Beoordelingen AD Autobedrijf ANW Auto's

9,2
98 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Bas & loes uit Nederweert

26-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed en eerlijk advies, zowel bij onderhoud en aanschaf van onze auto keurig geholpen door Ronald


Ja, ik beveel dit aan

Bas & loes uit Nederweert

26-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed en eerlijk advies, zowel bij onderhoud en aanschaf van onze auto keurig geholpen door Ronald


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Sint Anthonis

22-08-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wilde daar een ingevoerde auto kopen, was allemaal geweldig zoals verkopers praat.
Lag er toevallig het bewijs van de 1e eigenaar in de auto, die gebeld in Belgiƫ, bleek de auto gestolen te zijn geweest en bijna totolos is geweest....had deze in zoverre gekocht, was ik blij met de info uit Belgiƫ....Dus ik zal hier nooit geen auto meer kopen.


Anoniem uit weert

24-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon eerlijk en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Weert

03-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vakmanschap.


Ja, ik beveel dit aan

Jack en Carola uit Weert

24-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundigheid en vriendelijkheid. Altijd de juiste auto voor klanten zien te vinden met weinig kilometers.
Zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Weert

10-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Weert

17-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Ell

27-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang een tevreden klant, niet alleen voor mijn modernere auto's maar ook voor mijn klassiekers.
Betrouwbaar vakkundig en eerlijk, topservice.
Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Venlo

20-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfecte service op alle gebied!


Ja, ik beveel dit aan