Beoordelingen ANAC Carwash Breda Spinveld

7,1
109 beoordelingen
  • Service 7,4
  • Deskundigheid 7
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

Kimberley uit Breda

29-07-2018
5,0

Ervaring: De carwash zelf doet prima zijn werk, vriendelijk personeel ook! De interieurbaan stelt daarentegen teleur. Ik kom bijna wekelijks en de laatste 2 keer was erg teleurstellend. De 1e keer dacht ik dat het aan de drukte lag maar het was vandaag absoluut niet druk en het was nog slechter. Middenconsole vergeten (had water gemorst en het laagje water lag er gewoon nog), witte hondenharen op de automatten die er daarvoor nog niet op zaten. Jammer van de slechte service de laatste tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Breda

28-07-2018
4,7

Ervaring: Geachte,
Vandaag mijn auto een volledige poetsbeurt laten geven, omdat dit altijd naar tevredenheid wordt gedaan.
Alleen vandaag was het niet zo goed.
Er stonden andere poets heren die waarschijnlijk niet zo veel ervaring hadden met het poetsen van interieur.
Het is wel jammer als men als organisatie hiermee adverteert terwijl het niet goed wordt uitgevoerd.
Iets meer instructie en controle lijkt mij nodig om meer verantwoordingsgevoel voor het uit te voeren werkzaamheden te creëren.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Breda

16-07-2018
1,0

Ervaring: Al sinds het aller begin ben ik vaste klant bij Anac. Ik kom er minimaal 1 keer per week. Vandaag was er een probleem in de wasstraat ik zag al twee auto`s voor mij dat er een meneer even vast kwam te staan. Ik aan de beurt en ik raakte van de rails af een van mijn mooie velgen is nu beschadigd en het was mijn probleem werd mij doodleuk vertelt ook als er een ander voor mij remt bijvoorbeeld. Niets aan te doen eigen risico! Maarrr de baan was niet in orde probeerde ik nog tevergeefs....


Piet uit Breda

27-06-2018
8,0

Ervaring: eerste keer, prima bevallen. Kom zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

M uit Breda

09-06-2018
1,0

Ervaring: Na een aantal jaren goede ervaringen met de wasstraat, helaas enorm teleurgesteld. Halverwege de wasstraat, begon de auto ineens flink te hobbelen. Ineens doemde de achterlichten van mijn voorganger wel erg dichtbij op. Blijkt het hele rijtje op elkaar geplakt te zitten. Hoe is dit mogelijk? Is er geen beveiliging in de wasstraat? Benauwd zitten afwachten tot het programma eindelijk klaar was, je kunt geen kant op.
Gevolg schade aan auto's, maar ANAC is laconiek. Mensen moeten het zelf maar uitzoeken met de verzekeraar.


Barry uit Rijen

03-06-2018
5,0

Ervaring: Na de polish vandaag nog steeds vliegenlijken aan de voorzijde van de auto. Toch een beetje jammer. Andere keren geen problemen mee gehad.


Ja, ik beveel dit aan

m. uit Teteringen

11-04-2018
7,0

Ervaring: over het algemeen goed, vriendelijk hulpvaardig.
Voor het schoonmaken van de binnenkant kunnen de kleine randjes en kantjes wat beter.
Over het grote geheel schoon maar niet precies genoeg


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Oosterhout

01-04-2018
10

Ervaring: Wat een uitvinding de interieur clean baan
Gewoon top geregeld!
Ga zo door👌


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Breda

13-02-2018
1,0

Ervaring: Lange wachttijd, vooral voor de binnenkant poetsen. Wordt uitermate sloom gedaan. De werknemers wandelen wat heen en weer en staan maar met elkaar te praten terwijl er meerdere auto’s wachten. Is hier geen baas aanwezig?

Volgende keer weer naar atilburg, waar ze wel doorwerken en niet staan te klassen met elkaar.


Gentrit uit Etten-Leur

29-01-2018
1,0