Beoordelingen AD Autobedrijf ANW Auto's

9,2
104 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 104 beoordelingen

Joost uit Nederweert

18-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vlotte & correcte service. Top geholpen !


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Nederweert

25-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nederweert

19-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service , eerlijkheid en vakmanschap. Ik kom al verschillende jaren bij dit bedrijf voor mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Weert

04-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Naast de algemene perfecte service & deskundigheid, mocht ik nu na een pechgeval ervaren hoe snel en onder “fabrieksgarantie” een reparatie werd uitgevoerd!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Roermond

29-03-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedankt voor de super goede service!!! Ik stond met mijn defecte auto in Sittard. Door ANW Auto's opgesleept en gerepareerd. Zeer meedenkend en erg goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almelo

26-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij deze garage is afspraak is afspraak.

Auto via de telefoon gekocht, zonder de auto te zien. Zoals de eigenaar mij vertelde over de staat van de auto, zo was de auto precies in het echt! 1km gereden en besluit gemaakt om te nemen! Top bedrijf die eerlijk is met het aanbieden van een voertuig en onderhoud!

Klasse


Ja, ik beveel dit aan

Bas & loes uit Nederweert

26-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed en eerlijk advies, zowel bij onderhoud en aanschaf van onze auto keurig geholpen door Ronald


Ja, ik beveel dit aan

Bas & loes uit Nederweert

26-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed en eerlijk advies, zowel bij onderhoud en aanschaf van onze auto keurig geholpen door Ronald


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Sint Anthonis

22-08-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wilde daar een ingevoerde auto kopen, was allemaal geweldig zoals verkopers praat.
Lag er toevallig het bewijs van de 1e eigenaar in de auto, die gebeld in België, bleek de auto gestolen te zijn geweest en bijna totolos is geweest....had deze in zoverre gekocht, was ik blij met de info uit België....Dus ik zal hier nooit geen auto meer kopen.


Anoniem uit weert

24-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon eerlijk en goed.


Ja, ik beveel dit aan