Beoordelingen ANAC Carwash Tilburg Kraaiven

6,6
178 beoordelingen
  • Service 6,8
  • Deskundigheid 6,6
  • Prijs/kwaliteit 6,5
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

Ton uit Tilburg

12-04-2019
2,0

Ervaring: Gisteren 12-4 mijn auto door de wasstraat gedaan bij Anac bij de stofzuiger plaats zag ik dat mijn achter ruitenwisser eraf was.Dus terug gegaan naar wasstraat en dit gemeld en gevragen of hun de wisser niet vast zetten met van die blauwe zuignapjes. Nee was het antwoord doen wij nooit terwijl er een hele bak met die dingen staat. Dit gezegd tegen hun maar dat was voor lange antennes zeiden ze. Maar er zijn weinig auto’s nog met een lange antenne. Dus een slap excuus. Ben naar de garage gegaan en daar kreeg ik te horen dat de ruitenwisserarm was afgebroken. Kost ongeveer 70€ Dit was dus de laatste keer dat ik naar Anac ga, alles gaat er snel, snel dus zijn ze het gewoon vergeten maar dat geven ze niet toe.


Peter uit Rijen

01-04-2019
6,7

Ervaring: Op het uiterlijk een net bedrijf wat een redelijk goede dienstverlening heeft. Je wagen komt er netjes en glimmend uit de wasstraat. De poetsbaan is zeer geliefd kennelijk en dat zorgt voor problemen. Heb al Chade bij 2 verschillende auto's door de poetsbaan. De ene heeft men een speaker los weten te " poetsen" en de andere heeft men recent een DAB voorruit antennen om zeep geholpen . Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen is mij een raadsel, maar feit is dat voorafgaand aan het bezoek aldaar de antenne normaal werkte, daarna opeens niet meer...

De aanbeveling hieronder heb ik op NEE gezet omdat jouw auto kennelijk niet in veilige handen is op de poetsbaan.


Ow uit Tilburg

09-03-2019
1,0

Ervaring: Personeel is te lam om iets te doen.
Staan schaapachtig en breed geeuwend niks te doen. Auto is niet schoon. Van buiten maar zeker van binnen niet. Tevens kan geeuwende mevrouw niet bij de achterklep om hem juist dicht te doen. Ze springt met het gevolg dat haar vette vingers achterblijven op de net gewassen en gepoetste auto. Zonde geld. Nooit meer!!


Gerry uit Rijen

05-03-2019
1,0

Ervaring: Zeer slechte ervaring met de interieur poetsbaan.
Alleen het rechterportier gepoetst en de ramen is een Berlingo die heeft dus alleen een voorruit en zijramen het dashboard half gepoetst de middenconsole helemaal niet hebben ook de achterruimte niet gestofzuigd, met andere woorden een halve auto gepoetst voor een hele prijs die er niet om liegt €25,00. Zodra je er wat van zegt kijken ze je schaapachtig aan en wordt er achter je rug om besmuikt gelachen.
Is een totaal waardeloos bedrijf ik raad niemand aan hier hun auto te laten poetsen.
Het dat ik met de beoordeling niet lager kan dan een 1 anders had ik dat zeker gedaan


Mireille uit Tilburg

27-02-2019
2,3

Ervaring: Was er voor de 1e keer. Auto niet schoon en als je dit dan zegt is het je eigen schuld. Er zat vogelpoep op. Deden net of je stond te liegen dat het er pas een paar dagen op zat. Met moeite geregeld dat ze het er af hebben gehaald. Achterbak was ook niet schoon. Vakken in de deuren ook niet. En dan betaal je 25,—


Stephan

05-01-2019
5,7

Ervaring: Wasstraat voor bussen al ruim week dicht/defect. wordt nergens vermeld, pas als je in de rij staat wordt je aangesproken. Proberen te bellen om te vragen of de wasstraat al gemaakt is heeft geen zin, de telefoon wordt toch niet opgenomen. Deze week al drie keer (!) voor niks geweest en weer weg kunnen gaan. Niet bekend wanneer de wasstraat weer in werking is.


Paul uit Tilburg

14-11-2018
5,3

Ervaring: Buitenkant goed
Interieur slordig schoongemaakt


Maarten uit Tilburg

30-09-2018
9,0

Ervaring: Auto prima gewassen en interieur gereinigd


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Sprang Capelle

22-09-2018
3,0

Ervaring: Een maandje geleden Anac ontdekt, voor standaard schoonmaakbeurt helemaal prima. normaal breng ik mijn auto bij onze lokale autopoetser en maken ze hem in een ochtend voor € 35,- helemaal schoon... is natuurlijk niet te vergelijken met Anac. Maar ik vond dat ze het bij Anac ook keurig deden. Dus vandaag weer terug voor binnen en buiten schoonmaak. Er hangt geen leven van af maar toch een kleine deceptie... die 25 euro had ik beter elders kunnen besteden... halve bak schoongemaakt... vraag me af of de stofzuiger wel aangestaan heeft... niet voor herhaling vatbaar dus


M. uit Goirle

15-09-2018
3,0

Ervaring: Ben zeer ontevreden. Na combideal (buiten en binnen) zaten er ineens krassen op mijn auto. Oorzaak zijn stofzuigerslangen die langs achterbumper en carrosserie aanschuren. Auto van 3 maanden oud!