Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,3
116 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Anoniem

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Naar tevredenheid geholpen door Marc Custers. Duidelijke communicatie. Prima after sales en tevreden over de nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

P

16-05-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: AZ had even een "foutje" in de offerte gemaakt; foutje van 3100euro; in de offerte was een te lage prijs opgenomen. daarna de simpele vraag of ik toch nog steeds interesse had. zo'n garage is geen betrouwbare partner.


Marcel uit Utrecht

06-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We rijden nu enkele weken in de bij auto A-Z gekochte BMW en zijn er super gelukkig mee.
Richard bedankt voor het aanbevelen en super afleveren van deze top auto.

Wij zullen jullie zeker verder aan bevelen.

Groet,
Marcel


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Klimmen

21-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst hebben wij een BMW bij Auto A-Z gekocht. Vanaf de kennismaking tot en met de aflevering van de auto zijn wij door Marc Custers van het A-Z verkoopteam goed geholpen, ook na de aflevering heeft Marc ons benaderd om na te gaan of alles met de auto naar wens is en alles correct is afgehandeld. Super service ervaren, wij bevelen A-Z zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Aart Jan uit Oost-Souburg

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon een superservice, en kom je een dag eerder dan gepland, maakt allemaal niet uit die proefrit kan dan ook wel.
En een goede prijs voor de inruilauto, superdik tevreden, daar gaan we zeker vanuit Zeeland voor naar Limburg.


Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Obbicht

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net en overzichtelijk bedrijf
Goed geholpen door Mark Custers
Ondanks dat Mark op het moment alleen was heeft hij toch de auto buitengezet voor testrit
Ook toen bleek dat er accessoires ontbraken is dat goed opgelost door Mark


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Oostvoorne

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service en communicatie is zeer goed, prijsverhouding is goed.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Sittard Geleen

06-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurige communicatie, duidelijke afspraken, fijne service en zeer vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Haarlem

31-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit HEERLEN

26-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Behulpzaam, Vakkundig en absoluut klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan