Beoordelingen ANAC Carwash Nieuwegein Grote Wade

7,2
154 beoordelingen
  • Service 7,5
  • Deskundigheid 7,2
  • Prijs/kwaliteit 7
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

Stefan uit Houten

09-08-2017
9,3

Ervaring: Ben zeer tevreden over deze wasstraat! Erg vriendelijk personeel en ben goed geholpen door de bedrijfsleidster!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Nieuwegein

21-05-2017
8,0

Ervaring: Prettige entree. Mensen die opgewekt mij begroeten en van dienst zijn. Fijn dat je naderhand de auto "inwendig" kunt schoonmaken met prima apparatuur.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Odijk

19-04-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

K uit ijsselstein

24-03-2017
8,0

Ervaring: Kom sinds een aantal jaren bij deze Carwash, auto altijd keurig schoon, en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

VW uit Nieuwegein

05-09-2016
2,0

Ervaring: Als leaserijder kom of moet ik zeggen kwam ik hier bijna wekelijks, na vandaag in ieder geval niet meer. Auto onder de vogelpoep, ik geef dit aan bij ingang. Uit de wasstraat nog overal poep. Medewerker van anac zei mij dat ik het er af kon spoelen in de wasbox. Resultaat een auto die er nog vuiler uitzag als toen ik naar binnen reed. Auto droogt niet goed op in wasbox. Helaas anac gemiste kans, in ieder geval een klant kwijt die bijna wekelijks het duurste programma kiest.


Hans uit Utrecht

13-02-2016
1,0

Ervaring: Als je een auto hebt met een vaste dak reling zoals bv. een RAV4
wordt het dak NIET gewassen. alle uitstekende delen zijn slecht tot matig schoon. Bij reclame wordt aangegeven dat vette vingers niet door de apparatuur kan worden schoongemaakt.
Komt de bediening met een papieren doekje en wrijft wat over de plekken, klaar .......Jammer


Wybe uit Aalsmeer

28-01-2014
9,0

Ervaring: Zeer goede ervaring, je wordt vlot geholpen door nette en vriendelijke medewerkers.
Mijn Mercedese was super schoon en ook mijn velgen waren perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Culemborg

10-01-2014
2,7

Ervaring: Waardeloze dienstverlening. Velgen nooit schoon en voorspoelen door personeel niet grondig genoeg. Duur.


R. uit Gouda

08-08-2013
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Almere

08-08-2013
7,3

Ervaring: Goed. Maak gebruik van wasstraat Nieuwegein/Utrecht.


Ja, ik beveel dit aan