Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,3
128 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Sem uit Maastricht

20-09-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: I warn you when I pay for a month, we did not get a car when we said we would get a car until the end of the month we give up on the road the car was ready. We did not have a complete car, no navigation after a phone call, we were ordered to buy and they will return the costs after sending the invoice contact I am not answering emails and phones. I do not recommend


Aart uit Oost-Souburg

18-09-2018
2,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nalatigheid
En een autoverkoper vind dat hij altijd maar in zijn recht staat, maar wat als iets nog steeds niet gemaakt is dan geven ze niet thuis.

heel slechte nazorg en onbehoorlijke boze mensen aan de telefoon

en o ja ze zeiden: moet je maar geen auto kopen in Limburg.

niet echt proffesioneel zou ik zo zeggen


Davy uit GELEEN

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben in augustus een BMW 318 m sport gekocht bij AZ Heerlen, onze verkoper was Mark Custers.
wij zijn heel tevreden hoe we te woord werden gestaan en geïnformeerd werden over deze auto.na overleg kochten we de auto. toen we thuis kwamen werkte de centrale deur vergrendeling van de bestuurder niet, dit aan onze verkoper Mark Custers gemeld, die heeft meteen een afspraak voor ons gemaakt en het defectje laten repareren, vandaag ben ik bij marc langs geweest voor een klein deukje dat al in de auto zat. zoals afgesproken zou die er uitgedeukt worden, dit is vandaag gedaan. dus de service en de na service ,zijn we heel tevreden over. een tevreden klant. dank je Mark.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Heerlen

13-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk , goed. Geholpen door Marc Custers.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit brunssum

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Alfa gekocht, goeie service en mooie showroom.
Verkoper: Marc Custers


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Eemnes

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij werden zeer goed geholpen door Marc Custers van Auto A-Z. Alles is prima naar wens verlopen: de proefrit, de offerte, aankoop en feitelijke overdracht werden door Marc in goede banen geleid en we zijn heel tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Bergen op Zoom

07-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vandaag 7-9-2018 een bmw 335i coupe x-drive gekocht en mijn eigen auto een bmw 325i coupe daar ingeruild.
Ik kreeg daarvoor een hele goede inruilprijs voor terug.
Toen ik naar huis reed met mijn nieuwe bmw kreeg ik onderweg problemen met de temperatuur van de motor.
Ik belde de garage en er werd direct actie ondernomen door de hr Richard Veltstra.
Er kwam een wagen om mij en de bmw op te halen en terug te brengen naar de garage.
Ik kreeg een splinternieuwe mini cooper mee als leen auto.
Zodra de auto in orde is komen ze zelf de bmw bij mij thuis afleveren.
Ondanks de pech die ik vandaag had ben ik heel goed geholpen door de hr Richard Veltstra.


Ja, ik beveel dit aan

C.L. uit Terneuzen

21-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze Mercedes C 180 nu ruim 2 maanden en kunnen niets anders zeggen dat we daar meer dan te vreden over zijn zijn.
Auto gekocht en vorige auto ingeruild bij Dhr. Richard Veltsra. Correcte en vriendelijke verkoper. Bij afleveren stond auto er "spic & span" bij. Nog enkele accessoires ontbraken, maar ook dit is keurig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Amsterdam

06-08-2018
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier 1 keertje auto gekocht.

Wat ik eigenlijk wilde vertellen is.Voordat ik die auto kom ophalen van Amsterdam naar heerlen,Hebben wij een afpraak gemaakt, En ook een goeie deal gesloten.Alle. de afspraken zijn niet nagekomen zoals geen remblokken vervangen en geen nieuwe apk terwijl dit wel de bedoeling was.Maar ik heb hem wel gekocht.Omdar ik echt een auto nodig had.Voor de rest een prima auto rijd er nog steeds in.