Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,1
219 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 219 beoordelingen

Abdellah uit Veenendaal

15-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met A.T Auto’s kan ik resumeren in twee punten:vriendelijkheid en vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Wierden

17-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Haarlem

17-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service en heel vriendelijk! Het is altijd mogelijk om zonder afspraak even langs te rijden voor kleine zaken zoals bijvoorbeeld een lampje wisselen.
Ook bij aanschaf van een nieuwe auto goede service en alles ging in een ontspannen sfeer. Jan had supersnel een nieuwe auto voor ons gevonden die helemaal naar wens is. Wij zijn heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Hannelore uit Leiden

09-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Petra

07-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superservice en supervriendelijk! Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Effe tussendoor snel iets laten fixen, zoals een kapotte lamp, of je direct komen ophalen als je auto niet meer start, is nooit een probleem; hoort er gewoon allemaal bij. Mijn vorige auto was aan z'n eindje en binnen een dag had Jan een precies bij mij passende nieuwe 2e hands gevonden.



Ja, ik beveel dit aan

André uit Katwijk aan zee

05-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de eerste keer een auto gekocht bij At. Ontspannen sfeer en de afhandeling was ook goed....! Prijs kwaliteit in orde. Tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leiden

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, zowel bij onderhoud als bij aanschaf van auto, personeel erg prettig in het contact!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vleuten

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop van een 2e hands auto werd ons veel service geboden.
Nádat de koop reeds werd gesloten, kregen we zelfs enkele extra's gratis aangeboden.
Voor aflevering kreeg de auto nog een grote beurt en werden er zonder kosten nog remblokjes vervangen, een klein putje in de voorruit gevuld, en sensoren geplaatst.
Kortom: een zeer goede en prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed. Houden zich aan de gemaakte afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit 2315ME Leiden

07-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan