Beoordelingen Arend Auto Eindhoven

8,6
165 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Houding personeel 8,8
  • Communicatie 8,4
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Leon uit SOMEREN

21-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit BEST

16-03-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettig, maar niet pro actief bij verlate levering. Desgevraagd wel prima en uitgebreide communicatie per email daarna.


Ja, ik beveel dit aan

MJ uit EINDHOVEN

14-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad met de heer Swinkels en het is aan hem te danken dat ik mijn nieuwe lease auto bij Arend heb besteld, temeer het overige (verkoop) personeel geen aandacht heeft gegeven.


Coen uit OSPEL

13-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit BOXTEL

10-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende dealer met goede verkopers en die duidelijke uitleg geven over de auto maar ook waar je na maanden ook nog goed wordt behandeld.
Houden zich prima aan de afspraken die gemaakt worden.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit EINDHOVEN

09-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen door Martin. Prettig contact en duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

M.R.A. uit EINDHOVEN

08-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer fijne interactive: vanaf eerste telefonische contact, de informatie bij afwijking en de afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit VALKENSWAARD

07-03-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb als lease rijder nog geen mening over prijs kwaliteit. Het is veel geld maar als ik deze auto vergelijk met mijn vorige auto's in dezelfde prijsklasse dan word ik enthousiast.

Voor wat betreft communicatie. Als ik jullie aan de telefoon krijg dan is alles om. Bij herhaling heb ik jullie niet aan de telefoon kunnen krijgen. Technisch probleem.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit EINDHOVEN

07-03-2017
8,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit EINDHOVEN

06-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Had wel bosje bloemen verwacht bij aankoop van een nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan