Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,3
95 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Joep uit Kerkrade

22-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meteen bij binnenkomst werden we verwelkomt door dhr. Richard Veltstra, door zijn vriendelijkheid en vakkundigheid voelde dat meteen goed aan. Wij wilden een jongere auto Peugeot 308 kopen, hij deed een goed bod voor onze oude auto. Tevens overtuigde hij mij dat de nieuwe auto een goeie keus was, en dat wij daar heel veel plezier aan gingen beleven. Hele goeie uitleg over de Peugeot 308 die we wilden kopen. Superrrrr.
Na 10 minuten hadden we onze nieuwe auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Breda

19-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig als mensen bereikbaar zijn, deskundig zijn en doen wat ze beloven! Dank je wel Richard!


Ja, ik beveel dit aan

peer uit tilburg

08-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel plezierig, wel stevig in de onderhandeling!


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Maastricht

06-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede eerste ervaring: klantvriendelijk. Alles soepel en vlot verlopen. Mooie mini cooper cabrio gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring bij verkoop van BMW1


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Miriam

21-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Oosterhout

13-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en duidelijke verkoop van de auto, Auto stond netjes volgens afgesproken aflever punten klaar en werd tevens opgehaald bij Heerlen CS. Keurig bedrijf, geen mooie praatjes.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Oirsbeek

09-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Overall ben ik positief en tevreden. Punt van aandacht is de onderhandeling. Deze heeft deels aan de balie plaatsgevonden, hetgeen ik minder professioneel vind. Het verdere offertetraject is naar tevredenheid via telefoon en mail verlopen. Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Geleen

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service bestaat nog!
Goede ontvangst door Richard, geen gepush en alle tijd om vragen te beantwoorden. Geen probleem om meerdere auto's te testen en niet geheel onbelangrijk marktconforme (inruil)prijzen. Snelle goede levering en begeleiding bij overschrijven verzekering afsluiten enz.


Ja, ik beveel dit aan