Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,1
183 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 183 beoordelingen

Anoniem

30-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht.
Fijne service en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en goed geholpen bij inruilen van twee auto's. Goede informatie, tijd voor goede proefrit, geen druk bij besluitvorming.


Ja, ik beveel dit aan

mike uit schiedam

18-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel netjes !!!
mooie prijzen !
heel vriendelijk !
alles op orde !


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Leiden

16-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede en persoonlijke service. Wij zijn erg blij met de nieuwe auto en de manier waarom AT auto’s ons heeft geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Slagharen

14-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Half jaar geleden auto gekocht. Binnen garantie is een probleem (thermostaat) netjes verholpen. In verband met afstand wilde ik de auto graag buiten openingstijden weer ophalen, was ook geen enkel probleem. Net voor het einde van de garantieperiode wordt je gevraagd om langs te komen. Auto is toen nogmaals gecontroleerd en een kleinigheid verholpen (balanceren band). Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Jonna uit LOOSDRECHT

01-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele vriendelijke en behulpzame mensen. Ik vond het lieve mensen met een duidelijk oprecht verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Leiderdorp

27-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie en begeleiding, extra zorg en aandacht bij aankoop van gebruikte auto, prima service. Staat altijd klaar voor je klaar als dat nodig is. Wij hebben goede ervaringen met A.T. Auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Leiderdorp

19-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, deskundig en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Noordwijkerhout

12-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Oegstgeest

16-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig bedrijf met fijne mensen die altijd voor je klaarstaan en meedenken.


Ja, ik beveel dit aan