Beoordelingen ANAC Carwash Nijmegen

7,4
304 beoordelingen
  • Service 7,7
  • Deskundigheid 7,3
  • Prijs/kwaliteit 7,1
1 t/m 10 van 304 beoordelingen

N uit NIJMEGEN

12-03-2019
1,0

Ervaring: Iedere keer als ik hier kom, denk ik van te voren "misschien wordt het nu wel goed schoongemaakt". Maar iedere keer is de teleurstelling nog groter. Je betaald flink om de binnenkant schoon te maken. Ik vind dat prima als het ook daadwerkelijk goed schoongemaakt zou worden. Ik vroeg in het Engels (want Nederlands verstaan de medewerkers niet en benaderen je erg onvriendelijk) of de medewerker ook de deur aan de binnenkant kon schoonmaken. Maar dit doen zij blijkbaar niet. Alleen de matten en het dashboard.
Ik vind het echt schandalig hoe slecht deze dienst is van Anac Nijmegen. Dit is dan ook mijn laatste meer geweest.


p uit Beuningen

17-01-2019
4,3

Ervaring: completen beurt uitgevoerd als je thuis komt moet je hem verder zelf reinigen kofferbak niet gedaan div plaatsen nog stof


Ja, ik beveel dit aan

Quyen uit Nijmegen

02-12-2018
1,0

Ervaring:
Ik kom hier heel vaak elke week paar x maar het word steeds slechter. Vandaag 02-12-2018;
Ze maken de interieur wastraat schoon ipv mijn auto. Na opgewaardeerd te hebben op anac klantenkaart wil ik uiteraad mijn geld terug die ik heb opgewaardeerd.

Ik heb na het intrieur poetsen wat niet goed is gebeurd dit aangeveven aan 1 van de medewerkers. Hij kijk niet eens en zegt dat goed is gepoets. Als je chaggerijnig bent en geen plezier in je werk heb moet je een ander gepast baan zoeken.

Anac jullie zijn slecht bezig hopend op een antwoord!


Stiefen uit Huissen

10-10-2018
8,3

Ervaring: Vandaag de wasstraat van anac nijmegen bezocht. Na een vriendelijk ontvangst (door wat later bleek de week oude nieuwe vestegingsmanager) door naar de wasstraat. Daar staat volgens mij al heel lang een kundige en vriendelijke blonde dame. Die de jeep voor mij nog even snel behoede voor schade. Hop en door naar de interieur clearing. Wederom ontvangen een iets minder vriendelijke dame maar goed ze was wel duidelijk. Lekker op een bankje gezeten
En kijken hoe er hard en professioneel aan mijn auto gewerkt word. Geurtje erin polish erop en klaar. Toch niet compleet tevreden dus maar even naar voren. Nogmaals opgevangen door de zeer vriendelijke vestigingsmanager die met mij netjes langs alle punten liep. En de tijd nam om goede uitleg te geven. En met een tevreden gevoel naar huis. Anac goed op weg om een 9+ organisatie te worden. Mijn tips: verkoop gewoon een kleine spullen zakje kan ik in de wasstraat mijn console leeghalen (zou de vestigingsmanager nog eens aan zijn team voorleggen). De jongen aan het eind van de band misschien een mondkapje. De hele dag in die polish kan niet goed zijn. En zo heb ik nog wel een paar tips. Maar zoals al eerder genoemd goed op weg naar een 9. O en de recensies over slecht Nederlands spreken enzo volgens mij zijn deze mensen bezig om mee te draaien in onze maatschappij en de taal komt goed. Overigens ga ik niet akkoord met de verwerking van mijn persoongegevens maar het kan niet anders.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit MILLINGEN AAN DE RIJN

07-10-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Michiel

05-09-2018
8,7

Ervaring: De meneer die ons hielp op woensdag 5-9 om 1910 was echt een koning! Bijzonder klantvriendelijk en grondiger gepoetst dan ooit. Lekker gewerkt,symbool der mannelijkheid

Ps deze revieuw is daarentegen volledig, equivalent van zure sloot. Ik moest in eerste instantie al veel en veel te veel zaken verplicht invullen en daarnaast waren de profaniteiten die ik hier uitte kennelijk niet gewenst en moest ik nog veel meer typen


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Wijchen

07-08-2018
2,7

Ervaring: Al lang klant laat minstens 1x per twee weken het polish ,+ Interieur reinigen. Wasprogramma is prima niet bijzonder maar gewoon goed.
Interieur reinigen wordt echt steeds minder goed gedaan en ja heb vaak gedacht komt door drukte of het is te warm voor die arme mensen.
Maar de kwaliteit is echt ver te zoeken de laatste tijd en als ik nu met een smerige bak zou komen begrijp ik het ook dat er gewoon niet voldoende tijd is maar dat is ook niet het geval.
Deuren deurvakken worden niet gedaan ramen strepen of vet vlekken. Veel wordt met de Franse / Poolse slag gedaan erg jammer.


J.M. uit Beuningen

31-07-2018
4,0

Ervaring: Dit is nou de derde keer dat mijn auto niet schoon is na een geheel complete beurt.M.n. kofferbak opnieuw moeten zuigen en in de auto bij de deuren nog vlekken en strepen. Het enige wat goed schoon was, waren de ramen. De kwaliteit holt achteruit en wij komen op deze manier niet meer terug.


Han uit Millingen aan de Rijn

20-07-2018
10

Ervaring: Top...!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Nijmegen

20-05-2018
10

Ervaring: 1 woord kwaliteit!!


Ja, ik beveel dit aan