Beoordelingen ANAC Carwash Rijswijk in de Bogaard

7,1
59 beoordelingen
  • Service 7,4
  • Deskundigheid 7,1
  • Prijs/kwaliteit 6,7
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Dhr uit Rijswijk

14-10-2017
1,0

Ervaring: ik kreeg geen korting op vertoon van qr code
Schandalige actie krijg je mail voor korting weigert #anaccarwash rijswijk korting te geven op qrcode
#misleiding kom al jaren daar me autowassen maar dit is echt #schandalig
Hoe raak je vaste klanten kwijt? Zo dus!


Anoniem

31-05-2017
2,7

Ervaring: The major stains and bird poo should be sprayed before the car goes into the wash street. Most of the times the car is full of stains in the end.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Rijswijk

28-04-2017
8,7

Ervaring: heerlijk om zo snel die metamorfose van mijn auto mee te maken. binnen 5 minuutjes reed ik weer op de Beatrixlaan, maar nu met een blinkend schone auto. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

ria uit voorburg

16-01-2017
10

Ervaring: fantastische wasstraat ik kom hier regelmatig mijn auto wassen. zeer vriendelijk personeel en zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

jef uit nederland

31-08-2014
2,0

Ervaring: Nou ben je me toch wel een haartje betoeterd. Amateurs!!


Ellen uit Aalsmeer

28-01-2014
9,0

Ervaring: Zeer goede ervaring, goed geholpen door nette en vriendelijke medewerkers die goede aandacht aan mijn wagen gaven....en dat was te merken ook!
Mijn auto en velgen zijn super schoon!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Den Haag

28-07-2013
7,7
Ja, ik beveel dit aan

elly uit rijswijk

28-07-2013
6,7

Ervaring: wisseld, mijn auto wordt niet altijd goed schoon. vooral nu met de rotzooi die uit de bomen komt en zit vastgeplakt aan mijn auto. de onderkant van de auto waar het straatvuil tegen aan spat wordt ook niet schoon. dit moet ik met de hand eraf halen


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Den Haag

25-07-2013
8,0
Ja, ik beveel dit aan

A3 uit Delft

24-07-2013
7,3

Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan