Beoordelingen Andriessen bedrijfswagens B.V.

8,9
15 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Danny uit Montfoort

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf netjes en alles snel afgehandeld met een week had ik mijn bus met nieuwe apk
Echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

William uit Emmerich am Rhein

12-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring met Andriessen Bedrijfswagens is ondanks wat tegenslagen zeer prettig. Het is een professioneel bedrijf met een fijne persoonlijke benadering. Mijn contactpersoon is goed te bereiken en denkt met me mee. Mijn complimenten onder meer aan Femke Harbers


Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Venlo

20-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Guy uit Tessenderlo

14-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en behulpzame mensen , vooral zeer tevreden over "Bas" altijd van zijn woord en zeer correct . Ook telkens een fijne ontvangst met een spontane tasje Koffie !!
In onze mond gezegd " SUPER" . doe zo verder !!!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Didam

26-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

sil uit Doorwerth

24-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijne communicatie, professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Gorinchem

23-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle manier van handelen. Dat liet mij een goede indruk achter, om vervolgens te gaan kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Arnhem

02-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel positief, netjes geholpen. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie uit Haaksbergen

18-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gast vrij .voelt goed aan


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zoetermeer

19-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf met vriendelijke, deskundige medewerkers. We hebben er een scherp geprijsde Vito met duidelijke onderhoudshistorie gekocht, die door de ervaren monteur ook nog even is nagelopen. Geen vervelende verkooppraatjes. Auto is nu ook in onderhoud bij de bijbehorende garage. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan