Beoordelingen Amsterdam's Scootercity B.V.

7,9
419 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,5
  • Bereikbaarheid 8,4
  • Assortiment 8,2
  • Klantvriendelijkheid 8,3
1 t/m 10 van 419 beoordelingen

Anoniem

30-07-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte ervaring. Mijn scooter maakte lawaai, een monteur vertelde dat mijn scooter einde verhaal was of dat de reparatie 900 euro zou kosten. Achteraf ben ik naar mijn eigen dealer gegaan (buiten Amsterdam) en was ik al klaar voor 450 euro.


Anoniem

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik kwam hier via Google bij mijn zoektocht naar een Urban Arrow bakfiets. Winkel was bij me om de hoek en bleek prima keuze. Ondanks de naam blijken ze zeer gespecialiseerd in elektrische fietsen. Fiets was snel rijklaar. Erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Edita uit AMSTERDAM

23-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel erg bedankt voor de Amsterdam scootercity
Amsterdam Zuid
Cornelis Trooststraat

scooter werd binnen 3 dagen geleverd, alles in detail uitgelegd, ze belden me op om te vertellen dat de scooter klaar was...

Ik zou Amsterdam Scootercity aan iedereen aanbevelen

nogmaals bedankt Amsterdam Scootercity


Ja, ik beveel dit aan

merijn uit Naarden

04-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Ries uit Heerlen

29-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over mijn aanschaf van een vespa motorscooter. Tijdens het gehele traject ( ik heb veel extra's op de scooter laten zetten ) ben ik super geholpen als ik vragen had. Niks was teveel super geholpen, ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Amsterdam

15-03-2018
3,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom er al verschillende jaren. Weinig problemen. Op het moment dat er zich een probleem voordoet verdwijnt de vriendelijke houding en wordt er niet mee gedacht maar gewezen.


Pieter uit Weesp

01-03-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb 15 maanden geleden een nieuwe Piaggio Beverly 350 gekocht.
2 keer ging het slot niet open fabriek fout kreeg wel een nieuw slot gekregen van Scootercity.
4 maanden geleden kortsluiting via de USB aansluiting gehad nieuwe accu erin Yuasa YTX12-BS voor 121 euro terwijl adviesverkoop prijs 79 euro is dus een accu kan je beter ergens anders kopen.
nu is de accu weer stuk omdat ik volgens de verkoper te weinig met de scooter rij en de afstand naar mijn werk te kort is (13 KM) en de accu niet kan bijladen.
er is geen garantie bij Scootercity op de accu die je op internet wel krijgt.


maryam uit Amsterdam

26-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: slechte ervaring jullie houden er verschillende prijzen op na bv op website staat windscherm scooter 130 euro dan ga je naar de winkel dan zegt die leuke mijnheer daar ineens 180 euro en dan ook nog 30 euro voor bevestigen dan betaal je dus 210 euro voor alleen een windscherm nog even wat geld erbij doen dan koop je een hele nieuwe scooter stelletje afzetters totaal niet tevreden en zal dit dan ook bij niemand aanbevelen.


Gulsen uit Amsterdam

24-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Klaziena uit Amsterdam

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Snel en goed geholpen. Het alarm van mijn snorscooter deed het niet meer. Vervangen door een nieuw GPS systeem. Kon de scooter een paar uur later weer ophalen en ben ondertussen gezellig even in de binnenstad gaan koekeloeren. Toppie hoor!


Ja, ik beveel dit aan