Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,0
147 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 147 beoordelingen

Anoniem

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jobine uit Amsterdam

19-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren voor een kleine beurt en onderhoud auto bij dit bedrijf gebracht. Kreeg een leenauto en kon de auto ook nog na 5 uur ophalen, top


Ja, ik beveel dit aan

Bas

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar. Klantgericht, deskundig voor een concurrerende prijsstelling. WIj zijn 25+ jaar tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Roelofarendsveen

23-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Persoonlijke service staat voorop bij AT auto's. Ze denken mee met de klant en zijn erg betrouwbaar. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vlot in service. Tevreden met de afhandeling en levering. aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leiderdorp

07-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Very good experience. Fast, friendly, experienced service. Definitely recommended.


Ja, ik beveel dit aan

Yuri uit Leiderdorp

10-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede garage met klantvriendelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit ALPHEN AAN DEN RIJN

08-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

kok uit leiderdorp

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al jaren klant bij dit kleinschalige fijne, betrouwbare autobedrijf. Zij hebben zeer deskundige verkopers die je goed informeren over de aankoop van een auto en prima monteurs in dienst die alle reparaties en service beurten prima uitvoeren voor een redelijke prijs. Heel goede service op alle gebied, dus zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Leiderdorp

01-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang zeer tevreden klant van AT Auto's. Zij stellen de klant echt op "1" en dat merk je aan alles. (service en klantbetrokkenheid). Daarnaast is de deskundigheid - indien er iets is aan de auto - helemaal top.
Kortom, een bedrijf waar we zeker zeer tevreden over zijn.


Ja, ik beveel dit aan