Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,1
139 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

kok uit leiderdorp

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al jaren klant bij dit kleinschalige fijne, betrouwbare autobedrijf. Zij hebben zeer deskundige verkopers die je goed informeren over de aankoop van een auto en prima monteurs in dienst die alle reparaties en service beurten prima uitvoeren voor een redelijke prijs. Heel goede service op alle gebied, dus zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Leiderdorp

01-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang zeer tevreden klant van AT Auto's. Zij stellen de klant echt op "1" en dat merk je aan alles. (service en klantbetrokkenheid). Daarnaast is de deskundigheid - indien er iets is aan de auto - helemaal top.
Kortom, een bedrijf waar we zeker zeer tevreden over zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Katinka uit Scheveningen

30-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden met A.T.Auto's B.V.
Precies de persoonlijke service, waar wij naar zochten en zeer deskundig. Je weet zeker dat het goed zit als je hun garage uitrijdt. Ze doen net dat beetje extra wat je tegenwoordig toch vaak mist bij andere bedrijven!


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa uit Leiden

26-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf, eerlijk en denken mee. Staan voor je klaar met advies en service. Komen afspraken na en gaan net dat stapje verder om je volledig te ontzorgen. Topbedrijf. Zeker na de teleurstelling van een gekregen autootje die niet door de apk kwam, nu de trotse eigenaar van een super betrouwbare en fijne auto op verzoek gevonden door AT.


Ja, ik beveel dit aan

Prachand uit Amsterdam

20-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een vervelende miskoop van een importauto uit Duitsland hebben wij deze moeten terugbrengen naar de verkoper. Wij hadden snel weer een nieuwe betrouwbare auto nodig. Op het internet kwam ik een advertentie tegen van AT Autos en heb ik gebeld om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Na de miskoop waren wij over elke advertentie behoorlijk sceptisch maar dit werd al gauw weggenomen bij de bezichtiging. De kennis en deskundigheid maar ook klantvriendelijkheid gaf ons een vertrouwd gevoel om hier de auto te kopen maar ook te blijven onderhouden. Ik raad daarom AT Autos aan bij een ieder die een goede auto wilt kopen bij een deskundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Karen uit Pijnacker

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede zaak gedaan. Eerlijke en vlotte afhandeling. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Prettige benadering. Het bedrijf is "klein maar fijn".


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Maasland

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb in Oktober 2016 een audi a4 avant gekocht en ben daar zeer tevreden over. De service van AT auto's is erg goed, als je een vraag stelt via de e-mail krijg je heel snel antwoord en als er wat is wordt het snel en vakkundig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Mijdrecht

08-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen,ze hebben alle tijd voor je in een woord geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Marike uit Leiden

06-01-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeker tevreden. Ik word altijd snel en goed geholpen. Vriendelijk en prettig contact.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Leiderdorp

09-12-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. De service is altijd erg goed. Het vervangend vervoer daarentegen behoeft wel een update :).


Ja, ik beveel dit aan