Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

7,3
141 beoordelingen
  • Service 7,6
  • Deskundigheid 7,3
  • Prijs/kwaliteit 7,1
1 t/m 10 van 141 beoordelingen

Jordi uit Tilburg

14-02-2018
1,0

Ervaring: Schandalige service na schade aan auto .
Nemen totaal geen verantwoordelijkheid


Dhr./mevr. uit Tilburg

09-02-2018
3,0

Ervaring: Deze week bij de vestiging Tilburg geweest waar ik al een aantal waspassen uitgegeven heb. Tijdens het wassen viel mij op dat bij het drogen de borstel de auto helemaal niet raakt waardoor de linker zijkant helemaal nat bleef. Toen ik dat gemeld heb bij diegene die erover gaat gaf hij aan dat de auto schoon is dus geen probleem. Ze hebben de droogborstel vastgezet omdat deze vuil was. Op mijn vraag hoe we dat dan oplossen gaf hij aan dat hij daar geen reden voor zag?? Kortom zoek het maar uit. Ook toen ik zij dat er meer dan voldoende wasstraten zijn was dat geen reden om van mening te veranderen. Dus laatste keer bij anac!! Succes met je klanttevredenheid!


kees uit tilburg

02-02-2018
5,7

Ervaring: leuk concept maar als het ook echt hielp zou helemaal tof zijn.
mijn auto komt maar net iets schooner terug als dat ik hem heen bracht.
er zitten dan altijd nog opgedroogde vegen op van de lappen die niet optijd worden vervangen.
en daarnaast is het personeel altijd heel vrolijk op een rotte appel na.
blond meisje beetje gezet met rode lippestift.
denk dat ze beter een andere baan kan gaan zoeken want hoe zij klanten helpt kan echt niet heeeel onbeschoft!!


Ja, ik beveel dit aan

Deny uit Tilburg

16-01-2018
1,0

Ervaring: Half schoonmaak werk, achterbak wordt niks schoon gemaakt op de ruit na. De achteruit wordt wel schoon gemaakt maar als het is opgedroogd zie je strepen, dit geld ook voor de voorruit, buitenspiegels, zijramen achter en voor, binnenspiegel en het glas van het dashboard bij het stuur. Het stofzuigen op de vloer wordt wel goed gedaan, maar de rest zoals bekerhouders en extra vakjes, deurvakken enz. Gewoon helemaal niet. De wasstraat zelf laat na mijn idee meer vuil achter dan dat het weg neemt en hier wordt alles inclusief dan 24 euro voor gerekend. Sorry maar zelf vind ik dit belachelijk! Zelf werk ik bij een "echt" auto poetsbedrijf voor mensen die niet zomaar langs kunnen komen en hier gaat het er een stuk anders aan toe. Daar wordt je auto tot onder je moterkap schoon gemaakt. Een reden voor mij om geen cent meer aan anac uit te geven. Zonde voor de mensen die nog gaan komen. Ze kunnen beter zelf een middagje vrij maken om het zelf te doen. Nu hopen dat het bedrijf ook echt wat gaat doen met recenties zoals deze, ik praat niet graag zo over een bedrijf maar het personeel maakt het er zelf naar.


Ben uit Tilburg

28-12-2017
10

Ervaring: Een heel net en klantvriendelijk bedrijf
Wordt keurig te woordt gestaan
Altijd een vriendelijke lach van de medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Wim

21-12-2017
7,7

Ervaring: Nadat mijn echtgenote overleden was heb ik de auto van binnen en buiten laten schoonmaken alvorens deze bij de garage te gaan verkopen
De losse euro’s op het dashbord waren na de poetsbeurt verdwenen, misschien met de stofzuiger of... handmatig


Ja, ik beveel dit aan

Hartman uit Tilburg

08-12-2017
5,7

Ervaring: Kom hier jaren met meerdere auto’s , personeel vriendelijk loopt achteruit. Niet voor allemaal geld dit natuurlijk, evenals de service holt achteruit. Wasstraat voor bedrijfsauto’s valt uit. Sta je zoveel tijd stil. Breekt ie programma af valt eeer stil. Rijdt je eruit. Reactie : hier heb je een paar doeken... vervolgens na niet akkoord opnieuw erin maar dan staan de gezichten niet meer zo vrolijk... laat staan de gratis Pepsi die ze uit delen? Wij krijgen ze niet, t is t idee. Tevens koop ik waardebonnen voor cadea aan klanten, prijs strookt niet met de pas prijs natuurlijk, stukken duurder terwijl ik 3 passen heb....


Ronald uit Tilburg

03-11-2017
4,0

Ervaring: Kom er al jaren maar vandaag was het niet zo best. Een vrouwelijk personeels lid was met het verkeerde been uit bed gestapt. Totaal geen resoect voir de klant. De wasboxen waar je zelf de auto kunt wassen lag vol met rotzooi.


Joost uit Tilburg

21-09-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Dongen

01-09-2017
3,0

Ervaring: Achter de deurklinken wordt niet gereinigd. De vlekken onder aan de deuren worden niet weggehaald. De velgen krijgen na de gebrekkige wasbeurt totaal geen aandacht. Bij de interieurreiniging worden de deurpanelen over geslagen, de leren bekleding van de stoelen en de panelen aan de achterzijde van de stoelen worden over geslagen, de middenconsole had ik open gezet, maar werd over geslagen de koffiekophouders zaten nog vol met broodkruimels e.d. Als je binnenkomt dan duiken er 3 medewerkers op het interieur, maar na 3 minuten zitten die weer in het kantoor op een luie stoel. En dat voor € 21,- totaal.....ik ben een ontevreden klant