Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

6,8
172 beoordelingen
  • Service 6,9
  • Deskundigheid 6,7
  • Prijs/kwaliteit 6,6
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

Paul uit Tilburg

14-11-2018
5,3

Ervaring: Buitenkant goed
Interieur slordig schoongemaakt


Maarten uit Tilburg

30-09-2018
9,0

Ervaring: Auto prima gewassen en interieur gereinigd


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Sprang Capelle

22-09-2018
3,0

Ervaring: Een maandje geleden Anac ontdekt, voor standaard schoonmaakbeurt helemaal prima. normaal breng ik mijn auto bij onze lokale autopoetser en maken ze hem in een ochtend voor € 35,- helemaal schoon... is natuurlijk niet te vergelijken met Anac. Maar ik vond dat ze het bij Anac ook keurig deden. Dus vandaag weer terug voor binnen en buiten schoonmaak. Er hangt geen leven van af maar toch een kleine deceptie... die 25 euro had ik beter elders kunnen besteden... halve bak schoongemaakt... vraag me af of de stofzuiger wel aangestaan heeft... niet voor herhaling vatbaar dus


M. uit Goirle

15-09-2018
3,0

Ervaring: Ben zeer ontevreden. Na combideal (buiten en binnen) zaten er ineens krassen op mijn auto. Oorzaak zijn stofzuigerslangen die langs achterbumper en carrosserie aanschuren. Auto van 3 maanden oud!


Dh uit Tilburg

15-09-2018
1,0

Ervaring: 14 september 2018 Tilburg
Ik ben klant van carwash uit Tilburg. Ik ben weer langs carwash gegaan om mijn auto te wassen. Mijn auto van buiten is door de machine is goed gewassen, maar van binnenkant is door mensen gedaan is bijna niet schoongemaakt. Ik heb foto's voor mijn auto nog gemaakt na het wassen. Bijna niet gepoetst en niet gestofzuigd. Ik wil foto's nog laten zien. Ik wil deze klacht doorgeven aub.

Ik hoor graag een reactie tegemoet.


Dh uit Tilburg

14-09-2018
1,0

Ervaring: Tilburg, 14 sep 2018

Ik ben klant van carwash uit Tilburg. Ik ben weer langs carwash gegaan om mijn auto te wassen. Mijn auto van buiten is door de machine is goed gewassen, maar van binnenkant is door mensen gedaan is bijna niet schoongemaakt. Ik heb foto's voor mijn auto nog gemaakt na het wassen. Bijna niet gepoetst en niet gestofzuigd. Ik wil foto's nog laten zien. Ik wil deze klacht doorgeven aub.

Ik hoor graag een reactie tegemoet.


Mert uit Tilburg

13-09-2018
3,7

Ervaring: Voorheen meerdere malen geweest.
Aan de zijkanten van de dashboard word niet schoon gemaakt. Ook de arm leuningen bij de deuren niet. 5/6 personelen die een beetje de stoelen stofzuigen, een keer over de dashboard heen gaan. Dit noem
ik geen interieur reiniging! Wat ik nog meer jammer vind is dat ze niet eens 1 leeg blikje weg kunnen gooien! Jullie verliezen alleen maar meer klanten !


Kees

27-08-2018
1,0

Ervaring: En zo is nou het hele Anac gebeuren... krijg ik als reactie (zie onder staand bericht)
1. Of ik via Facebook wil communiceren.
Ik heb geen Facebook , dus ik KAN niet reageren.
2. Bij welke vestiging ik ben geweest?
Wat staat boven aan deze klachten pagina , over welke vestiging gaan AL deze waar beoordelingen?
3. Waarom moet het via een FB privé berichtje.
Als iets niet goed is gegaan mag iedereen het weten toch?
Mail me anders gewoon , jullie hebben mijn mail adres.
Ik denk dat deze onverschillige houding naar klanten toe het hele probleem is bij Anac. Thijs bedankt voor het niet lezen van de klacht en het standaard antwoord ....


Kees

24-08-2018
2,3

Ervaring: Slecht van A tot Z .... en volgens mij hebben ze het zelf nog niet eens door.... echt een afrader.... Slecht Slecht en had ik al gezegd dat het Slecht was? 25 euro lichter zelf nog een uurtje werk gehad.... Slecht dus ..... en ik verwacht geen nieuwe auto voor 25 euro , maar alles was slecht de service , het wassen is slecht gebeurd en het interieur poetsen is slecht gedaan.... voor mij Nooit meer en ik kan en zal het iedereen af raden, tenzij je met een als nieuwe auto gaat met een klein beetje stof , dan zal het wel goed komen , maar dan kun je hem ook in de regen zetten wordt ie gratis gewassen....


D.H uit Tilburg

17-08-2018
6,0

Ervaring: Beste anac carwash Tilburg,
Ik ben klant van jullie. Ik heb mijn auto door jullie laten wassen. Tijdens het wassen is de antenne van de auto kapot gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan