Beoordelingen Asian Cars

9,4
44 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

John uit Middelburg

28-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd klant vriendelijk en ze maken goede afspraken over de uit te voeren reperaties en controles, ook apk controle.


Ja, ik beveel dit aan

Thania uit Sittard

25-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Middelburg

06-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Asian cars zo'n 4.5 jaar geleden een Hyundai Sante Fe gekocht. Wij werden daar op een nette en prettige manier benaderd. De Sante Fe is daar altijd in onderhoud geweest. Onlangs de Sante Fe ingeruild voor een Peugeot SW 407.
De auto in goede staat afgeleverd.
Ze zijn deskundig, goede service, goede inruil prijs, denken mee.
Kortom, een betrouwbaar adres voor inruil en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

P J uit Middelburg

06-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, klant vriendelijk en verstand van zaken voor de te onderhouden auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Arnemuiden

02-03-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage. Ik kom hier al bijna tien jaar. Altijd goed geholpen en heren met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Middelburg

10-10-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kapotte versnellingsbak van mijn auto is gereviseerd door de heren. Auto schakelt weer prima.


Ja, ik beveel dit aan

Harry

14-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er vorig jaar mijn tweede auto gekocht. Steeds een goede, eerlijke inruilprijs. Laat hier ook alle beurten en APK doen, kom er al 6 jaar. Uitstekende service, staan altijd voor je klaar, zonder stress, eerlijk en deskundig advies en reparaties. Vervangende auto geen probleem.


Ja, ik beveel dit aan

Marthijn uit Vlissingen

14-01-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service! de mannen staan altijd voor je klaar! en helpen je waar ze kunnen!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Middelburg

11-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor groot onderhoud. Keurig naar behoren uitgevoerd! Rekening goed gespecificeerd en vervangen onderdelen getoond. Dat schept vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter en Marjon uit Biggekerke

02-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een tijdje in onderhoud geweest met onze Koreaanse diesel, dat beviel prima.
Auto inmiddels ingeruild.


Ja, ik beveel dit aan