Beoordelingen ANAC Carwash Breda Spinveld

7,2
105 beoordelingen
  • Service 7,4
  • Deskundigheid 7,1
  • Prijs/kwaliteit 7
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

M uit Breda

09-06-2018
1,0

Ervaring: Na een aantal jaren goede ervaringen met de wasstraat, helaas enorm teleurgesteld. Halverwege de wasstraat, begon de auto ineens flink te hobbelen. Ineens doemde de achterlichten van mijn voorganger wel erg dichtbij op. Blijkt het hele rijtje op elkaar geplakt te zitten. Hoe is dit mogelijk? Is er geen beveiliging in de wasstraat? Benauwd zitten afwachten tot het programma eindelijk klaar was, je kunt geen kant op.
Gevolg schade aan auto's, maar ANAC is laconiek. Mensen moeten het zelf maar uitzoeken met de verzekeraar.


Barry uit Rijen

03-06-2018
5,0

Ervaring: Na de polish vandaag nog steeds vliegenlijken aan de voorzijde van de auto. Toch een beetje jammer. Andere keren geen problemen mee gehad.


Ja, ik beveel dit aan

m. uit Teteringen

11-04-2018
7,0

Ervaring: over het algemeen goed, vriendelijk hulpvaardig.
Voor het schoonmaken van de binnenkant kunnen de kleine randjes en kantjes wat beter.
Over het grote geheel schoon maar niet precies genoeg


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Oosterhout

01-04-2018
10

Ervaring: Wat een uitvinding de interieur clean baan
Gewoon top geregeld!
Ga zo dooršŸ‘Œ


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Breda

13-02-2018
1,0

Ervaring: Lange wachttijd, vooral voor de binnenkant poetsen. Wordt uitermate sloom gedaan. De werknemers wandelen wat heen en weer en staan maar met elkaar te praten terwijl er meerdere autoā€™s wachten. Is hier geen baas aanwezig?

Volgende keer weer naar atilburg, waar ze wel doorwerken en niet staan te klassen met elkaar.


Gentrit uit Etten-Leur

29-01-2018
1,0

Lisanne uit Breda

06-01-2018
3,0

Ervaring: Slecht! Mijn spiegel is kapot gegaan net aan een bezoek aan de wasstraat. Medewerkers waren zeer onbeschoft en stonden tegen mij te schreeuwen wat ik moest doen. Zeer onklantvriendelijk. En nu moet mijn spiegel gemaakt worden, gaan jullie dat betalen?


Kees uit Prinsenbeek

25-12-2017
6,3

Ervaring: Fijne wasstraat !
Alleen jammer dat de wagen zeer slecht wordt gedroogd aan de achterkant
Komt misschien door het hoge model ( Opel Mokka)
Al gereclameerd maar helpt niet, jammer.


Ja, ik beveel dit aan

Dennie uit Raamsdonksveer

28-07-2017
7,3

Ervaring: Goede service, goede wasbeurten, jammer van de drukte vaak. Hopelijk gaat dat laatste verbeteren na de verbouwing. Minpuntje bij deskundigheid. Als je door de wasstraat rijdt wordt je auto van tevoren afgespoten. Beste Anac, spuit die hele auto nou eens af van tevoren. Niet alleen maar de linkerkant. Kleine moeite met een groot resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Etten-Leur

09-07-2017
6,3

Ervaring: Ben een trouwe klant van ANAC Breda. Altijd supergoed. Vandaag even niet. De chemicaliƫn die men opspuit bij binnenkomst blijven als witte vlekken op de voorbumper en voorruit zitten. Kost je ongeveer 2 uur om deze 1 voor 1 af te poetsen.


Ja, ik beveel dit aan