Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,5
292 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,2
1 t/m 10 van 292 beoordelingen

Bart

23-04-2018
2,7

Ervaring: Hmm. Snelle service denk ik. Auto heeft allemaal krassen gekregen. Op het dak een erg grote kras. Maken ze de rollers en stokken weleens schoon?


Anoniem

21-04-2018
9,0

Ervaring: Prima service. De combinatie binnen en buitenreiniging geeft weer een tijdje het gevoel van een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Nijmegen

15-04-2018
8,3

Ervaring: Zeer tevreden over de wasstraat en de interieur behandeling, naast een aantrekkelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Milsbeek

15-04-2018
1,0

Ervaring: Auto laten wassen en reinigen. Begon bij binnenkomst al de auto achter mij werd zo dichtbij op de band gezet dat deze mijn auto raakte toen ik de band af reed. Ik heb een automaat en moet deze eerst in de D zetten. We werden onbeschoft gemaand door te rijden, toen wilden kijken of er schade was.
Daarna de auto binnen later reinigen. Delen van het dashboard en portieren waren niet schoon. De medewerker hierop aangesproken. In het gebrekkig engels kwam het erop neer 'volgende keer beter, wegwezen'
De volgende dag in de zon bleken er forse krassen te zitten in het plexiglas voor de meters. Het plexiglas was met een vuile doek schoongemaakt, het vuil was goed zichtbaar.
Daarop een klacht ingediend. Je wordt absoluut niet serieus genomen. Ja inderdaad op de foto's is te zien dat het niet schoon is. Maar beschadigingen komen bij de ANAC niet voor. We maken alles schoon met schone doeken. Je had toch geen schade bij het verlater van de wasstraat
Mijn advies: Ga niet naar de ANAC, als er iets gebeurd dan wordt je ter plaatse onbeschoft behandeld en krijg je acheraf nul op het rekest. Ja je mag een keer gratis reinigen, of dat de oplossing is voor zichtbare schade.
Voor mij nooit meer de ANAC


TONNIE uit Nijmegen

13-04-2018
7,3

Ervaring: Als je om 9.50 uur in de rij staat maar je bent pas 10.01 binnen om af te rekenen dan betaal je gewoon het volle pond en dan geeft die vriendelijke afwas hulp als antwoord dan moet je maar eerder komen. Als je deze regeling toepast moet je een medewerker buiten neer zetten die kan zeggen wanneer jij de laatste bent voor de happy hour dan kun je nog beslissen of je wil of niet verder gaat maar eenmaal binnen kun je niet meer terug.






Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Beuningen

07-04-2018
9,3

Ervaring: Goede en vriendelijke sevice


Ja, ik beveel dit aan

Appie uit Nijmegen

02-04-2018
9,7

Ervaring: Zeer goed, ook al heb je een probleempje, je wordt daarbij netjes geholpen.


Anoniem

27-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Yusuf uit Lent

22-03-2018
1,7

Ervaring: Gisteren naar de wasstraat, zag er professioneel uit, maar de medewerkers waren allemaal ongeduldig, waardoor de kwaliteit uitermate slecht was. Ik heb na de exterieur en interieur schoonmaak nog zelf moeten schoonmaken, ik heb de auto pas een paar dagen en ik zag een hele rij krassen op de achterklep die er niet waren, aan de zijkant een hele kras, nooit meer ANAC Carwash voor mij, ik ga voortaan naar een proffesionele carwash. Ik dacht dat dit een goede deal was, zo'n interieur en exterieur pakket, maar nee, ik werd zelf ook opgejaagd.


I. uit Nijmegen

26-02-2018
2,0

Ervaring: Al langer klant. Wel eens vaker een probleempje dat het niet heel goed schoon was. werd naar tevredenheid op gereageerd. Nu afgelopen week geweest en echt stukjes lak van de deuren af. Door persoonlijke omstandigheden niet eerder in staat geweest te melden, maar wel meteen 's avonds geconstateerd. Ga nu toch mijn prepaid kaart opzeggen en ergens anders naartoe.