Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,5
295 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,2
1 t/m 10 van 295 beoordelingen

René uit Nijmegen

20-05-2018
10

Ervaring: 1 woord kwaliteit!!


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit Breda

05-05-2018
3,0

Ervaring: Ik heb mijn auto op 5 mei 2018 om 12u42 (bonnummer 537167) een Polish + velgen intensief en Interieur + Poetsen laten doen voor 24 euro. Wasbeurt prima maar die super de luxe poetsstraat ziet er professioneel uit maar het is idd het geld niet waard. De wagen wordt gestofzuigd, met perslucht uitgeblazen, met een vochtige lap met iets op siliconenbasis hier en daar afgestoft, ramen gezeemd, vloermatten gereinigd, maar dan...op verschillende plaatsen zat het vuil en stof nog op deurpanelen, tussenconsolen, dorpels etc...Thuis gekomen heb ik met een simpele natte doek alles zelf opnieuw gepoetst en zag het er toen prima uit. Een hightech loopband en slechte (opgeleide) autopoetsers die aan de lopende band auto's proberen te poetsen. Idee is niet verkeerd maar moet wel veel beter want ik geef mijn geld hier niet meer aan uit. Ik kan idd ter plaatse de discussie aan proberen te gaan, maar ik verwacht hier niet zo veel van. Daarvoor heb je een ernstige gesprekspartner nodig die weet hoe je een auto moet poetsen, en als die er was, dan was dit probleem ook nooit ontstaan. Doordenkertje!


A

26-04-2018
3,3

Ervaring: Ik heb gekozen voor het hele pakket in de wasstraat voor 24 euro. Voortaan lekker weer zelf binnen schoonmaken! De matten waren niet schoon ook zat in de deur houders nog viezigheid . de deuren en de dash zat nog vol vlekken ! Was absoluut me geld niet waard ! En dan ook nog zo.n chagrijnige vrouw die in 1 veeg met de stofzuiger door je kofferbak gaat en klaar dus dikke NEE voor de volgende keer


Bart

23-04-2018
2,7

Ervaring: Hmm. Snelle service denk ik. Auto heeft allemaal krassen gekregen. Op het dak een erg grote kras. Maken ze de rollers en stokken weleens schoon?


Anoniem

21-04-2018
9,0

Ervaring: Prima service. De combinatie binnen en buitenreiniging geeft weer een tijdje het gevoel van een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Nijmegen

15-04-2018
8,3

Ervaring: Zeer tevreden over de wasstraat en de interieur behandeling, naast een aantrekkelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Milsbeek

15-04-2018
1,0

Ervaring: Auto laten wassen en reinigen. Begon bij binnenkomst al de auto achter mij werd zo dichtbij op de band gezet dat deze mijn auto raakte toen ik de band af reed. Ik heb een automaat en moet deze eerst in de D zetten. We werden onbeschoft gemaand door te rijden, toen wilden kijken of er schade was.
Daarna de auto binnen later reinigen. Delen van het dashboard en portieren waren niet schoon. De medewerker hierop aangesproken. In het gebrekkig engels kwam het erop neer 'volgende keer beter, wegwezen'
De volgende dag in de zon bleken er forse krassen te zitten in het plexiglas voor de meters. Het plexiglas was met een vuile doek schoongemaakt, het vuil was goed zichtbaar.
Daarop een klacht ingediend. Je wordt absoluut niet serieus genomen. Ja inderdaad op de foto's is te zien dat het niet schoon is. Maar beschadigingen komen bij de ANAC niet voor. We maken alles schoon met schone doeken. Je had toch geen schade bij het verlater van de wasstraat
Mijn advies: Ga niet naar de ANAC, als er iets gebeurd dan wordt je ter plaatse onbeschoft behandeld en krijg je acheraf nul op het rekest. Ja je mag een keer gratis reinigen, of dat de oplossing is voor zichtbare schade.
Voor mij nooit meer de ANAC


TONNIE uit Nijmegen

13-04-2018
7,3

Ervaring: Als je om 9.50 uur in de rij staat maar je bent pas 10.01 binnen om af te rekenen dan betaal je gewoon het volle pond en dan geeft die vriendelijke afwas hulp als antwoord dan moet je maar eerder komen. Als je deze regeling toepast moet je een medewerker buiten neer zetten die kan zeggen wanneer jij de laatste bent voor de happy hour dan kun je nog beslissen of je wil of niet verder gaat maar eenmaal binnen kun je niet meer terug.






Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beuningen

07-04-2018
9,3

Ervaring: Goede en vriendelijke sevice


Ja, ik beveel dit aan

Appie uit Nijmegen

02-04-2018
9,7

Ervaring: Zeer goed, ook al heb je een probleempje, je wordt daarbij netjes geholpen.