Beoordelingen ANAC Carwash Arnhem De Overmaat

7,6
107 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

A. uit Arnhem

17-08-2018
5,5

Ervaring: Vanmorgen Euro 15,00 moeten betalen voor een uitgebreide wasbeurt. Voorheen in Happy hour was dat Euro 11,00. Maar dat is niet meer. Heb geen behoefte aan een waspas. Ik ga de auto in de toekomst voor dat bedrag wel weer thuis wassen.


Gerrit uit Arnhem

14-07-2018
10

Ervaring: 1juli terug van een 16-daagde vakantie uit Spanje. Auto afgegeven bij eazy-parking. Super service, maar bij terugkomst mega smerig met veel vogel uitwerpselen. Aangekomen in Arnhem hadden de mannen het al gezien er werd er conform de "vervuiling" de auto in de week/ voorbewerkt. Resultaat: alles eraf er spic en span. Hulde aan deze mannen die verder kijken dan hun neus lang is, koester deze.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Huissen

04-07-2018
10

Ervaring: Pas verloren! Mailtje naar ANAC gestuurd. Volgende ochtend al telefoontje en nu 's middags oude tegoed alweer opgewaardeerd op de nieuwe pas. Kortom, niet alleen een schone auto maar gewoon TOP service. Was alles maar zo makkelijk en andere bedrijven ook zo snel met reageren.


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Arnhem

02-05-2018
10

Ervaring: Altijd vriendelijk en snel!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Arnhem

21-04-2018
6,3

Ervaring: Op zich prima. Wat mij elke keer weer bevreemd is dat bij binnenkomst de auto aan de voorkant, linkerkant en de achterkant wordt afgespoten maar niet of nauwelijks de rechterzijde. Het gaat helemaal nergens om maar toch..


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit ARNHEM

13-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Apeldoorn

06-04-2018
9,0

Ervaring: perfecte wasstraat, kom zelf uit Apeldoorn, maar ga speciaal naar Arnhem, voor perfecte wasbeurt


Ja, ik beveel dit aan

T uit Arnhem

28-07-2017
10

Ervaring: Super aardige mannen, altijd een vriendelijk woord. Altijd blij met de 2 euro fooi.
En auto met progamma 1 altijd super schoon.


Ja, ik beveel dit aan

lidy uit Arnhem

10-01-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Tom

07-04-2015
3,5

Ervaring: Normaal gesproken word ik altijd met open armen ontvangen, als ik m'n auto wil wassen (terwijl het eigenlijk nog niet echt nodig is). Afgelopen weekend heb ik in een drassig weiland moeten parkeren, waardoor er wat modder op m'n auto zat en een wasbeurt dus ├ęcht noodzakelijk was. Toen was ik opeens niet meer welkom. Ik moest eerst m'n auto maar even afspuiten, voordat ik terug mocht komen. Waardeloze service. Hier ga ik nooit meer terug.