Beoordelingen ANAC Carwash Nieuwegein Grote Wade

7,2
159 beoordelingen
  • Service 7,6
  • Deskundigheid 7,1
  • Prijs/kwaliteit 6,9
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Jurgen uit Vianen

27-03-2018
8,3

Ervaring: Geen problemen met dit filiaal, wordt altijd netjes behandeld. Allen is er denk ik wel veel verloop, vaak weer een ander. Niet dat dat erg is, maar zo'n NPS heeft denk ik dan niet echt een meerwaarde naar de medewerkers toe. Wat betreft apparatuur en wat ANAC de klant biedt ben ik tevreden en vind ik het heel netjes en verzorgt zowel bij de wasstraat als met de hand wassen als bij het stofzuiggedeelte. Wat ik wel vind is dat de doekjes, nu 1 euro, best wel prijzig worden. Leuk ook het idee de apparaten om matjes te borstelen, maar heeft denk ik geen meerwaarde i.v.m. niet goed functioneren waarvoor het bedoelt is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2018
6,3

Ervaring: Vriendelijke personeel. Auto niet altijd goed schoon, voorspoelen mag iets grondiger.


Ja, ik beveel dit aan

Marchel uit Nieuwegein

04-03-2018
4,3

Ervaring: Een aantal malen geweest met een teleurstellend resultaat.

1- auto is niet atijd geheel schoon geworden
2 - raamstrip is van auto afgetrokken bij de zeeminstallatie.
3 - grote krassen in voorruit achtergebleven na wasbeurt.


Bas uit IJsselstein

01-10-2017
8,7

Ervaring: Elke zondag even de auto's er doorheen halen. De lak ziet er nog prima uit. zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Nieuwegein

19-09-2017
3,3

Ervaring: Prima en vooral zeer snelle service, maar jammer genoeg meerdere krassen opgelopen in en door de wasstraat.....


Stefan uit Houten

09-08-2017
9,3

Ervaring: Ben zeer tevreden over deze wasstraat! Erg vriendelijk personeel en ben goed geholpen door de bedrijfsleidster!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nieuwegein

21-05-2017
8,0

Ervaring: Prettige entree. Mensen die opgewekt mij begroeten en van dienst zijn. Fijn dat je naderhand de auto "inwendig" kunt schoonmaken met prima apparatuur.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Odijk

19-04-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

K uit ijsselstein

24-03-2017
8,0

Ervaring: Kom sinds een aantal jaren bij deze Carwash, auto altijd keurig schoon, en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

VW uit Nieuwegein

05-09-2016
2,0

Ervaring: Als leaserijder kom of moet ik zeggen kwam ik hier bijna wekelijks, na vandaag in ieder geval niet meer. Auto onder de vogelpoep, ik geef dit aan bij ingang. Uit de wasstraat nog overal poep. Medewerker van anac zei mij dat ik het er af kon spoelen in de wasbox. Resultaat een auto die er nog vuiler uitzag als toen ik naar binnen reed. Auto droogt niet goed op in wasbox. Helaas anac gemiste kans, in ieder geval een klant kwijt die bijna wekelijks het duurste programma kiest.