Beoordelingen ANAC Carwash Breda Spinveld

6,8
124 beoordelingen
  • Service 7
  • Deskundigheid 6,7
  • Prijs/kwaliteit 6,6
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

H uit Breda

19-04-2019
4,3

Ervaring: Ik was altijd zelf de auto, nu met de aanbieding wilde ik ook het interieur laten doen. Toen ik thuis was en alles opgedroogd, schrok ik van de lichte plekken aan de binnenkant van de achterdeuren. Ook de bekleding liet plekken zien. Ik heb het nu zelf maar weer netjes gemaakt. Erg jammer! Mijn kritiek is alleen op het poetsen van het interieur. Met de Franse slag noemen we dat


Arion uit Breda

11-04-2019
6,3

Ervaring: Bij opening van Anac wasstraat was de service Super !!! veel beter dan heden helaas, wat de klanten al aangeven is dat de auto maar half wordt afgespoten voordat hij de wasstraat in gaat ook de stofzuigerslangen zijn vaak kappot boven dat is geen service voor dit bedrag hoop dat er snel verbetering komt veel te "mooie wasstraat" voor negatieve reactie.


Ja, ik beveel dit aan

Arion uit Breda

11-04-2019
6,3

Ervaring: Bij opening van Anac wasstraat was de service Super !!! veel beter op heden, wat de klanten al aangeven is dat de auto maar half wordt afgespoten voordat hij de wasstraat in gaat ook de stofzuigerslangen zijn vaak kappot boven dat is geen service voor dit bedrag hoop dat er snel verbetering komt veel te "mooie wasstraat" voor negatieve reactie.


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Hoogstraten

06-04-2019
3,0

Ervaring: 3 keer mijn auto laten wassen samen met de interieurbaan
Je betaalt daar goed voor ,maar schoon is de buiten en binnenkant NIET ..


Pieter

22-02-2019
3,0

Ervaring: Deze week 2 auto’s met polish en velgen intensief er in gereden.
Bij thuiskomst blijken de velgen beide keren niet schoon, zelfs oppervlakkig vuil blijft zitten. Dus geen incidentje. Toch jammer.


Bas uit Breda

08-02-2019
1,0

Ervaring: Wasbox gebruikt, na terugkomst en de auto goed te bekijken zat hij onder de krassen van de schuimborstel dus bij deze bedankt.


Franklin uit Breda

28-01-2019
2,0

Ervaring: Ik kom al jaren bij Anac maar bem toch wel van plan om elders te gaan wassen dit door meerdere oorzaken...

1 het afspuiten in sprayen van de auto gebeurt maar half vind als je een programma van 16 euro betaalt je wel wat mag verwachten... als je vroeger je auto liet wassen voor bijna 35 gulden.... want dat kost het gewoon bijna prijzen worden duurder service wordt niet beter... het wordt alleen maar massa meer geld verdienen in kort mogelijke tijd klant wordt niet meer gezien als klant maar als geldgever... beetje jammer anac... dit gaat zeker klanten kosten.... want je weet wat mond op mond reclame en revieuws gaan doen uiteindelijk ..


Rinus uit Breda

22-01-2019
2,3

Ervaring: Slechte was straat ze spuiten hooguit één kant van je auto af alles ga met massa veel krassen daar door zand wat ze niet afspuiten


Anoniem

28-12-2018
5,0

Alper uit Oosterhout

23-12-2018
6,0

Ervaring: Als je Zelf auto wassen doe maar niet in winter. Omdat stofzuiger is buiten. Boven van anac wel dicht plek maar dat is alleen voor automatic autowassers