Beoordelingen ANAC Carwash Breda Spinveld

7,2
103 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,2
  • Prijs/kwaliteit 7,1
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

m. uit Teteringen

11-04-2018
7,0

Ervaring: over het algemeen goed, vriendelijk hulpvaardig.
Voor het schoonmaken van de binnenkant kunnen de kleine randjes en kantjes wat beter.
Over het grote geheel schoon maar niet precies genoeg


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Oosterhout

01-04-2018
10

Ervaring: Wat een uitvinding de interieur clean baan
Gewoon top geregeld!
Ga zo dooršŸ‘Œ


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Breda

13-02-2018
1,0

Ervaring: Lange wachttijd, vooral voor de binnenkant poetsen. Wordt uitermate sloom gedaan. De werknemers wandelen wat heen en weer en staan maar met elkaar te praten terwijl er meerdere autoā€™s wachten. Is hier geen baas aanwezig?

Volgende keer weer naar atilburg, waar ze wel doorwerken en niet staan te klassen met elkaar.


Gentrit uit Etten-Leur

29-01-2018
1,0

Lisanne uit Breda

06-01-2018
3,0

Ervaring: Slecht! Mijn spiegel is kapot gegaan net aan een bezoek aan de wasstraat. Medewerkers waren zeer onbeschoft en stonden tegen mij te schreeuwen wat ik moest doen. Zeer onklantvriendelijk. En nu moet mijn spiegel gemaakt worden, gaan jullie dat betalen?


Kees uit Prinsenbeek

25-12-2017
6,3

Ervaring: Fijne wasstraat !
Alleen jammer dat de wagen zeer slecht wordt gedroogd aan de achterkant
Komt misschien door het hoge model ( Opel Mokka)
Al gereclameerd maar helpt niet, jammer.


Ja, ik beveel dit aan

Dennie uit Raamsdonksveer

28-07-2017
7,3

Ervaring: Goede service, goede wasbeurten, jammer van de drukte vaak. Hopelijk gaat dat laatste verbeteren na de verbouwing. Minpuntje bij deskundigheid. Als je door de wasstraat rijdt wordt je auto van tevoren afgespoten. Beste Anac, spuit die hele auto nou eens af van tevoren. Niet alleen maar de linkerkant. Kleine moeite met een groot resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Etten-Leur

09-07-2017
6,3

Ervaring: Ben een trouwe klant van ANAC Breda. Altijd supergoed. Vandaag even niet. De chemicaliƫn die men opspuit bij binnenkomst blijven als witte vlekken op de voorbumper en voorruit zitten. Kost je ongeveer 2 uur om deze 1 voor 1 af te poetsen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Chaam

17-06-2017
1,0

Ervaring: Zeer slecht. In Breda wordt verbouwd waardoor stofzuigen is verplaatst naar de gamma. 2 medewerkers negeren klanten volledig, waardoor chaos ontstaat en auto's voor piepen. Weggegaan zonder te stofzuigen waarvoor wel betaald.


Wim uit Breda

15-04-2017
9,3

Ervaring: Een heel fijne wasstraat waar je vanaf het begin prettig geholpen wordt en de auto keurig gewassen en gedroogd wordt. Ook de prijs is zeer redelijk. Zeker nu met alle extra acties tijdens de verbouwing.


Ja, ik beveel dit aan