Beoordelingen ANAC Carwash Nieuwegein Grote Wade

7,1
162 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,1
  • Prijs/kwaliteit 6,8
1 t/m 10 van 162 beoordelingen

Eddy uit Nieuwegein

22-02-2019
2,7

Ervaring: Na het wassen veel krassen op de auto op div hoekpunten
Krassen zaten er voor de was beurt niet
Medewerker gaf alleen aan dat het volgens hem niet door de wasstraat gekomen is en dat dit nooit voorkomt het schadeherstelbedrijf gaf aan dat het vaker voorkomt


ron uit de Meern

03-11-2018
1,0

Ervaring: Zeer slecht en onvriendelijk personeel. Auto was zeer slecht gewassen en gedroogd. Dit aan het personeel medegedeeld. Reageren hier zeer arrogant op en nemen niet de moeite om mee naar de auto te lopen. Moet maar naar de ingang van de wasstraat rijden en dit alles voor de prijs van 15 euro. Top gedaan anac


Anoniem

15-10-2018
5,0

Ervaring: Slechte wasstraat in het selfservice was gedeelte. De schuim lans is 95% water en daar zit wat schuim in ofzo. De borstel moet volgens mij ook water uitkomen maar zijn eerder een paar druppels water. Wat wel werkt is het hotwax en spoelen.


Jurgen uit Vianen

27-03-2018
8,3

Ervaring: Geen problemen met dit filiaal, wordt altijd netjes behandeld. Allen is er denk ik wel veel verloop, vaak weer een ander. Niet dat dat erg is, maar zo'n NPS heeft denk ik dan niet echt een meerwaarde naar de medewerkers toe. Wat betreft apparatuur en wat ANAC de klant biedt ben ik tevreden en vind ik het heel netjes en verzorgt zowel bij de wasstraat als met de hand wassen als bij het stofzuiggedeelte. Wat ik wel vind is dat de doekjes, nu 1 euro, best wel prijzig worden. Leuk ook het idee de apparaten om matjes te borstelen, maar heeft denk ik geen meerwaarde i.v.m. niet goed functioneren waarvoor het bedoelt is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-03-2018
6,3

Ervaring: Vriendelijke personeel. Auto niet altijd goed schoon, voorspoelen mag iets grondiger.


Ja, ik beveel dit aan

Marchel uit Nieuwegein

04-03-2018
4,3

Ervaring: Een aantal malen geweest met een teleurstellend resultaat.

1- auto is niet atijd geheel schoon geworden
2 - raamstrip is van auto afgetrokken bij de zeeminstallatie.
3 - grote krassen in voorruit achtergebleven na wasbeurt.


Bas uit IJsselstein

01-10-2017
8,7

Ervaring: Elke zondag even de auto's er doorheen halen. De lak ziet er nog prima uit. zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Nieuwegein

19-09-2017
3,3

Ervaring: Prima en vooral zeer snelle service, maar jammer genoeg meerdere krassen opgelopen in en door de wasstraat.....


Stefan uit Houten

09-08-2017
9,3

Ervaring: Ben zeer tevreden over deze wasstraat! Erg vriendelijk personeel en ben goed geholpen door de bedrijfsleidster!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nieuwegein

21-05-2017
8,0

Ervaring: Prettige entree. Mensen die opgewekt mij begroeten en van dienst zijn. Fijn dat je naderhand de auto "inwendig" kunt schoonmaken met prima apparatuur.


Ja, ik beveel dit aan