Beoordelingen APC HandCarwash & Autopoets Centrum

8,6
258 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
241 t/m 250 van 258 beoordelingen

Harry uit Raamsdonksveer

26-01-2018
8,3

Ervaring: Goed gedaan, alleen zou ook de onderkant van de portieren aan de binnenkant schoon gemaakt moeten zijn. Voor het overige prima.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Dongen

26-01-2018
9,3

Ervaring: Goed ontvangen met een lekker kopje koffie. Auto was goed gepoetst, zowel binnen als buiten goed schoon met de goldwash.


Ja, ik beveel dit aan

Sien uit Geertruidenberg

26-01-2018
9,3

Ervaring: Top goede service


Ja, ik beveel dit aan

Lieve uit Best

26-01-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Terheijden

25-01-2018
9,0

Ervaring: Na behandeling zag de auto er bijna als een showroom model uit.


Ja, ik beveel dit aan

Juliette uit OOSTERHOUT NB

24-01-2018
7,7

Ervaring: Prima ontvangst en alles gedaan zoals afgesproken


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dongen

24-01-2018
9,0

Ervaring: Vandaag de buitenkant van mijn camperbusje handmatig laten wassen en in de was zetten. De auto ziet er nu weer schitterend uit. Vriendelijke mensen en een uitstekende service voor een hele schappelijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Peggy uit OOSTERHOUT NB

23-01-2018
10

Ervaring: Geweldig en aardig ontvangen voelde gelijk vertrouwd,
heb een showroom klaar beurt laten doen. De volgende
dag was de auto klaar geweldig !!! een nieuwe auto zelfs
de motor was schoon gemaakt, de bekleding en matten
zo schoon !!! Had deze auto tweedehands gekocht en zag er niet uit zo vuil auto is van 2006 APC had de auto
weer als nieuw gemaakt !! dank je wel.


Ja, ik beveel dit aan

Yucel uit Dordrecht

22-01-2018
9,0

Ervaring: Heel erg bekwaam en netjes. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Raamsdonksveer

22-01-2018
8,0

Ervaring: Voor het eerst mijn auto laten wassen van binnen en van buiten. Kon gelijk geholpen worden. We werden netjes naar de wachtruimte begeleid. Helaas was de koffie machine beperkt, melk voor de cappouchino was op en er was geen chocolade melk. Ondanks dit werd de auto keurig netjes en schoon afgeleverd en daar gaat het uiteindelijk om. Ik kom hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan