Beoordelingen Arend Auto Amsterdam West

8,2
336 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
  • Houding personeel 8,5
  • Communicatie 7,8
1 t/m 10 van 336 beoordelingen

J. uit AMSTERDAM

17-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: uitermate vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit AMSTERDAM

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg tevreden. Acurate afhandeling, snel, duidelijke uitleg en auto uiteindelijk weer mooi schoon opgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amsterdam

16-10-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit AMSTERDAM

13-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

E. uit AMSTERDAM

11-10-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Moeilijk te beoordelen. Nog te weinig contact gehad met het bedrijf.
Betere informatieverstrekking wenselijk. Bijv auto proefrit met achteruitrijcamera wekt verwachting dat nieuwe auto die camera ook heeft.
Slecht is dat lichten niet uit gaan als het contact wordt uitgezet.
Account en email te naam stellen van N.H.P.J. Beijnes, nbeijnes@gmail.com


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Amsterdam

09-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit AMSTERDAM

07-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Randy en Arend auto krijgen van mij een dikke 11 voor geleverde service en coulance, de storing aan de airco van mijn espace was geen makkelijke, Randy heeft er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk te verhelpen en heeft mij in het proces dagelijks op de hoogte gehouden en uiteindelijke korting gegeven op de reparatie, topservice, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Yusuf uit AMSTERDAM

07-10-2017
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We hebben een pech gehad. De auto is 3 dagen gebleven maar er is niets gemaakt en dat wouden ze niet doorgeven en nu is de auto weer in garage.


Dhr./mevr. uit AMSTERDAM

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom goed!


Ja, ik beveel dit aan

Brenda uit AMSTERDAM

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In dit specifieke geval ben ik zeer tevreden over de service! De deskundigheid is lastig te beoordelen als leek, ik ga ervan uit dat mijn auto door deskundige personen onderhouden en gerepareerd wordt. In de communicatie miste ik alleen een beetje het op de hoogte gehouden worden. Maar verder een zeer tevreden klant die hoopt op nog vele veilige kilometers met deze auto.


Ja, ik beveel dit aan