Beoordelingen APC HandCarwash & Autopoets Centrum

8,6
258 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 258 beoordelingen

Peter uit Zevenbergen

30-10-2018
1,0

Ervaring: Brief aan tegenpartij:Geachte heer,

U heeft op 1 Maart 2018 het volgende voor mij gedaan: mijn auto (Maserati Granturismo) gereinigd interieur exterieur en polijsten (pakket:Showroom ready).
Wij (mijn vrouw en ik)hebben de auto eind van de dag opgehaald en gelijk in onze garage gezet. Toen wij het weekend daarna voor het eerst gingen toeren met deze auto (normaal rijden we in onze gewone auto) zag ik op een gegeven moment dat de kunststof antenne die op het dak zat beschadigd was! (het leek of er iets afgeschuurd was)Ik balen natuurlijk, want ik ben super zuinig op mijn Maserati!
Toen mijn vrouw op een ander moment de passagier stoel naar voren moest doen om iets op de achterbank te leggen, zagen we dat van de achterste mat, een van de twee kunststof klemmen (-5cm groot), waar hij mee vast geklikt zit, dat er 1 van ontbrak! Omdat ik bijna wekelijks mijn auto schoonmaak en stofzuig, zag ik het ook gelijk.En toen we voor het eerst moesten tanken, bleek dat de autom.deksel van het benzine appartiment, niet meer autom. open sprong! Nadat ik hem met wat friemelen weer open kreeg, bleek de deksel verticaal helemaal te bewegen. Wij zijn maandag 12 en woensdag 14 Maart bij Uw bedrijf geweest om het U te laten zien en U gaf ook gelijk toe dat de antenne inderdaad van het polijsten kwam en dat de kunststof dop van de mat (als je dit niet voorzichtig doet) er af kan springen. De benzinedeksel kon je niet goed rijmen, maar ik zei: die is natuurlijk open gedaan om het huis ook goed schoon te maken en als je er dan tegen aanloopt of met een krachtige hoge druk slang er op spuit, dat hij daardoor stuk zou gaan. Hij word alleen open gedaan voor het tanken en de laatste keer, was hij gewoon in orde. U heeft ook van alle drie de schades een foto met Uw mobiel gemaakt, dus die kunt U laten zien aan Uw verzekering. Omdat mijn vrouw en ik bijna altijd samen gaan toeren kan zij ook getuigen, dat het voorheen allemaal niet was!

Ik begrijp omdat U ook met nog een andere man, de auto’s behandeld, dat er weleens iets defect kan gaan, maar ga er vanuit dat dit allemaal per ongelijk is gebeurd.
Oplossing: schade herstellen.


Anoniem

04-08-2018
2,7

Ervaring: Voor de eerste keer geweest baas op vakantie man kon niet goed Nederlands koos gold programma sneller klaar dan de 40 min die ervoor staat . Slecht afgeleverd veel plekjes ter plekken gedaan , maar bij thuiskomst zag ik dat ze nog veel vergeten waren dak b.v stukken deuren . Slecht dus !!


Anoniem

13-06-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Loon op Zand

11-06-2018
9,0

Ervaring: Vriendelijk personeel ,vlgs mij hadden ze een beetje haast en daardoor wat kleine dingen vergeten ,maar toen ik dat zei ....werd het meteen verholpen .Ga zeker volgende keer terug .


Ja, ik beveel dit aan

Nioc uit Ulvenhout

11-06-2018
8,7

Ervaring: Correcte ontvangst, nette bedrijfsruimte


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Hoogerheide

10-06-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Carolijne uit GILZE

09-06-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Oosterhout

09-06-2018
8,0

Ervaring: Auto heel mooi schoon, wel veel kleine haartjes gevonden buiten op de auto nadat hij droog was. Verder alles top!


Ja, ik beveel dit aan

Paul

05-06-2018
9,0

Ervaring: Uitstekende service. Mijn volkswagen passat ziet er weer als nieuw uit.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit OOSTERHOUT NB

04-06-2018
6,7

Ervaring: helaas was er niemand toen ik kwam.
heb 40 min buiten staan wachten. terwijl er een bordje hing ben 20 min weg. maar ik begreep dat dit uitzonderlijk was. En toen ik mijn auto zag was het nare gevoel helemaal weg.
zo mooi was mijn autootje geworden.


Ja, ik beveel dit aan