Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,3
136 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Mike

26-03-2019
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer slecht! Ik heb eind 2017 een Audi A3 gekocht met 120.000 km op de teller. Gevraagd aan verkope of de ketting vervangen is van de auto, aangezien dit type auto daar problemen mee kan hebben, was het antwoord van Marc, Ja. Tijdens de garantie periode is de waterpomp vervangen en is de auto nog 2 keer terug geweest omdat de motor, vooral s'morgens, tikte en veel lawaai maakte. Er is toen een oil-flush gedaan en de monteur vertelde dat dit soort motoren altijd wat lawaai maken. November 2018 is de ketting kapot gegaan waardoor de motor helemaal kapot geslagen is. Ik heb mij laten vertellen dat het harde tikken van de motor al een voorbode van ketting problemen is. Ik heb nog contact gehad met Auto A-Z en ik moest dan de auto naar hun brengen om te kijken wat er aan de hand is. Ik heb dit niet gedaan omdat het niet meer onder de garantie valt en ik alles zelf moet betalen. Onder tussen heb ik een nieuwe motor in de auto laten zetten en deze loop als een zonnetje zonder tikken en lawaai. Dus deze motoren maken niet standaard een tikkend geluid zoals de monteur vertelde. Ik zal nooit meer een auto bij dit bedrijf kopen.


Bonno uit Amstelveen

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord: Geweldig ! Kwam in contact met Marc Custers, voelde meteen een positieve klik. Marc was waanzinnig flexibel in zijn opstelling naar mij en heeft zonder problemen mijn 4 Golfjes Cabrio ingeruild op een bijzonder zakelijke en nette manier. Hoewel ik van plan was een Audi A5 cabrio te kopen, waarop Marc zijn inruilvoorstel had gebaseerd, kocht ik uiteindelijk een (goedkopere) Mini Cabrio. Marc schakelde snel en soepel, zodat de deal vlot rondkwam. Ik kan iedereen aanraden eens bij Auto AZ langs te gaan. De auto's die er staan, zijn netjes, perfect onderhouden (geschiedenis bekend) en strak geprijsd. Een vriendin van mij had overigens bij het ophalen van mijn Mini dezelfde fijne indruk, en bijna ter plekke een auto gekocht. Marc, enorm bedankt, ik hou je in de toekomst in de gaten.
Bonno Mijnlieff, Amstelveen.


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit BLARICUM

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer beleefd en accuraat. Iedere vraag was netjes beantwoord. Beschrijving auto was exact zoals hij eruit ziet en rijdt. Prachtige BMW 320!Marc, dank is groot!


Ja, ik beveel dit aan

Frederik uit Bonheiden (Belgiƫ)

19-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ja, prima verloop via Marc Custers.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Tiel

12-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Ook zeer prettig ontvangen.
We zijn samen tot een mooie overeenkomst gekomen.
Heel erg bedankt Marc custers dikke pluim naar jou persoonlijk en naar auto az voor alles service


Ja, ik beveel dit aan

Rob

01-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een lange rit netjes ontvangen door Marc Custers met een heerlijke limburgse vlaai. Duidelijk verhaal, auto stond klaar en direct proefrit. After sales goed en correct. Geen typische autozaak waar de verkopers geen aandacht voor de klant heeft. Dank Marc


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Berg en Terblijt

04-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zomer contact gezocht met Marc Custers via de mail omtrent een mooie zwarte Opel Corsa. Waarna ik een snelle reactie kreeg, en ook meteen de inruilwaarde van mijn eigen auto wist. Paar dagen later kon ik gaan proefrijden, en de auto beviel meteen. Later die week kon ik mijn auto gaan ophalen, en ben tot heden nog zeer tevreden! Ik hoop nog lang plezier te hebben van mijn auto, maar in de toekomst zal ik zeker nog eens denken aan A-Z Heerlen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte auto zijn wij uitstekend geholpen door Marc Custers. Prima offerte en deskundige uitleg. Echter bij het ophalen van de auto was Marc er niet en hebben we eigenlijk alleen een handtekening gezet en dat was het dan. Geen verdere uitleg en in de auto zijn nog een paar garage-onderdelen achtergelaten.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit Maastricht

20-09-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: I warn you when I pay for a month, we did not get a car when we said we would get a car until the end of the month we give up on the road the car was ready. We did not have a complete car, no navigation after a phone call, we were ordered to buy and they will return the costs after sending the invoice contact I am not answering emails and phones. I do not recommend