Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,0
154 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

Mariƫtte uit Leiden

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Den Haag

18-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaringen zijn zeer positief. Jan is goudeerlijk en geeft deskundig advies. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij AT Autos. Het is net een goede buurman, je kunt altijd bij ze terecht en ze helpen je graag. Ik ben al 20 jaar een tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Andrew uit Oegstgeest

02-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na 1e contact een goede klik en een hele aardige en meedenkende eigenaar Jan.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Hazerswoude-Rijndijk

17-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat onze auto total loss was, vlak voor onze vakantie, hebben ze ons geweldig geholpen met het zoeken van een nieuwe auto en op tijd rijklaar maken.
Als er problemen zijn met de auto kan je ook altijd langs komen en er staat altijd een leenauto klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leiderdorp

15-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Amsterdam

03-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer ervaren, deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jobine uit Amsterdam

19-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren voor een kleine beurt en onderhoud auto bij dit bedrijf gebracht. Kreeg een leenauto en kon de auto ook nog na 5 uur ophalen, top


Ja, ik beveel dit aan

Bas

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar. Klantgericht, deskundig voor een concurrerende prijsstelling. WIj zijn 25+ jaar tevreden.


Ja, ik beveel dit aan