Beoordelingen Arend Auto Goirle/ Tilburg

9,0
132 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Houding personeel 9,3
  • Communicatie 9,2
1 t/m 10 van 132 beoordelingen

H.J.G. uit TILBURG

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfekte service


Ja, ik beveel dit aan

 Monique uit TILBURG

25-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks dat wij erg laat waren met het afspreken van onze APK hebben zij toch moeite gedaan om ons te helpen.
Vriendelijkheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit TILBURG

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ervaring met bedrijf tijdens aankoopproces is goed. Na 5 dagen reeds defect aan gloednieuwe auto, dus ervaring met het merk is minder. De snelheid van reparatie gaat de eerste ervaring met de service zijn.


Ja, ik beveel dit aan

M.H.A. uit TILBURG

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit TILBURG

31-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit GOIRLE

26-05-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot vorige week uitstekende ervaringen. Bij de nieuwe auto valt het me tegen dat ik zelf de kaarten van de navigatie moet updaten. Dat hoort bij de afleveringskosten vind ik.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit GOIRLE

26-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot nu toe gaf ik Arend Goirle een 10. Bij de recente aanschaf van mijn Sandero Stepway ER ben ik iets minder happy. Het valt me tegen dat in het navigatiesysteem verouderde kaarten zitten en dat ik die zelf dien te updaten. Ik heb het gedaan, maar de nieuwste versie is van 2015, derde kwartaal. Niet echt actueel. Dat had ik me anders voorgesteld. Voor het overige heb ik geen klachten.


Ja, ik beveel dit aan

N.M.J. uit TILBURG

26-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Tilburg

23-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De verkopers geven een deskundige indruk af en kennen de producten goed. Er wordt aan klanten een respectvolle en eerlijke benadering geboden. Aflevering van de gekochte auto geschiedde zorgvuldig. Er was even goede after sale.


Ja, ik beveel dit aan

E.T.C uit TILBURG

16-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Houden zich altijd keurig aan de gemaakte afspraken.
Altijd vriendelijk personeel.
De koffie staat altijd klaar.
De zaak is altijd schoon en opgeruimd.


Ja, ik beveel dit aan