Beoordelingen APC HandCarwash & Autopoets Centrum

9,2
11 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Peggy uit OOSTERHOUT NB

23-01-2018
10

Ervaring: Geweldig en aardig ontvangen voelde gelijk vertrouwd,
heb een showroom klaar beurt laten doen. De volgende
dag was de auto klaar geweldig !!! een nieuwe auto zelfs
de motor was schoon gemaakt, de bekleding en matten
zo schoon !!! Had deze auto tweedehands gekocht en zag er niet uit zo vuil auto is van 2006 APC had de auto
weer als nieuw gemaakt !! dank je wel.


Ja, ik beveel dit aan

Yucel uit Dordrecht

22-01-2018
9,0

Ervaring: Heel erg bekwaam en netjes. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Raamsdonksveer

22-01-2018
8,0

Ervaring: Voor het eerst mijn auto laten wassen van binnen en van buiten. Kon gelijk geholpen worden. We werden netjes naar de wachtruimte begeleid. Helaas was de koffie machine beperkt, melk voor de cappouchino was op en er was geen chocolade melk. Ondanks dit werd de auto keurig netjes en schoon afgeleverd en daar gaat het uiteindelijk om. Ik kom hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Gorinchem

20-01-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

victor uit tilburg

17-01-2018
8,0

Ervaring: na de wasbeurt zag mijn auto er weer netjes en schoon uit


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Geertruidenberg

06-01-2018
9,0

Ervaring: Auto wordt netjes gewassen, gestofzuigd en gepoetst aan de binnenzijde terwijl je wacht, goede service, als je nog vragen hebt worden ze netjes en naar tevredenheid beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Erol uit Tilburg

31-12-2017
8,7

Ervaring: Voor het eerst langs geweest nadat ik op facebook hun reclame heb gezien. Uit nieuwsgierigheid ben ik toch langs gegaan, ga nooit meer langs anac in tilburg of breda. Vele maal beter kwaliteit en service. Echt een aanrader en mij zie volgende keer weer. Vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Volkan uit Waalwijk

30-12-2017
10

Ervaring: Mijn witte auto was grauw en grijs geworden dankszij jullie profesionele aanpak is mijn auto weer stralend wit


Ja, ik beveel dit aan

Funda uit Waalwijk

30-12-2017
9,7

Ervaring: Super vriendelijk en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Marta uit Waalwijk

29-12-2017
9,7

Ervaring: Ik kan nu weer met mijn schoone waggie de weg op. Echt een aanrader :)


Ja, ik beveel dit aan