Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,3
97 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Frans uit Aalsmeer

15-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb - vanuit Aalsmeer NH - op basis van vertrouwen een occasion bij Auto AZ (Heerlen) gekocht. Ik heb het afgesproken bedrag ad. 15.000 euro aan ze overgemaakt zónder dat ik de auto eerst heb gezien. Ik heb dus betaald zonder vrijwaringsbewijs, garantie, stok achter de deur of anderszins, geheel op basis van het vertrouwen dat het bedrijf én de verkoper Richard Veltstra op me maakte. Onverstandig? Mogelijk. Naief? Wellicht. Maar als iets goed voelt moet je je hart volgen en dat heb ik gedaan. De site van AZ gaf me voldoende vertrouwen, het contact met Richard bevestigde dat. Morgenvroeg wordt de auto bij me afgeleverd. Dan zie ik deze voor de eerste keer. En ga ik er ontzettend van genieten: dak open, zon in mijn gezicht en sturen maar. In de wetenschap dat ik in geval van nood op ze kan terugvallen. Met dank aan de goede zorgen van Richard, die ik dus nog nooit heb ontmoet ;)


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Landgraaf

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klant vriendelijk super aflevering goede prijs kwaliteit verhouding alleen de vorige locatie kwamen de auto's meer tot hun recht altijd netjes geholpen door personeel


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Kerkrade

22-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meteen bij binnenkomst werden we verwelkomt door dhr. Richard Veltstra, door zijn vriendelijkheid en vakkundigheid voelde dat meteen goed aan. Wij wilden een jongere auto Peugeot 308 kopen, hij deed een goed bod voor onze oude auto. Tevens overtuigde hij mij dat de nieuwe auto een goeie keus was, en dat wij daar heel veel plezier aan gingen beleven. Hele goeie uitleg over de Peugeot 308 die we wilden kopen. Superrrrr.
Na 10 minuten hadden we onze nieuwe auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Breda

19-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig als mensen bereikbaar zijn, deskundig zijn en doen wat ze beloven! Dank je wel Richard!


Ja, ik beveel dit aan

peer uit tilburg

08-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel plezierig, wel stevig in de onderhandeling!


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Maastricht

06-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede eerste ervaring: klantvriendelijk. Alles soepel en vlot verlopen. Mooie mini cooper cabrio gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring bij verkoop van BMW1


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Miriam

21-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Oosterhout

13-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en duidelijke verkoop van de auto, Auto stond netjes volgens afgesproken aflever punten klaar en werd tevens opgehaald bij Heerlen CS. Keurig bedrijf, geen mooie praatjes.


Ja, ik beveel dit aan