Beoordelingen ARA Auto Mobility Center

9,1
182 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 182 beoordelingen

Manon uit Groningen

22-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Toyota Aygo gekocht bij dit bedrijf. De auto stond al klaar toen ik langskwam voor een proefrit. Ik ben vriendelijk onthaald. De auto gekocht en een week later opgehaald. Toen ik thuiskwam ontdekte ik dat de twee sleutels van de auto beide een andere functie hadden: met de ene sleutel kun je de deuren van de auto ontgrendelen en met de andere sleutel kun je de auto starten. De sleutels zien er ook verschillend uit. Dat is wel een beetje vreemd. Ook zijn de ramen niet elektrisch bedienbaar terwijl dat wel in de advertentie stond.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Velsen-Noord

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede ervaring. Augustus 2018 een 7 zitter gekocht. Moesten er ruim anderhalf uur voor rijden om er te komen maar zeer de moeite waard. Vriendelijk ontvangen. Binnen een half jaar (garantie) wat mankementen maar die zijn zonder problemen opgelost. Ik zou ARA aanraden!!


Ja, ik beveel dit aan

Mirna uit Emmen

31-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen met de aanschaf van een 2de auto


Ja, ik beveel dit aan

Matthias uit Winschoten

02-03-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Wijhe

02-02-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Inge

08-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij Auto Mobility Center een occasion aangeschaft. Supernette en schone auto in goede staat. Na een paar dagen helaas problemen met de EGR, maar we zijn door de garage supergoed opgevangen. De EGR is kosteloos gerepareerd en tevens is één van de schokdempers gerepareerd terwijl we geen garantie hadden. Wij zijn tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Leeuwarden

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Voor een goede prijs velgen en banden gekocht. Snelle reactie via internet (marktplaats). Bij aankomst een hartelijk ontvangst. Aardig en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Tuk

29-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend. Snelle afspraak gemaakt via de telefoon en wielenwissel meteen gedaan voor correcte prijs (€25). Geholpen door een zeer vriendelijke monteur.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Ruinerwold

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot op heden heb ik goede ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bernd-Jan van Essen uit Westerbork

09-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Afgelopen zaterdag langs geweest op zoek naar een set velgen met banden, ik had niet gebeld van tevoren, toch werd ik erg goed en snel geholpen! De deskundigheid spatte er vanaf, de service verloopt van begin tot eind super, ook kreeg ik nog enkele tips mee voor de nazorg.


Ja, ik beveel dit aan