Beoordelingen ARA Auto Mobility Center

9,1
178 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 178 beoordelingen

Erik uit Steenwijk

11-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij dit bedrijf, altijd uitstekende service, prima kwaliteit prijs verhouding , nette mensen waar je prima een auto kunt kopen en laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit Steenwijkerwold

10-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Vledder

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al vele jaren een tevreden klant van dit bedrijf.
Je bent hier geen nummer, de medewerkers kennen je en nemen de tijd voor jou, de koffie staat altijd klaar.
Ze helpen je snel , als het moet en dit op een vakkundige wijze. Het personeel denkt met je mee bijv. bij aanschaf van een andere auto en inbouw apparatuur.
En dit alles tegen heel schappelijke prijzen. Ik hoop nog lang gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit MEPPEL

23-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen 2 jaar beide auto's bij dit bedrijf gekocht. Allebei via een zoekopdracht. Hierover zeer tevreden. Ook al het onderhoud laat ik doen door ARA. Ook dit bevalt me goed, goede en eerlijke service voor een eerlijke prijs. Is er achteraf iets kleins aan de hand, wordt dit gewoon opgelost. Mannen bedankt en tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

R

21-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

p uit Steenwijk

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd een goede service en vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

RĂ©mon uit Leeuwarden

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn goed geholpen. Kleine gebreken aan de auto werden zonder probleem verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Steenwijk

09-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Steenwijk

25-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Noreen uit Assen

19-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 5 maanden geleden onze vw polo hier gekocht. We hadden wat op/aanmerkingen wat we gerepareerd wouden hebben aan de auto als we hem gingen ophalen, dit was helaas niet gebeurd. Echter werd dit zeer professioneel opgelost. Een week later werd de auto bij ons thuis afgeleverd. We hebben in 2 x betaald. Ondanks deze tegenvaller, zijn we erg enthousiast over de service. De auto bevalt zeer goed en rijdt fantastisch.


Ja, ik beveel dit aan