Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,4
301 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,2
1 t/m 10 van 301 beoordelingen

Stiefen uit Huissen

10-10-2018
8,3

Ervaring: Vandaag de wasstraat van anac nijmegen bezocht. Na een vriendelijk ontvangst (door wat later bleek de week oude nieuwe vestegingsmanager) door naar de wasstraat. Daar staat volgens mij al heel lang een kundige en vriendelijke blonde dame. Die de jeep voor mij nog even snel behoede voor schade. Hop en door naar de interieur clearing. Wederom ontvangen een iets minder vriendelijke dame maar goed ze was wel duidelijk. Lekker op een bankje gezeten
En kijken hoe er hard en professioneel aan mijn auto gewerkt word. Geurtje erin polish erop en klaar. Toch niet compleet tevreden dus maar even naar voren. Nogmaals opgevangen door de zeer vriendelijke vestigingsmanager die met mij netjes langs alle punten liep. En de tijd nam om goede uitleg te geven. En met een tevreden gevoel naar huis. Anac goed op weg om een 9+ organisatie te worden. Mijn tips: verkoop gewoon een kleine spullen zakje kan ik in de wasstraat mijn console leeghalen (zou de vestigingsmanager nog eens aan zijn team voorleggen). De jongen aan het eind van de band misschien een mondkapje. De hele dag in die polish kan niet goed zijn. En zo heb ik nog wel een paar tips. Maar zoals al eerder genoemd goed op weg naar een 9. O en de recensies over slecht Nederlands spreken enzo volgens mij zijn deze mensen bezig om mee te draaien in onze maatschappij en de taal komt goed. Overigens ga ik niet akkoord met de verwerking van mijn persoongegevens maar het kan niet anders.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit MILLINGEN AAN DE RIJN

07-10-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Michiel

05-09-2018
8,7

Ervaring: De meneer die ons hielp op woensdag 5-9 om 1910 was echt een koning! Bijzonder klantvriendelijk en grondiger gepoetst dan ooit. Lekker gewerkt,symbool der mannelijkheid

Ps deze revieuw is daarentegen volledig, equivalent van zure sloot. Ik moest in eerste instantie al veel en veel te veel zaken verplicht invullen en daarnaast waren de profaniteiten die ik hier uitte kennelijk niet gewenst en moest ik nog veel meer typen


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Wijchen

07-08-2018
2,7

Ervaring: Al lang klant laat minstens 1x per twee weken het polish ,+ Interieur reinigen. Wasprogramma is prima niet bijzonder maar gewoon goed.
Interieur reinigen wordt echt steeds minder goed gedaan en ja heb vaak gedacht komt door drukte of het is te warm voor die arme mensen.
Maar de kwaliteit is echt ver te zoeken de laatste tijd en als ik nu met een smerige bak zou komen begrijp ik het ook dat er gewoon niet voldoende tijd is maar dat is ook niet het geval.
Deuren deurvakken worden niet gedaan ramen strepen of vet vlekken. Veel wordt met de Franse / Poolse slag gedaan erg jammer.


J.M. uit Beuningen

31-07-2018
4,0

Ervaring: Dit is nou de derde keer dat mijn auto niet schoon is na een geheel complete beurt.M.n. kofferbak opnieuw moeten zuigen en in de auto bij de deuren nog vlekken en strepen. Het enige wat goed schoon was, waren de ramen. De kwaliteit holt achteruit en wij komen op deze manier niet meer terug.


Han uit Millingen aan de Rijn

20-07-2018
10

Ervaring: Top...!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Nijmegen

20-05-2018
10

Ervaring: 1 woord kwaliteit!!


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit Breda

05-05-2018
3,0

Ervaring: Ik heb mijn auto op 5 mei 2018 om 12u42 (bonnummer 537167) een Polish + velgen intensief en Interieur + Poetsen laten doen voor 24 euro. Wasbeurt prima maar die super de luxe poetsstraat ziet er professioneel uit maar het is idd het geld niet waard. De wagen wordt gestofzuigd, met perslucht uitgeblazen, met een vochtige lap met iets op siliconenbasis hier en daar afgestoft, ramen gezeemd, vloermatten gereinigd, maar dan...op verschillende plaatsen zat het vuil en stof nog op deurpanelen, tussenconsolen, dorpels etc...Thuis gekomen heb ik met een simpele natte doek alles zelf opnieuw gepoetst en zag het er toen prima uit. Een hightech loopband en slechte (opgeleide) autopoetsers die aan de lopende band auto's proberen te poetsen. Idee is niet verkeerd maar moet wel veel beter want ik geef mijn geld hier niet meer aan uit. Ik kan idd ter plaatse de discussie aan proberen te gaan, maar ik verwacht hier niet zo veel van. Daarvoor heb je een ernstige gesprekspartner nodig die weet hoe je een auto moet poetsen, en als die er was, dan was dit probleem ook nooit ontstaan. Doordenkertje!


A

26-04-2018
3,3

Ervaring: Ik heb gekozen voor het hele pakket in de wasstraat voor 24 euro. Voortaan lekker weer zelf binnen schoonmaken! De matten waren niet schoon ook zat in de deur houders nog viezigheid . de deuren en de dash zat nog vol vlekken ! Was absoluut me geld niet waard ! En dan ook nog zo.n chagrijnige vrouw die in 1 veeg met de stofzuiger door je kofferbak gaat en klaar dus dikke NEE voor de volgende keer


Bart

23-04-2018
2,7

Ervaring: Hmm. Snelle service denk ik. Auto heeft allemaal krassen gekregen. Op het dak een erg grote kras. Maken ze de rollers en stokken weleens schoon?