Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

7,6
126 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 126 beoordelingen

ton uit Tilburg

10-06-2017
9,3

Ervaring: eerste keer geweest en de wagen ziet er weer fantastisch uit, ook van binnen. Op naar de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Tilburg

25-05-2017
4,0

Ervaring: Net terug van mijn Auto laten wassen plus interieur. Heb zelf de linkerkant nog flink na kunnen poetsen daar deze nog flink vol met spatstrepen en spatten zaten die er niet makkelijk af gingen .( dus geen verse). Interieur na verzoek deze goed te doen daar ik aangegeven had dat mijn de auto van mijn man vorige week ook niet zo goed schoon was van binnen als je zou mogen verwachten.wat mijn betreft de laatste keer hier geweest.


ed uit tilburg

16-04-2017
6,3

Ervaring: Aanvankelijk heel tevreden. Na verbouwing is kwaliteit van het wassen sterk gedaald. Laat vlekken achter en ook herhaald wassen lost dit niet echt op. Raar is ook dat voorbehandeling in rij voor wasstraat, alleen linkerzijde van auto betreft.. soort halfwas.


Jos

20-03-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Tilburg

21-12-2016
6,3

Ervaring: Onze auto is zeer slecht van binnen schoon gemaakt de matten heb ik opnieuw moeten zuigen. De rest was ook niet schoon. Ik doe dit nooit meer.


Hans uit Tilburg

14-10-2016
4,0

Ervaring: Ik vond het resultaat matig, vele vogelpoep plekjes waren nog aanwezig. de prijs loog er ook niet om, voor 12 euro had ik wel een beter resultaat verwacht. De dame die de voorwas deed was ook zeer snel klaar, vandaar het resultaat vermoed ik. Ben niet overtuigd van de kunde van het personeel en de wasstraat. Sorry.


John uit Kaatsheuvel

30-09-2016
7,7

Ervaring: De auto en de velgen worden keurig schoon.
De stofzuiger is een super stofzuiger.


Ja, ik beveel dit aan

Hedwig uit Goirle

13-07-2016
1,0

Ervaring: Schade aan auto en afgebroken spiegel, ja zegt bedrijfsleider dat is alleen met Fiat 500!
Maar waarom waarschuw je die dan niet??
Medewerker liet mijn dochter terugkomen voor bedrijfsleider maar die zegt eigen schuld


Jim uit Tilburg

28-06-2016
9,7

Ervaring: Ik was sedert de opening ca 25 keer per jaar twee auto's hier. Erg tevreden. Snel en leuk voor kleinkinderen om het te zien. Super stofzuiger!! Als je waslading aanschaft met 100 euro tegoed is je korting erg hoog. Door verbouwing afgelopen maanden rommelige situatie dus even niet hier gestofzuigd. Binnenkort is die verbouwing achter de rug dus ok kom weer!!!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Tilburg

22-12-2015
8,7

Ervaring: Frequent personenauto gewassen. Zeer goede wasstraat en zeker niet te vergeten de briljante stofzuigerinstallatie.


Ja, ik beveel dit aan