Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

7,0
163 beoordelingen
  • Service 7,1
  • Deskundigheid 6,9
  • Prijs/kwaliteit 6,8
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

D.H uit Tilburg

17-08-2018
6,0

Ervaring: Beste anac carwash Tilburg,
Ik ben klant van jullie. Ik heb mijn auto door jullie laten wassen. Tijdens het wassen is de antenne van de auto kapot gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit TILBURG

14-07-2018
2,0

Ervaring: Meestal tevreden over ANAC. Op de website staat dat de wasstraat tot 18.00 uur is geopend. Ik kwam om 17.45 uur aan en moest 10 minuten wachten voordat ik aan de beurt was. Geen probleem. Toen ik om 18.55 uur echter het volledige programma wilde laten uitvoeren, kon dat niet meer. Als reden werd aangegeven dat het bijna 18.00 uur was en dat de poetststraat al schoongemaakt werd. dat vind ik erg onduidelijk. Geef dan op de website aan dat er een kwartier voor sluitingstijd geen gebruik meer gemaakt kan worden van de poetsstraat. Het klopt op deze manier niet dat de wasstraat tot 18.00 uur geopend is.


Paul uit Tilburg

24-06-2018
4,0

Ervaring: Binnenkant zeer slecht schoon gemaakt


Jeroen uit Alphen

20-06-2018
8,0

Ervaring: Bus gewassen in de bedrijfswagen wasstraat,
Tof dat er eindelijk een wasstraat is waar een bedrijfsfusies met imperiaal door heen kan!
En ja.... met de hand wassen dan is ie schoner maar duurt wel veel langer! Kan morgen weer met een fris gewassen busje bij de klanten aankomen!


Ja, ik beveel dit aan

T uit Tilburg

11-06-2018
1,0

Ervaring: Vanmorgen eerste keer Anac Tilburg. Uitgebreide pakket genomen, buiten het feit dat de auto niet schoon was, zijn mijn zwarte velgen aan de linkerkant grijs uitgeslagen! Meteen schadeformulier ingevuld, want de leidinggevende was niet bereikbaar. Nog geen reactie op gehad. Wel meteen langs garage gereden, waarschijnlijk te hoge concentratie reinigingsvloeistof gebruikt. Velgen zijn dus afgeschreven nu! Ik wacht de reactie van Anac nog af...


Marcel uit Tilburg

10-06-2018
1,7

Ervaring: Vandaag weer binnen/buiten pakket gekozen. Auto helemaal niet schoon aan buitenkant. En binnenkant is ook gewoon slecht gedaan. Matjes niet schoon, zand op achterbank. Dorpels gewoon nog smering.

Binnenkant mag echt wel beter gedaan worden. Of anac moet beleid aanpassen zodat er wat meer tijd aan auto besteed mag worden.


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Tilburg

03-06-2018
1,0

Ervaring: Kom zojuist bij anac vandaan meest uitgebreide pakket gepakt de buitenkant is ten eerste niet helemaal schoon en de binnenkant al helemaal niet. Een 4 jarige peuter kan m'n auto nog beter schoon maken. Overal zat uitgesmeerde stof en m'n matten klemmen zijn kapot getrokken. Wat een waardeloze vertoning.


D uit Tilburg

01-06-2018
2,3

Ervaring: Na eerdere klacht reactie gehad van ene Pepijn van Anac voor FB reactie. Aangegeven dat ik geen FB heb. Toen vrij snel reactie van ene Junior, Anac Tilburg. Ik alles via de mail uitgelegd met vermelding van mijn gsm nummer, nu 5 dagen later geen enkele reactie meer gehad........


D uit Tilburg

23-05-2018
3,0

Ervaring: Gewoon slecht, met name de poetsstraat is weggegooid geld!!
Klachten worden weggewuifd, niet serieus genomen omdat er ook geen verantwoordelijke aanwezig is.


Paul uit Tilburg

13-05-2018
3,7

Ervaring: De wasstraat voldoet goed genoeg al zou een beetje meer aandacht niet verkeerd zijn.
De poetsstraat is 3x niks helemaal geen aandacht tussen de stoelen ligt nog net zo veel als voor dat mijn auto op de band stond