Beoordelingen Amsterdam's Scootercity B.V.

7,9
430 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,5
  • Bereikbaarheid 8,4
  • Assortiment 8,2
  • Klantvriendelijkheid 8,3
1 t/m 10 van 430 beoordelingen

Rens uit Amsterdam

23-10-2018
2,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Zeer slechte seevice ervaring en hoge kosten. Meerdere keren na moeten bellen en lang moeten wachten tot mijn scooter klaar was na 2 beurten. Scooter viel uit na de 1ste beurt waardoor die nog een week bij scooter city heeft gestaan voordat bekend was wat er mis was. Uiteindelijk moest er van alles vervangen worden dat niet te controleren is.


Eric uit Amsterdam

23-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Amsterdam

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: No nonsense, efficient.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almere

22-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Amsterdam

22-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: zeer tevreden , snelle sevice , betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ismail uit Amsterdam ijburg

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ralph heeft me ontzetten goed geholpen. Wat een topgozer en klantvriendelijke en service gerichte medewerker. De reden waarom ik terugkom bij jullie is vanwege hem.


Ja, ik beveel dit aan

edward uit amsterdam

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Amsterdam

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed en professioneel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit Amsterdam

22-10-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Assendelft

18-10-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn zoon heeft vorige week zijn Vespa gebracht om zijn led-verlichting te laten vervangen. Er werd afgesproken dat de scooter de volgende dag aan het eind van de dag klaar zou zijn. Er was slechts één led-lampje stuk maar volgens de medewerker diende ze alle vier vernieuwd te worden (€190.-)
De dag daarop was de scooter niet klaar; de planning liep uit (slechte planning dus!)
Vier dagen later is de voorlamp van deze scooter stuk, (bij navraag aan de medewerker had dit “natuurlijk” niets te maken met de led-lampjes) weer kosten ;€25.-
Jammer dat dit niet gezien kon worden als service en dat naast het lampje ook nog arbeidsloon betaald dient te worden.
Ik heb de medewerker hierop aangesproken en die verwachtte al dat ik weer zou bellen (lastige moeder hè!) ja hij had zelf ook wel eens zoiets een nieuw lampje in de badkamer dat na een maand al stuk was. Prima uitleg hoor! Heel klantvriendelijk :((
Voor mij geen Scootercity meer