Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

7,0
160 beoordelingen
  • Service 7,2
  • Deskundigheid 7
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Jeroen uit Alphen

20-06-2018
8,0

Ervaring: Bus gewassen in de bedrijfswagen wasstraat,
Tof dat er eindelijk een wasstraat is waar een bedrijfsfusies met imperiaal door heen kan!
En ja.... met de hand wassen dan is ie schoner maar duurt wel veel langer! Kan morgen weer met een fris gewassen busje bij de klanten aankomen!


Ja, ik beveel dit aan

T uit Tilburg

11-06-2018
1,0

Ervaring: Vanmorgen eerste keer Anac Tilburg. Uitgebreide pakket genomen, buiten het feit dat de auto niet schoon was, zijn mijn zwarte velgen aan de linkerkant grijs uitgeslagen! Meteen schadeformulier ingevuld, want de leidinggevende was niet bereikbaar. Nog geen reactie op gehad. Wel meteen langs garage gereden, waarschijnlijk te hoge concentratie reinigingsvloeistof gebruikt. Velgen zijn dus afgeschreven nu! Ik wacht de reactie van Anac nog af...


Marcel uit Tilburg

10-06-2018
1,7

Ervaring: Vandaag weer binnen/buiten pakket gekozen. Auto helemaal niet schoon aan buitenkant. En binnenkant is ook gewoon slecht gedaan. Matjes niet schoon, zand op achterbank. Dorpels gewoon nog smering.

Binnenkant mag echt wel beter gedaan worden. Of anac moet beleid aanpassen zodat er wat meer tijd aan auto besteed mag worden.


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Tilburg

03-06-2018
1,0

Ervaring: Kom zojuist bij anac vandaan meest uitgebreide pakket gepakt de buitenkant is ten eerste niet helemaal schoon en de binnenkant al helemaal niet. Een 4 jarige peuter kan m'n auto nog beter schoon maken. Overal zat uitgesmeerde stof en m'n matten klemmen zijn kapot getrokken. Wat een waardeloze vertoning.


D uit Tilburg

01-06-2018
2,3

Ervaring: Na eerdere klacht reactie gehad van ene Pepijn van Anac voor FB reactie. Aangegeven dat ik geen FB heb. Toen vrij snel reactie van ene Junior, Anac Tilburg. Ik alles via de mail uitgelegd met vermelding van mijn gsm nummer, nu 5 dagen later geen enkele reactie meer gehad........


D uit Tilburg

23-05-2018
3,0

Ervaring: Gewoon slecht, met name de poetsstraat is weggegooid geld!!
Klachten worden weggewuifd, niet serieus genomen omdat er ook geen verantwoordelijke aanwezig is.


Paul uit Tilburg

13-05-2018
3,7

Ervaring: De wasstraat voldoet goed genoeg al zou een beetje meer aandacht niet verkeerd zijn.
De poetsstraat is 3x niks helemaal geen aandacht tussen de stoelen ligt nog net zo veel als voor dat mijn auto op de band stond


Miranda uit tilburg

05-05-2018
7,7

Ervaring: Klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

H uit Tilburg

01-05-2018
2,0

Ervaring: De interieur poetsbaan ziet er in de reclame goed uit. In de praktijk valt het erg tegen. Een persoon is 5 minuten bezig met stofzuigen en daarna een persoon 5 minuten met een paar doekjes en een spray. Dan is 10 euro toch best veel geld. De kwaliteit is daarbij ook niet geweldig.

De wasstraat zelf is ook geen succes. Op zich wordt de auto redelijk schoon. Al worden de velgen maar matig schoongemaakt; andere wasstraten doen dat beter. Ook zaten er na de wasstraat rondom vieze vegen die er voor de wasstraat niet opzaten.

Het ergste was dat er in de wasstraat een schade aan de lak van mijn auto is ontstaan. Erg vervelend dat er schade ontstaat maar nog vervelender is de manier waarop de beheerder van de wasstraat hiermee omgaat. In alles wordt een nette afhandeling gefrustreerd. Ik heb het maar overgedragen aan de rechtsbijstand in de hoop dat die iets voor elkaar krijgt.

Ik heb mijn lesje geleerd, de volgende keer was ik mijn auto weer zelf met een spons.


Philippe uit Tilburg

25-04-2018
3,3

Ervaring: ja ook ik klant van de eerste dag ben niet meer tevreden , auto komt absoluut NIET schoon uit de wasstraat , velgen zijn nog vies , vliegen nog op de ramen en ga zo maar door , als mijn saldo op is op mijn prepay kaart is het afgelopen met ANAC , ga wel naar andere wasstraat , ook de voor was met de hoge druk is eigenlijk aan 1 kant beetje nat spuiten de kant passagier niet