Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,5
279 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,5
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 279 beoordelingen

Fam uit Nijmegen

29-10-2017
8,0

Ervaring: Sinds kort maken wij gebruik van Carwash Nijmegen. Prijs is goed, wasstraat is ook goed. Alleen de Poetsstraat om ook van binnen schoon te maken is niet denderend. zijn al meerdere malen bij achterklep de randen vergeten, terwijl dit wel bij de deuren gebeurd. Bij onze oude wasstraat werd ook de tankdop mee gereinigd, hier niet. Verder is het een goed georganiseerde wasstraat.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Molenhoek

27-10-2017
6,0

Ervaring: Vanmorgen door de wasstraat geweest, auto niet schoon. Laten schoonmaken van binnen niet schoon. Ik heb er een foto van gemaakt. Jammer dat ik geen foto erbij kan zetten. Zelf nog van binnen schoon gemaakt. Jammer is dat.als het bij jullie druk is wordt er .minder aandacht aan geschonken. 😠😠. Het is altijd goed geweest, jammer. Niet op drukke dagen komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2017
1,0

Ervaring: Nooit meer!!!!! Vanmorgen spiegel zelf schoongemaakt . Kom door de wasstraat spiegel helemaal afgebroken. Doen hier niks mee asociaal wordt er gereageerd naar je. Nu 400 ,- kosten dankzij hun!!!!


Mira uit Nijmegen

15-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

I uit Gulpen

19-09-2017
1,0

Ervaring: Slechte service, asociaal personeel, auto niet schoon van binnen. Ze doen naar wat. Auto beschadigd eruit!!


Marjolein uit Meijel

19-09-2017
1,0

Ervaring: 1e keer in de wasstraat. Opgejaagd en geen duidelijke uitleg. Antenne gesloopt terwijl
De medewerker eraan zat te prutsen. Zegt niks.ik denk hij drukt de antenne in.blijk dit achteraf niet te hebben gedaan. Hij heeft ook niets gezegd. Na klacht indienen krijg ik alleen een erg onbeschofte medewerker die niet. Mee wilt denken aan een oplossing.


I. uit Nijmegen

03-09-2017
7,3

Ervaring: Veelbelovend is de aanbeveling op de site. De Poetsbaan ziet er ook super professioneel uit. Het beloofd wat.
HELAAS. Mensen zijn superaardig, iedereen zijn taak, maar....de auto niet schoon! Ofschoon er een vertraging op de band was,....zul je zeggen....meer tijd om te poetsen. HELAAS. Ieder doet zijn ding (!?) en wacht en wacht. Niet efficiënt terwijl alles hiervoor aanwezig is. Staan in de tussentijd liever niets te doen en te kijken, zonde. Matten schoon, ruiten schoon maar verder....deurposten niet eens afgedroogd. ZONDE van de verloren kans om indruk te maken. Een tevreden klant enthousiasmeert 3 mensen, een ontevreden 5! Hier valt dus niet tegenop te werken.


Berna uit Grave

26-08-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Nijmegen

24-08-2017
10

Ervaring: Complimenten aan -->Michel


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Nijmegen

30-07-2017
1,0

Ervaring: Ik denk niet dat ik er nog ooit kom.
Gekozen voor de combi met interieur en poetsbaan. Ik kwam hier omdat ik dacht dat de auto er mooi schoon uitkwam zien van binnen. Uiteindelijk heb ik zelf nog 10 minuten schoon moeten maken en ik bedoel geen stof er lagen nog hele stukken sultana. Er lag nog van alles onder de stoelen in de opbergzakken achter de voorstoelen.
Er wordt nauwelijks gecommuniceerd alles moet snel snel