Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,6
255 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,5
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 255 beoordelingen

Martien uit Malden

24-10-2016
2,3

Reden bezoek:


Ervaring: Vanwege een technische storing kon ik geen gebruik maken van de interieur cleaning, ondanks betaald te hebben. Kreeg bij de ingang mijn geld terug en het verzoek snel terug te komen voor deze behandeling. Paar dagen later zo gedaan, echter moest ik eerst weer een wasprogramma nemen. Uitleg gegeven over de situatie, maar geen enkel begrip en mogelijkheid om alleen het interieur te doen....ook niet na intern overleg. Ik snap de regel, maar hier is altijd een uitzondering op!
Hierover een klacht ingediend, maar na een week nog geen reactie mogen ontvangen...Gelukkig komt er in Malden ook een carwash ;-))


Anoniem

08-08-2016
10

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Francois uit Beuningen

06-08-2016
2,0

Reden bezoek:


Ervaring: Veel rotzooi nog onder de stoelen en ramen niet schoon


Ben uit Wijchen

02-08-2016
7,0

Reden bezoek:


Ervaring: Ben op zich wel content met deze carwash. Het is alleen jammer dat je (extra) betaald voor velgen en dan niet echt schoon schijn! Moet je alsnog je wielen apart en zelf gaan schoonmaken.


Ja, ik beveel dit aan

Y uit Nijmegen

05-07-2016
2,7

Reden bezoek:


Ervaring: Er kan geen lachje van af zeg. Erg chagrijnig allemaal. Van binnen niet altijd even schoon helaas terwijl ze met 6 man aan het schoonmaken zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Lyda uit Nijmegen

26-06-2016
8,3

Reden bezoek:


Ervaring: In 1 woord UITSTEKEND!!! Kom hier al meer dan 40 jaar.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Nijmegen

23-08-2015
5,7

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Ida uit nijmegen

02-03-2015
3,0

Reden bezoek:


Ervaring: 1e keer ANAC en 1e keer wasstraat. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Ik kreeg geen uitleg en werd ronduit onbeschoft behandeld.


Brandon uit Maarssen

21-02-2014
8,7

Reden bezoek:


Ervaring: Perfecte service!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Nijmegen

29-11-2013
5,0

Reden bezoek:


Ervaring: Tijdens actieweek schandalig!! Asociale klanten willen niet wachten en kruipen geregeld voor. Agressie! Geen personeel buiten aanwezig! Vaste klanten, zoals mijzelf, haken af.