Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,4
113 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Robert uit Klimmen

21-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst hebben wij een BMW bij Auto A-Z gekocht. Vanaf de kennismaking tot en met de aflevering van de auto zijn wij door Marc Custers van het A-Z verkoopteam goed geholpen, ook na de aflevering heeft Marc ons benaderd om na te gaan of alles met de auto naar wens is en alles correct is afgehandeld. Super service ervaren, wij bevelen A-Z zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Aart Jan uit Oost-Souburg

09-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon een superservice, en kom je een dag eerder dan gepland, maakt allemaal niet uit die proefrit kan dan ook wel.
En een goede prijs voor de inruilauto, superdik tevreden, daar gaan we zeker vanuit Zeeland voor naar Limburg.


Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Obbicht

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net en overzichtelijk bedrijf
Goed geholpen door Mark Custers
Ondanks dat Mark op het moment alleen was heeft hij toch de auto buitengezet voor testrit
Ook toen bleek dat er accessoires ontbraken is dat goed opgelost door Mark


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Oostvoorne

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service en communicatie is zeer goed, prijsverhouding is goed.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Sittard Geleen

06-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurige communicatie, duidelijke afspraken, fijne service en zeer vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Haarlem

31-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit HEERLEN

26-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Behulpzaam, Vakkundig en absoluut klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Arne uit Hoorn

17-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettig geholpen door Richard Veltstra en een mooie BMW gekocht


Ja, ik beveel dit aan

ed uit waalwijk

02-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig contact met Marc Kusters en telefonische afspraak (en) zeer goed nagekomen. 1,5 uur van te voren gemeld dat ik langs zou komen voor een proefrit en de auto stond netjes klaar. na koop en week later de auto opgehaald. netjes gepoets, beurt etc. nu teee weken al zeer blij met mijn nieuwe aanwinstšŸ˜„


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Elsloo

29-12-2017
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst geen plakkerige verkoper. Gewoon kijken en bij vragen een verkoper aanspreken. Geen gedoe bij de inruilwagen. Dus niet van hij heeft niet dit of dat of er zit een kras op. Schappelijke inruilprijs. En de verkoper Marc heeft ons vriendelijk en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan