Beoordelingen ARA Auto Mobility Center

9,1
177 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 177 beoordelingen

Inge

08-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij Auto Mobility Center een occasion aangeschaft. Supernette en schone auto in goede staat. Na een paar dagen helaas problemen met de EGR, maar we zijn door de garage supergoed opgevangen. De EGR is kosteloos gerepareerd en tevens is één van de schokdempers gerepareerd terwijl we geen garantie hadden. Wij zijn tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Leeuwarden

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Voor een goede prijs velgen en banden gekocht. Snelle reactie via internet (marktplaats). Bij aankomst een hartelijk ontvangst. Aardig en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Tuk

29-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend. Snelle afspraak gemaakt via de telefoon en wielenwissel meteen gedaan voor correcte prijs (€25). Geholpen door een zeer vriendelijke monteur.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Ruinerwold

24-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot op heden heb ik goede ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bernd-Jan van Essen uit Westerbork

09-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Afgelopen zaterdag langs geweest op zoek naar een set velgen met banden, ik had niet gebeld van tevoren, toch werd ik erg goed en snel geholpen! De deskundigheid spatte er vanaf, de service verloopt van begin tot eind super, ook kreeg ik nog enkele tips mee voor de nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Steenwijk

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dynamisch bedrijf wat meedenkt met de klant.. Klantvriendelijk, recht door zee.
Ben al jaren klant hier bij dit top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hasnaa uit Sittard

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij deze garage een tweedehands auto gekocht en de oude ingeruild.Na een lange rit van ruim 2 1/2 uur werden we vriendelijk ontvangen met koffie.De lange rit was zeker de moeite waard.

De gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. De auto werd fris,schoon en ruikt heerlijk naar snoep.

De afhandeling van koop en inruil ging vlot en vakkundig.
Er werd zelfs meegedacht welke auto verzekering passend zou zijn.

Ik ben zeer tevreden over de service en professionaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit t Harde

20-12-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto daar ingeruild en een andere daar gekocht. Een prima occasion. 👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Enschede

18-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Steenwijk

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij dit bedrijf, altijd uitstekende service, prima kwaliteit prijs verhouding , nette mensen waar je prima een auto kunt kopen en laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan