Beoordelingen ANAC Carwash Eindhoven Woensel

7,7
163 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,4
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

René uit Eindhoven

21-05-2017
1,0

Ervaring: Slechte service en kwaliteit. Voorwas installatie defect dus werden we achterom geleid. Beetje afspoelen en daarna wax programma met vrijwel geen velgenreiniging. Ziet er niet uit. Niet schoon maar ook geen prijsreductie want dat kon de computer niet aan.


Jacobien

21-05-2017
3,7

Ervaring: De voorwasinstallatie viel uit en daarom alleen gebruik mogen maken van de hoofdwas. Auto daarom niet schoon. Korting niet mogelijk! Slechte service en kwaliteit!!!


Marti uit Eindhoven

21-05-2017
9,0

Ervaring: Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Auto goed schoon na het wassen. Is het geld meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

willie uit eindhoven

01-05-2017
7,0

Ervaring: ik ben tevreden,alleen de auto komt niet helemaal,
droog uit,dat vindt ik jammer.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Sint Oedenrode

26-04-2017
9,0

Ervaring: Eindhoven Woensel, lekker dichtbij en de auto ziet er na de polish weer piekfijn uit. Wat ik mis is om de binnenzijde een schoonmaakbeurt te geven...maar daar hebben ze nu een doek voor gegeven. Leuk met een duimpje van Anac met klanten vertellen....goed bedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Eindhoven

31-10-2016
10

Ervaring: Geweldige fijne wasstraat, jammer dat hier geen ruimte is voor het interieur te laten doen voor mensen met lichamelijke klachten. Erg vriendelijk personeel, geef dan ook altijd ondanks de Happy Hour extra tip geld voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Willems

31-10-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

Henk

05-12-2013
1,0

Ervaring: Met nieuwe auto door de wasstraat vervolgens maakt de wasstraat een noodstop met de nodige schade aan de auto en de wasstraat ANAC Arnhem wil geen aansprakelijkheid erkennen !


Albert

12-07-2013
7,7

Ervaring: Prima ervaring, wienig problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Eindhoven

09-07-2013
8,0

Ervaring: Positief


Ja, ik beveel dit aan