Beoordelingen ANAC Carwash Nieuwegein Grote Wade

7,1
163 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,1
  • Prijs/kwaliteit 6,8
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Kees uit Nieuwegein

07-03-2019
4,0

Ervaring: Mijn ervaringen zijn slecht. Kom hier 2x per week en maak gebruik van het duurste wasprogramma €15,--. Op zich wordt de auto redelijk schoon, maar helaas de achterkant van de auto niet. Dit diverse keren kenbaar gemaakt. Na de klacht mag de auto er dan nog een keer door heen en wordt de achterkant met de hand schoon gemaakt ( helaas zelfs met de handborstel nog stukken over geslagen vandaag). Ik ben het klagen een beetje moe aan het worden en heb het er nu maar bij laten zitten. Vind het personeel zeer laks, te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Staan wat rond te zwaaien met een hogedrukreiniger ???, soms ook maar een kant van de auto. Heb al een keer te horen gekregen dat ze achterkant niet doen omdat ze daar geen tijd voor hebben, of je moet er speciaal om vragen. Ook is het niet hun werkwijze vertelde ze mij. Het is voor mij een grote ergenis als mijn auto bij klanten voor de deur staat met een smerige achterkant.
Bij de wasstraten van Loogman wordt de achterkant standaard met een handborstel gereinigd, TOP. Dat hoort toch eigenlijk ook zo.

Met wat meer gemotiveerder personeel zou deze klacht niet nodig zijn geweest.


Eddy uit Nieuwegein

22-02-2019
2,7

Ervaring: Na het wassen veel krassen op de auto op div hoekpunten
Krassen zaten er voor de was beurt niet
Medewerker gaf alleen aan dat het volgens hem niet door de wasstraat gekomen is en dat dit nooit voorkomt het schadeherstelbedrijf gaf aan dat het vaker voorkomt


ron uit de Meern

03-11-2018
1,0

Ervaring: Zeer slecht en onvriendelijk personeel. Auto was zeer slecht gewassen en gedroogd. Dit aan het personeel medegedeeld. Reageren hier zeer arrogant op en nemen niet de moeite om mee naar de auto te lopen. Moet maar naar de ingang van de wasstraat rijden en dit alles voor de prijs van 15 euro. Top gedaan anac


Anoniem

15-10-2018
5,0

Ervaring: Slechte wasstraat in het selfservice was gedeelte. De schuim lans is 95% water en daar zit wat schuim in ofzo. De borstel moet volgens mij ook water uitkomen maar zijn eerder een paar druppels water. Wat wel werkt is het hotwax en spoelen.


Jurgen uit Vianen

27-03-2018
8,3

Ervaring: Geen problemen met dit filiaal, wordt altijd netjes behandeld. Allen is er denk ik wel veel verloop, vaak weer een ander. Niet dat dat erg is, maar zo'n NPS heeft denk ik dan niet echt een meerwaarde naar de medewerkers toe. Wat betreft apparatuur en wat ANAC de klant biedt ben ik tevreden en vind ik het heel netjes en verzorgt zowel bij de wasstraat als met de hand wassen als bij het stofzuiggedeelte. Wat ik wel vind is dat de doekjes, nu 1 euro, best wel prijzig worden. Leuk ook het idee de apparaten om matjes te borstelen, maar heeft denk ik geen meerwaarde i.v.m. niet goed functioneren waarvoor het bedoelt is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2018
6,3

Ervaring: Vriendelijke personeel. Auto niet altijd goed schoon, voorspoelen mag iets grondiger.


Ja, ik beveel dit aan

Marchel uit Nieuwegein

04-03-2018
4,3

Ervaring: Een aantal malen geweest met een teleurstellend resultaat.

1- auto is niet atijd geheel schoon geworden
2 - raamstrip is van auto afgetrokken bij de zeeminstallatie.
3 - grote krassen in voorruit achtergebleven na wasbeurt.


Bas uit IJsselstein

01-10-2017
8,7

Ervaring: Elke zondag even de auto's er doorheen halen. De lak ziet er nog prima uit. zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Nieuwegein

19-09-2017
3,3

Ervaring: Prima en vooral zeer snelle service, maar jammer genoeg meerdere krassen opgelopen in en door de wasstraat.....


Stefan uit Houten

09-08-2017
9,3

Ervaring: Ben zeer tevreden over deze wasstraat! Erg vriendelijk personeel en ben goed geholpen door de bedrijfsleidster!


Ja, ik beveel dit aan