Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

7,4
135 beoordelingen
  • Service 7,7
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,2
1 t/m 10 van 135 beoordelingen

Hartman uit Tilburg

08-12-2017
5,7

Ervaring: Kom hier jaren met meerdere auto’s , personeel vriendelijk loopt achteruit. Niet voor allemaal geld dit natuurlijk, evenals de service holt achteruit. Wasstraat voor bedrijfsauto’s valt uit. Sta je zoveel tijd stil. Breekt ie programma af valt eeer stil. Rijdt je eruit. Reactie : hier heb je een paar doeken... vervolgens na niet akkoord opnieuw erin maar dan staan de gezichten niet meer zo vrolijk... laat staan de gratis Pepsi die ze uit delen? Wij krijgen ze niet, t is t idee. Tevens koop ik waardebonnen voor cadea aan klanten, prijs strookt niet met de pas prijs natuurlijk, stukken duurder terwijl ik 3 passen heb....


Ronald uit Tilburg

03-11-2017
4,0

Ervaring: Kom er al jaren maar vandaag was het niet zo best. Een vrouwelijk personeels lid was met het verkeerde been uit bed gestapt. Totaal geen resoect voir de klant. De wasboxen waar je zelf de auto kunt wassen lag vol met rotzooi.


Joost uit Tilburg

21-09-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Dongen

01-09-2017
3,0

Ervaring: Achter de deurklinken wordt niet gereinigd. De vlekken onder aan de deuren worden niet weggehaald. De velgen krijgen na de gebrekkige wasbeurt totaal geen aandacht. Bij de interieurreiniging worden de deurpanelen over geslagen, de leren bekleding van de stoelen en de panelen aan de achterzijde van de stoelen worden over geslagen, de middenconsole had ik open gezet, maar werd over geslagen de koffiekophouders zaten nog vol met broodkruimels e.d. Als je binnenkomt dan duiken er 3 medewerkers op het interieur, maar na 3 minuten zitten die weer in het kantoor op een luie stoel. En dat voor € 21,- totaal.....ik ben een ontevreden klant


hajm uit Tilburg

01-09-2017
6,7

Ervaring: de interieur behandeling zeer slecht
het is maar een klijngedeelte wat schoon gemaakt word
je mag niet spreken van interieur poetsbeurt
de wasstraat is oke


A. van den uit Dongen

05-08-2017
4,3

Ervaring: Zojuist door de poetsstraat gereden en nu blijkt dat de achterklep aan de binnenzijde en kattebak gewoon vergeten is schoon te maken. Dit kan echt niet. Is dit niemand opgevallen?


Anoniem

18-07-2017
3,7

Ervaring: Mooie reclame gezien over de interieurbeurt, maar het is misleidende reclame en het blijkt veel duurder te zijn dan de grote billboards je doen vermoeden als je je auto volledig gewassen wil hebben.

De wasbeurt binnen en buiten was Ok, maar zeker niet meer dan dit. Binnen was niet helemaal schoon, de kofferbak was helemaal niet gedaan, en ook de hoedenplank niet. Er stonden spullen in de koffer aan 1 kant, duidelijk aangegeven aan de juffrouw dat de andere kant wel vrij was, ze knikte maar uiteindelijk is er helemaal niet gestofzuigd in de koffer. Zowel binnen als buiten waren er nog vlekken te zien (strepen op de ramen, vlekken op het dashboard). De vriendelijke jongeman aan het einde heeft nog wat vlekjes weggepoetst op mijn vraag. De rest van het personeel was minder enthousiast en gemotiveerd om de dure wasbeurt toch de moeite waard te maken.


Aranka uit Kaatsheuvel

17-07-2017
10

Ervaring: Leuk personeel en de auto ziet er altijd weer als nieuw uit!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Tilburg

13-07-2017
7,7

Ervaring: Twee keer geweest eerste keer een 9 tweede maal een 6 ivm nog veelwater in de randen van de deuren en achter raam


Ja, ik beveel dit aan

ton uit Tilburg

10-06-2017
9,3

Ervaring: eerste keer geweest en de wagen ziet er weer fantastisch uit, ook van binnen. Op naar de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan