Beoordelingen Arend Auto Amsterdam Zuid-Oost

8,5
348 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Houding personeel 8,8
  • Communicatie 8,3
1 t/m 10 van 348 beoordelingen

R. uit PURMEREND

29-04-2017
6,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit DIEMEN

28-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij rijden al jaren renault met veel plezier en veiligheid. Wij benaderen Arne van der Noord altijd voor een evt aanschaf en ervaren hem als zeer kundig, betrouwbaar en prettig.


Ja, ik beveel dit aan

A.H.G. uit DIEMEN

28-04-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A.C. uit AMSTERDAM

28-04-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op een ding na alles prima. Een behoorlijk bedrag aan reparatie hadden verwacht dat de auto een wasbeurtje had gekregen dit was dus echt een min puntje.
Raad U aan dit op te nemen als extra service weet zeker dat dit op prijs gesteld wordt.


Ja, ik beveel dit aan

B.H. uit ALMERE

28-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

B.H. uit ALMERE

28-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

B.H. uit ALMERE

28-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D uit DIEMEN

28-04-2017
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop ging prima het vervolg absoluut niet
Verkoper beantwoord zijn mail en telefoon niet komt gemaakte afspraken niet na en schuift de problematiek naar de administratie toe gevraagd of de vestigings manager mij wilde bellen via receptie ook drze belde mij niet terug
Zeer slechte afwikkeling betreft levering auto de verkoper melde mij om 9:30 uur te komen voor aflevering vreemde zaak mede ik 11 uur had aangegeven.
Uiteindelijk na een pissige mail was ik in de avond om 21:10 gebeld dat hij de mail had gelezen bij aflevering liet hij dat aan een collega over
Dit is de eerste en laatste keer dat ik een auto aanschaf bij dit bedrijf
Zeer slechte verkoper die alles afmaakt met een grap?


Martin uit AMSTERDAM

28-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

E. uit AMSTERDAM ZUIDOOST

28-04-2017
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben niet geweest


Ja, ik beveel dit aan