Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,5
282 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 282 beoordelingen

C uit Beuningen

15-02-2018
5,0

Ervaring: Slecht ervaring
Nummerplaat kwijt na een uur wachten gevonden.
Helemaal krom en beschadigd.
Antwoord,kan gebeuren en geven hem zo maar mee.
Wij komen regelmatig met onze auto’s bij jullie en vindt dit een slecht afwikkeling


O. uit Nijmegen

03-02-2018
4,3

Ervaring: Doorgaans geen problemen met deze wasstraat; echter na het wassen vandaag krasschades over de hele zijkant van de auto. Kijk, een wasstraat krast altijd wel wat van die spinnenwebkrassen, maar de krassen waren nu fors en dieper en zullen er uit moeten worden gepoetst als dat nog überhaupt nog mogelijk is. Een van de borstels klonk al niet helemaal lekker bij het door de wasstraat gaan en na het wassen bleken er dus duidelijke krasvegen over de rechterzijkant van de auto. (linkerwasstraat gebruikt). Verder wordt er in tegenstelling tot voorgaande keren geen troep meer weggegooid (deden ze eerst wel) Dat is niet erg, als je het maar weet en dus niets laat liggen want ze zuigen er gewoon omheen. Kinderzitjes; daar wordt ook omheen gezogen; gelukkig zag ik het op tijd en heb ik het zelf op de band maar even gedaan (dat vond mevrouw prima). Ik was altijd tevreden, maar de kwaliteit gaat zienderogen achteruit, zowel het wassen als de Interieurbaan. Jammer.


J.H. uit Groesbeek

30-11-2017
3,7

Ervaring: Auto zojuist laten reinigen, duurste versie incl. binnen reinigen. resultaat teleurstellend m.n. binnen NIET schoon.
Personeel had meer aandacht voor elkaar dan voor mijn auto. Het was bovendien helemaal niet druk, eige auto op de schoonmaakband !!


Fam uit Nijmegen

29-10-2017
8,0

Ervaring: Sinds kort maken wij gebruik van Carwash Nijmegen. Prijs is goed, wasstraat is ook goed. Alleen de Poetsstraat om ook van binnen schoon te maken is niet denderend. zijn al meerdere malen bij achterklep de randen vergeten, terwijl dit wel bij de deuren gebeurd. Bij onze oude wasstraat werd ook de tankdop mee gereinigd, hier niet. Verder is het een goed georganiseerde wasstraat.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Molenhoek

27-10-2017
6,0

Ervaring: Vanmorgen door de wasstraat geweest, auto niet schoon. Laten schoonmaken van binnen niet schoon. Ik heb er een foto van gemaakt. Jammer dat ik geen foto erbij kan zetten. Zelf nog van binnen schoon gemaakt. Jammer is dat.als het bij jullie druk is wordt er .minder aandacht aan geschonken. 😠😠. Het is altijd goed geweest, jammer. Niet op drukke dagen komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2017
1,0

Ervaring: Nooit meer!!!!! Vanmorgen spiegel zelf schoongemaakt . Kom door de wasstraat spiegel helemaal afgebroken. Doen hier niks mee asociaal wordt er gereageerd naar je. Nu 400 ,- kosten dankzij hun!!!!


Mira uit Nijmegen

15-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

I uit Gulpen

19-09-2017
1,0

Ervaring: Slechte service, asociaal personeel, auto niet schoon van binnen. Ze doen naar wat. Auto beschadigd eruit!!


Marjolein uit Meijel

19-09-2017
1,0

Ervaring: 1e keer in de wasstraat. Opgejaagd en geen duidelijke uitleg. Antenne gesloopt terwijl
De medewerker eraan zat te prutsen. Zegt niks.ik denk hij drukt de antenne in.blijk dit achteraf niet te hebben gedaan. Hij heeft ook niets gezegd. Na klacht indienen krijg ik alleen een erg onbeschofte medewerker die niet. Mee wilt denken aan een oplossing.


I. uit Nijmegen

03-09-2017
7,3

Ervaring: Veelbelovend is de aanbeveling op de site. De Poetsbaan ziet er ook super professioneel uit. Het beloofd wat.
HELAAS. Mensen zijn superaardig, iedereen zijn taak, maar....de auto niet schoon! Ofschoon er een vertraging op de band was,....zul je zeggen....meer tijd om te poetsen. HELAAS. Ieder doet zijn ding (!?) en wacht en wacht. Niet efficiënt terwijl alles hiervoor aanwezig is. Staan in de tussentijd liever niets te doen en te kijken, zonde. Matten schoon, ruiten schoon maar verder....deurposten niet eens afgedroogd. ZONDE van de verloren kans om indruk te maken. Een tevreden klant enthousiasmeert 3 mensen, een ontevreden 5! Hier valt dus niet tegenop te werken.