Beoordelingen ARA Auto Mobility Center

9,1
172 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

Wilco uit Steenwijk

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dynamisch bedrijf wat meedenkt met de klant.. Klantvriendelijk, recht door zee.
Ben al jaren klant hier bij dit top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hasnaa uit Sittard

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij deze garage een tweedehands auto gekocht en de oude ingeruild.Na een lange rit van ruim 2 1/2 uur werden we vriendelijk ontvangen met koffie.De lange rit was zeker de moeite waard.

De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. De auto werd fris,schoon en ruikt heerlijk naar snoep.

De afhandeling van koop en inruil ging vlot en vakkundig.
Er werd zelfs meegedacht welke auto verzekering passend zou zijn.

Ik ben zeer tevreden over de service en professionaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit t Harde

20-12-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto daar ingeruild en een andere daar gekocht. Een prima occasion. 👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Enschede

18-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Steenwijk

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij dit bedrijf, altijd uitstekende service, prima kwaliteit prijs verhouding , nette mensen waar je prima een auto kunt kopen en laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit Steenwijkerwold

10-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Vledder

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al vele jaren een tevreden klant van dit bedrijf.
Je bent hier geen nummer, de medewerkers kennen je en nemen de tijd voor jou, de koffie staat altijd klaar.
Ze helpen je snel , als het moet en dit op een vakkundige wijze. Het personeel denkt met je mee bijv. bij aanschaf van een andere auto en inbouw apparatuur.
En dit alles tegen heel schappelijke prijzen. Ik hoop nog lang gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit MEPPEL

23-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen 2 jaar beide auto's bij dit bedrijf gekocht. Allebei via een zoekopdracht. Hierover zeer tevreden. Ook al het onderhoud laat ik doen door ARA. Ook dit bevalt me goed, goede en eerlijke service voor een eerlijke prijs. Is er achteraf iets kleins aan de hand, wordt dit gewoon opgelost. Mannen bedankt en tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

R

21-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

p uit Steenwijk

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd een goede service en vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan