Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,1
168 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Erik uit Leiderdorp

16-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Waalwijk

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

andre uit Leiden

26-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Qua reparatie van oude skoda octavia wel goede ervaringen. Niet te duur en betrouwbaar. Een paar jaar ervaring.
Zojuist een Volvo V70 gekocht. Verkoopproces ging heel aangenaam. Wordt goed geluisterd. Het ziet er verder goed uit. Nu nog verder ervaren natuurlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Voorschoten

23-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Leiderdorp

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 18 jaar klant bij AT Auto's en altijd uitstekende service ervaren. Zowel bij aankoop van auto als bij onderhoud of schadeherstel staan ze altijd voor je klaar. Gewoon een goed, gezellig maar bovenal een vakbekwaam auto garagebedrijf met zeer vriendelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Hazerswoude

16-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met grote tevredenheid en vertrouwen kom k bij at autos, voor het onderhoud van de auto of de koop er van.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Westland

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gemoedelijke en ongedwongen sfeer bij AT auto's, waar de reguliere dealer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Heerlijke A4 Allroad aangeschaft waar ik erg content mee ben. Goede communicatie met de verkoper. Inruil had (uiteraard) wat scherper gekund. Auto is netjes afgeleverd met een volle tank diesel...


Ja, ik beveel dit aan

Frederik uit Rotterdam

08-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer aardige en vooral nette meneer die zijn afspraken met betrekking tot de verkoop geheel nakomt.
Is zeer hulpvaardig en weet ik ook zeker dat gedurende de garantie de auto bij mankementen zal worden gerepareerd
Heb dus zeer veel vertrouwen in deze meneer en kan u dit bedrijf dan ook aanraden


Ja, ik beveel dit aan

erik uit Hoofddorp

14-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi klein bedrijf waar ze voor je klaar staan !!!!
Vriendelijk personeel. Ik zou hier zeker ook mijn volgende nieuwe auto kopen !!!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit warmond

08-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: word top behandeld en heeft kundige monteurs die nu al 25 jaar de prive en bedrijfsauto van ons onderhouden waar we zeer blij mee zijn .


Ja, ik beveel dit aan