Beoordelingen Apeldoorn & Bloemzaad Verkeersopleidingen

8,6
582 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 582 beoordelingen

wendy uit Apeldoorn

18-06-2018
8,0

Ervaring: Zeer goed!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit apeldoorn

18-06-2018
8,7

Ervaring: Renee legt goed uit en is ook duidelijk. Weet goede plekken te vinden waar je de dingen kan leren. Guido heeft leuke humor. En herman is zeer goed in het leren kijken. (in één les veel opgeschoten)


Ja, ik beveel dit aan

sophie uit Apeldoorn

13-06-2018
7,0

Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Clemens uit Apeldoorn

12-06-2018
9,3

Ervaring: GOED!


Ja, ik beveel dit aan

Enzo uit Beekbergen

05-06-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Apeldoorn

05-06-2018
9,0

Ervaring: Rijles gevolgd voor personenauto. Duidelijke en snelle service, gezellige en behulpzame instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Apeldoorn

05-06-2018
8,7

Ervaring: Mijn ervaringen met Bloemzaad waren zeer positief. Ik heb vooral les gehad van Herman en ik ben zeer tevreden over hem.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Apeldoorn

29-05-2018
9,7

Ervaring: De ervaring is erg goed. duidelijke afspraken, en heb met uitzondering van mijn B rijbewijs alle rijbewijzen gehaald hier. Zowel vrachtwagen (C en CE en CE1) als motor A1 A2 A en nu bezig met D en DE (bus)

de instructeurs en personeel zijn no nonsense en leven zich in in de leerling en zijn bereidwillig om te helpen waar mogelijk.

niet het nieuwste materiaal, maar goed onderhouden en je leert het op een ontspannen en relaxte maar wel goede manier.


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Apeldoorn

29-05-2018
9,0

Ervaring: Goede duidelijke uitleg voor rijbewijs e achter b
Ik zou alleen wel duidelijkheid geven dat eigen verklaring er nog extra bijkomt met de kosten bij andere rijscholen zit het er bij in


Ja, ik beveel dit aan

Yori uit Apeldoorn

09-05-2018
7,0

Ervaring: Leuke lessen en erg leuke intructeurs, vooral René!!


Ja, ik beveel dit aan