Beoordelingen ANAC Carwash Arnhem IJsseloord

7,6
85 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,6
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Rob uit Huissen

26-06-2018
3,3

Ervaring: 26/6 met de auto door de wasstraat. Na 1e keer wassen auto totaal niet schoon. Borstels draaiden ook niet.
Voor de 2e keer er door heen. Voor € 14.00 verwacht je een keurige gewassen auto. Is het geld niet waard. Ik zet hem wel in de regen.


Hans uit Arnhem

13-04-2018
7,7

Ervaring: sproeikoppen bij de ingang werken al n" tijdje NIET, auto NIET geheel schoon (zit nog grijze een waas over lak)


Elodie uit Arnhem

11-04-2018
8,7

Ervaring: Heel tevreden qua personeel, alleen droogt het apparaat niet 100%


Ja, ik beveel dit aan

Lourens uit Elst Gld

08-04-2018
9,0

Ervaring: ALtijd plezierig personeel, aandacht voor speciale vragen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2018
8,0

Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Arnhem

20-12-2017
8,7

Ervaring: Vlotte en vriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-05-2017
4,7

Ervaring: Vorige keren was mijn auto goed schoon en was ik zeer tevreden. De laatste keer echter niet. Er was een deel overgeslagen door de borstels of de voorbehandeling was niet voldoende geweest. Ook de sproeiers in de boog bij de entree (voorbehandeling) werkten toen niet. In elk geval was de auto niet goed schoon geworden.
Dat een deel van de auto niet goed schoon was na de meest uitgebreide wasbeurt heb ik besproken met 2 medewerkers, maar hun reactie was voor mij zeer onbevredigend. Naar hun mening was o.a. het vuil in de overgeslagen hoek op de motorkap bij de voorruit niet verwijderbaar in hun wasstraat. Heel vreemd, want de rest van de auto was bedekt geweest met hetzelfde vuil en was wel schoon ????!!! Van enige service was op dat moment absoluut geen sprake, vind ik. Persoonlijk zou ik de auto nog een keer gratis door de wasstraat hebben laten gaan met extra aandacht voor wat niet schoon was geworden ...


Oscar uit Arnhem

01-07-2013
7,0

Ervaring: Mijn ervaringen zijn prma.


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Arnhem

06-06-2013
8,3

Ervaring: Altijd vriendelijk en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Dusan uit Nijmegen

06-06-2013
10
Ja, ik beveel dit aan