Beoordelingen Apeldoorn & Bloemzaad Verkeersopleidingen

8,6
520 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 520 beoordelingen

Sander uit Deventer

11-12-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Apeldoorn

06-12-2017
10

Ervaring: Alles liep op rolletjes. In korte tijd code 95 gehaald, en na een paar weken intensief lessen in 1 keer geslaagd voor het bus rij-examen, dankzij een hele goeie instructeur. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Biddinghuizen

04-12-2017
10

Ervaring: Top instructeur en je kunt nog met hem lachen ook. Met duidelijke instructies de weg op.
De lesvoertuigen waren wel slechter maar worden op zeer korte termijn vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffry uit Apeldoorn

04-12-2017
10

Ervaring: Goede kwaliteit rijschool met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Herman is een motorrijder in hart en nieren en dat merk je. De passie die hij uitstraalt evenals zijn deskundigheid is top!. Hij leert je de fijne kneepjes van het vak en gaat hierin verder dan andere rijscholen.
Het is fijn en prettig om kleding van de rijschool te mogen gebruiken. Hierin is een punt van aandacht dat deze wel langzaam aan vervanging toe zijn, evenals de motoren.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Eerbeek

30-11-2017
8,7

Ervaring: Heel vriendelijk personeel, vond de lessen altijd heel gezellig en had ook altijd plezier in de lessen. Heb veel van ze geleerd. Fijn dat ik verschillende instructeuren kreeg.


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit beebergen

29-11-2017
9,7

Ervaring: Erg vriendelijk ,nemen alle tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Ceirana uit Apeldoorn

29-11-2017
10

Ervaring: Toppie!!! Alles wordt goed uitgelegd. Ze zijn heel aardig. Ik heb hier scooter en auto gehaald en motor ga ik hier straks ook doen.


Ja, ik beveel dit aan

ed uit laag soeren

28-11-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Klarenbeek

25-11-2017
6,7

Ervaring: Tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-11-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan