onlangs dat het achterlichtje van mijn Vespa kapot was. Ik heb mijn scooter gebracht, maar hij bleek het gewoon te doen. Niks aan de hand dus. Toch moest ik €35,00 betalen. dat voelde niet zo prettig. Verder geen slechte ervaring met Scootercity.


Ja, ik beveel dit aan

Marlieke uit Amsterdam

26-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd vriendelijke lui. Kennen hun klanten. Denken mee en geven ruimte om na te denken over beslissingen.


Ja, ik beveel dit aan

Kyri

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan