Beoordelingen Andriessen bedrijfswagens B.V.

8,6
47 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Azdine uit Hoofddorp

13-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed alles zoals afgesproken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

RGA Maseland beheer BV uit De Lutte

22-05-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig geholpen bij dit bedrijf echter had ik weinig geluk met de aangeschafte bus. Na de eerste 15 km begonnen de problemen. Ik heb nu al voor ruim 1000 euro reparaties gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vinkeveen

15-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en vriendelijk bedrijf, veel keuze van bedrijfsauto’s prijzen zijn goed.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Driehuis

11-05-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, zowel via de mail als persoonlijk. Wel jammer dat de bus die we op zaterdag kwamen ophalen nog dezelfde vogelpoep had zitten als 2 weken daarvoor. Jullie schrijven op de website dat hij gewassen wordt afgeleverd. Wel alsnog terplekke schoongespoten. Kreeg alleen niet het idee dat er iemand zich had bekommerd om de bus netjes af te leveren en dat hij zo van het parkeer terrein kwam waar wij hem 2 weken daarvoor hadden achter gelaten.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Amsterdam

10-05-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf met duidelijke foto’s en omschrijving waar ik een nette gebruikte bus gekocht heb


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Vorden

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Andriessen is een bedrijf waar je goed en snel zaken mee kunt doen. Duidelijke communicatie en adequaat optreden en ook nog eens vriendelijk. Prima service eveneens.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit ROOSENDAAL

17-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werd er prima geholpen,

Direct bakje koffie wat erg prettig was want we moesten vanuit Brabant komen via een worstenbrood vrije route. Wagen werd binnen 15 minuten keurig voorgereden waarna we na een geslaagde proefrit de wgen hebben aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Bouwbedrijf Gert uit Ulft.

13-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan