Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

7,6
123 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 123 beoordelingen

Jos

20-03-2017
8,0

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Tilburg

21-12-2016
6,3

Reden bezoek:


Ervaring: Onze auto is zeer slecht van binnen schoon gemaakt de matten heb ik opnieuw moeten zuigen. De rest was ook niet schoon. Ik doe dit nooit meer.


Hans uit Tilburg

14-10-2016
4,0

Reden bezoek:


Ervaring: Ik vond het resultaat matig, vele vogelpoep plekjes waren nog aanwezig. de prijs loog er ook niet om, voor 12 euro had ik wel een beter resultaat verwacht. De dame die de voorwas deed was ook zeer snel klaar, vandaar het resultaat vermoed ik. Ben niet overtuigd van de kunde van het personeel en de wasstraat. Sorry.


John uit Kaatsheuvel

30-09-2016
7,7

Reden bezoek:


Ervaring: De auto en de velgen worden keurig schoon.
De stofzuiger is een super stofzuiger.


Ja, ik beveel dit aan

Hedwig uit Goirle

13-07-2016
1,0

Reden bezoek:


Ervaring: Schade aan auto en afgebroken spiegel, ja zegt bedrijfsleider dat is alleen met Fiat 500!
Maar waarom waarschuw je die dan niet??
Medewerker liet mijn dochter terugkomen voor bedrijfsleider maar die zegt eigen schuld


Jim uit Tilburg

28-06-2016
9,7

Reden bezoek:


Ervaring: Ik was sedert de opening ca 25 keer per jaar twee auto's hier. Erg tevreden. Snel en leuk voor kleinkinderen om het te zien. Super stofzuiger!! Als je waslading aanschaft met 100 euro tegoed is je korting erg hoog. Door verbouwing afgelopen maanden rommelige situatie dus even niet hier gestofzuigd. Binnenkort is die verbouwing achter de rug dus ok kom weer!!!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Tilburg

22-12-2015
8,7

Reden bezoek:


Ervaring: Frequent personenauto gewassen. Zeer goede wasstraat en zeker niet te vergeten de briljante stofzuigerinstallatie.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Tilburg

07-08-2015
1,0

Reden bezoek:


Ervaring: In de wasstraat is de hele bumper losgetrokken (afgebroken). Een deel van de borstel hing aan mijn bumper. Maar 'die was vast al kapot, iets wat vast zit komt niet los. Zoek het maar uit.' was de reactie. Totale schade: 850 euro. Zowel het hoofdkantoor als de bedrijfsleider weigeren iedere vorm van medewerking. Schandalig!!


Els uit Tilburg

31-12-2014
10

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Avalon uit Tilburg

01-12-2014
9,3

Reden bezoek:


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan