Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,0
150 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Tim uit Hazerswoude-Rijndijk

17-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat onze auto total loss was, vlak voor onze vakantie, hebben ze ons geweldig geholpen met het zoeken van een nieuwe auto en op tijd rijklaar maken.
Als er problemen zijn met de auto kan je ook altijd langs komen en er staat altijd een leenauto klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leiderdorp

15-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Amsterdam

03-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer ervaren, deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jobine uit Amsterdam

19-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren voor een kleine beurt en onderhoud auto bij dit bedrijf gebracht. Kreeg een leenauto en kon de auto ook nog na 5 uur ophalen, top


Ja, ik beveel dit aan

Bas

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar. Klantgericht, deskundig voor een concurrerende prijsstelling. WIj zijn 25+ jaar tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Roelofarendsveen

23-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Persoonlijke service staat voorop bij AT auto's. Ze denken mee met de klant en zijn erg betrouwbaar. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vlot in service. Tevreden met de afhandeling en levering. aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leiderdorp

07-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Very good experience. Fast, friendly, experienced service. Definitely recommended.


Ja, ik beveel dit aan

Yuri uit Leiderdorp

10-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede garage met klantvriendelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan