Beoordelingen ANAC Carwash Eindhoven Woensel

7,7
171 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 171 beoordelingen

Joke uit Eindhoven

17-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Eindhoven

16-04-2018
9,3

Ervaring: Goed wasstraat en wast de auto’s goed schoon. Vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2018
9,5
Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Eindhoven

10-04-2018
7,3

Ervaring: Eindresultaat niet geheel schoon


Ja, ik beveel dit aan

ap uit son

06-04-2018
8,0

Ervaring: zeer aardige en taakbewuste mannen. Heel goede service, kortom geen betere gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Eindhoven

06-04-2018
10

Ervaring: Kom nu al enkele jaren bij in deze wasstraat bij ANAC CARWASH en wij zijn uitermate tevreden met de bediening. Altijd vrolijk en vriendelijk. Zelfs tijdens de zon- en feestdagen en


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Son en Breugel

02-04-2018
4,3

Ervaring: Dit valt eigenlijk best tegen. Ik heb vandaag het duurste programma genomen. Men moet dan normaal gezien de auto ook met de hand wassen en de velgen extra aandacht geven. Vandaag wederom spuit men wat water hier en daar en doet verder niets. Ook vind ik het begin van het traject erg vaag. Ze spuiten namelijk alleen de linkerkant van de auto in. Alsof er aan de rechterkant niets is gebeurd. Dat is raar toch?


Petra uit Eindhoven

21-12-2017
3,3

Ervaring: Happy hour werd niet toegekend. Ik was om 9.58uur binnen en ging de voorwas installatie in. De kassa is pas als je de de volgende installatie in gaat. Hele discussie met medewerker maar werd niet toegekend want computer pikte dat niet. Ik was gewoon om 10u binnen.
Medewerker bood mogelijkheid wel om prepaid kaart te nemen dan kon het wel voor zelfde tarief. Dat maar gedaan omdat ik wel tevreden ben over het wassen.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Eindhoven

21-05-2017
1,0

Ervaring: Slechte service en kwaliteit. Voorwas installatie defect dus werden we achterom geleid. Beetje afspoelen en daarna wax programma met vrijwel geen velgenreiniging. Ziet er niet uit. Niet schoon maar ook geen prijsreductie want dat kon de computer niet aan.


Jacobien

21-05-2017
3,7

Ervaring: De voorwasinstallatie viel uit en daarom alleen gebruik mogen maken van de hoofdwas. Auto daarom niet schoon. Korting niet mogelijk! Slechte service en kwaliteit!!!