Beoordelingen Audenaerde Automotive

8,9
16 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Peter uit Montfoort

08-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: toevallig hier terecht gekomen,goed geholpen en alle afspraken netjes nagekomen,en nog meer dan dat leuk bedrijf Robbert doet dit goed


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Langeweg

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en snel en heel vertrouwelijk


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Bergen op Zoom

20-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Suzuki Swift Sport hier aangeschaft, van begin tot eind netjes en keurig geholpen. Auto's staan er netjes bij, proefrit werd gelijk aangeboden. Dus een prima autobedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Marius uit Prinsenbeek

23-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Robbert is een aardige, eerlijke verkoper. We hebben een mooie auto gekocht voor een mooie prijs. Nette afhandeling en wij zouden hier zeker een volgende auto kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Erfan uit Rotterdam

07-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Robbert kwam als een eerlijke autoverkoper over. Hij luisterde goed naar onze wensen en deed zijn best voor ons. We zijn van Rotterdam naar Bavel gereden om een gebruikte auto van hem te kopen.
Robbert heeft, naast eerlijk, nog een goede eigenschap. Hij is niet hebzuchtig en wilt zo veel mogelijk tevreden klanten hebben en zodoende meer auto’s met minder winst verkopen. Wat een goed plan lijkt en een win-win situatie creëert voor beide partijen.
Onze ervaring met de autobranche was tot zover altijd autoverkopers die alles goed proberen praten en voor alles een verklaring proberen geven. En alle mankementen van de auto zeer goed weten te verbergen. Ze verkopen weliswaar een kikker in plaats van een VW en jij hebt het niet door.
Robbert heeft dus ervoor gezorgd dat we stuk positiever gaan denken over deze branche en we zijn ook zeker van plan om in toekomst zaken met hem te doen.
Occasion die we gekocht hebben moet zich nog bewijzen. but so far so good.
Een aanrader voor iedereen die een auto wilt kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Valkenswaard

06-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een eerste telefoongesprek direct een afspraak gemaakt op naar de auto te komen kijken. Goede nette ontvangst. Prettig zaken gedaan en de auto gekocht met 6 maanden garantie. Nette mooie auto, een Mazda cx5. Auto was gepoetst. Mattenset was versleten, aan bestuurders zijde. Een nieuwe gevraagd en gekregen. Auto gaf melding dat accu niet vol genoeg was. Nu na een paar dagen rijden geen melding meer. Robbert heeft elke dag geïnformeerd of alles in orde was.
Dus tot nu toe after sales service in orde. We hebben er vertrouwen in dat dit zo zal blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Raamsdonksveer

03-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Corneel uit Breda

20-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen en echt service gericht


Ja, ik beveel dit aan

Vandor b.v. uit Breda

09-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoekopdracht gegeven aan Audenaerde voor een bepaald merk en type bedrijfsauto. Binnen enkele dagen diverse voorstellen ontvangen met een praktische evaluatie. Binnen een week reden wij met veel plezier in de gewenste auto.


Ja, ik beveel dit aan

Didier uit Gorinchem

19-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze mooie 'nieuwe' auto bij Audenaerde gekocht. We hebben bijzonder prettig zaken gedaan met Robbert Audenaerde. Belangrijker is nog dat we een super auto hebben gekocht . Elke dag weer een plezier om in te stappen.


Ja, ik beveel dit aan