Beoordelingen ANAC Carwash Breda Spinveld

7,5
94 beoordelingen
  • Service 7,7
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Wim uit Breda

15-04-2017
9,3

Ervaring: Een heel fijne wasstraat waar je vanaf het begin prettig geholpen wordt en de auto keurig gewassen en gedroogd wordt. Ook de prijs is zeer redelijk. Zeker nu met alle extra acties tijdens de verbouwing.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Prinsenbeek

14-04-2017
7,3

Ervaring: super wasstraat ! alleen jammer dat na herhaaldelijke meldingen mijn auto zeer slecht gedroogd wordt aan de achterkant (Opel Mokka ) de gehele auto zonder klachten alleen de achterkant niet slecht, maar zeer slecht gedroogd,
Ook heb ik een waspas die, jammer genoeg, geen enkel voordeel oplevert middels de huidige aanbieding die tot medio Oktober geld.
Aanbieding wasbeurt van 14 € voor 9 € euro.
Jammer van deze melding, maar had ook liever gehad dat ik geen opmerkingen zou hebben gehad.
met groeten C. Oomen Heikantsestraat 36 Prinsenbeek,
waspas nummer 2465417436386


Ja, ik beveel dit aan

T

30-03-2017
7,3

Ervaring: Wasstraat blijft altijd minder voor uw voertuig!
maar handwas daar Top!!
Mis alleen warm water afnemen(mag tegen betaling)
mattenreiniger en wat extra reinig producten om te kopen
En ik zou er een poetscentrale bij maken


Ja, ik beveel dit aan

Goof uit Wijk en Aalburg

23-04-2015
8,3

Ervaring: Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid, elke 2 of 3 weken even er doorheen. Netjes schoon en snel weer door.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Etten-Leur

10-07-2013
3,7

Ervaring: Nadat de auto een week geleden opnieuw gespoten was door verschillende krassen, dacht ik dat de auto na een warme week toe was aan een wasbeurt. Op het terrein zagen wij niks, maar toen we thuis kwamen en de auto vol in het zonlicht stond, zagen wij pas alle krassen op de achterklep en de zijdeur bevond. Nog geen week nadat de auto opnieuw gespoten werd!


Henk uit Ulvenhout

17-06-2013
7,0
Ja, ik beveel dit aan

p.w. uit breda

15-06-2013
6,3

Ervaring: Vaak terug vanwege niet goed schoon. Zeker muggen en vliegen aanslag


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Breda

14-06-2013
7,3
Ja, ik beveel dit aan

margreet uit breda

13-06-2013
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Breda

12-06-2013
4,3
Ja, ik beveel dit aan