Beoordelingen ANAC Carwash Den Bosch de Herven

7,5
62 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,4
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Antoin uit Rosmalen

17-02-2019
2,0

Ervaring: Wasboxen zijn verouderd. ANAC personeel is van de hoogte dat er geen schuim uit de schuimborstel komt. Ook niet alle stofzuigers werken effectief. Hierdoor veel langer bezig geweest met wassen. ANAC doe iets aan het onderhoud of biedt de dienst nier meer aan!


L uit Den Bosch

13-01-2019
6,0

Ervaring: Ik ben al jaren een trouwe klant van de zelf wash, maar de laatste tijd zijn er twee boxen kapot, vind ik het smerig, en is er achterstallig onderhoud, de mattenkloppers staan gewoon los en maken onvoldoende schoon, regelmatig zijn de stofzuigers verstopt, om het positief af te sluiten ben ik zeer blij met de luchtpomp die geplaatst is, een welkome aanvulling.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit ‘S-Hertogenbosch

13-04-2018
9,0

Ervaring: Altijd goed!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Den Bosch

12-04-2018
7,7

Ervaring: Ik ben heel tevreden met het resultaat van de wasstraat.

Waar ik niet tevreden over ben, is dat met de spuitlansen voor de start de naden van de motorkap en de achterklep niet grondig worden schoon gespoten.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Meijel

10-04-2018
10

Ervaring: Super fijne wasstraat, fijn uitleg van het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

04-04-2018
6,0

Ervaring: Fijne krassen op achterkant gloednieuwe SUV.
Zou volgens medewerkers door zuigslangen zijn (hard plastic).
Waarom dan geen zacht omhulsel. Personeel wijst verantwoordelijkheid af.
Overigens volgens mij ontstaan door borstels.


E uit Den bosch

19-11-2017
3,3

Ervaring: Klantvriendelijkheid is ver te zoeken! Onbeschoft personeel! Wasstraat zelf is verder prima.


Try uit Den Bosch

18-11-2017
4,0

Ervaring: Normaal dik tevreden ook over de service en vriendelijkheid maar vandaag was toch een dikke -
Ja er staat op het bord dat klant zelf verantwoordelijk is voor antennes etc. maar mijn vrouw is gewend dat die door hun wel wordt ingeschoven, vandaag dus niet met als gevolg gebroken. Ook er even op wijzen was er niet bij. Na het wassen even gaan vragen maar werd afgedaan met "heb je het bord zeker niet gelezen". Staan ze in hun recht, ja, maar service en vriendelijkheid of begrip was ver te zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Beny uit Den Bosch

15-05-2017
10

Ervaring: Beste wasstraat van Nederland!!
Ik kom er wekelijks mijn auto wassen altijd super schoon.
Top service!! heel erg vriendelijke medewerkers.
Tevens ook de beste van al de andere ANAC vestigingen.
ANAC Den Bosch de nummer 1 in auto wassen.

Tip: misschien handig om er ook ruitenwisser vloeistof koelvloeistof en olie te gaan verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-04-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan