Beoordelingen Auto A-Z Heerlen B.V.

8,4
134 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 134 beoordelingen

Werner uit BLARICUM

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer beleefd en accuraat. Iedere vraag was netjes beantwoord. Beschrijving auto was exact zoals hij eruit ziet en rijdt. Prachtige BMW 320!Marc, dank is groot!


Ja, ik beveel dit aan

Frederik uit Bonheiden (Belgi├ź)

19-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ja, prima verloop via Marc Custers.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Tiel

12-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Ook zeer prettig ontvangen.
We zijn samen tot een mooie overeenkomst gekomen.
Heel erg bedankt Marc custers dikke pluim naar jou persoonlijk en naar auto az voor alles service


Ja, ik beveel dit aan

Rob

01-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een lange rit netjes ontvangen door Marc Custers met een heerlijke limburgse vlaai. Duidelijk verhaal, auto stond klaar en direct proefrit. After sales goed en correct. Geen typische autozaak waar de verkopers geen aandacht voor de klant heeft. Dank Marc


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Berg en Terblijt

04-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zomer contact gezocht met Marc Custers via de mail omtrent een mooie zwarte Opel Corsa. Waarna ik een snelle reactie kreeg, en ook meteen de inruilwaarde van mijn eigen auto wist. Paar dagen later kon ik gaan proefrijden, en de auto beviel meteen. Later die week kon ik mijn auto gaan ophalen, en ben tot heden nog zeer tevreden! Ik hoop nog lang plezier te hebben van mijn auto, maar in de toekomst zal ik zeker nog eens denken aan A-Z Heerlen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte auto zijn wij uitstekend geholpen door Marc Custers. Prima offerte en deskundige uitleg. Echter bij het ophalen van de auto was Marc er niet en hebben we eigenlijk alleen een handtekening gezet en dat was het dan. Geen verdere uitleg en in de auto zijn nog een paar garage-onderdelen achtergelaten.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit Maastricht

20-09-2018
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: I warn you when I pay for a month, we did not get a car when we said we would get a car until the end of the month we give up on the road the car was ready. We did not have a complete car, no navigation after a phone call, we were ordered to buy and they will return the costs after sending the invoice contact I am not answering emails and phones. I do not recommend


Aart uit Oost-Souburg

18-09-2018
2,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nalatigheid
En een autoverkoper vind dat hij altijd maar in zijn recht staat, maar wat als iets nog steeds niet gemaakt is dan geven ze niet thuis.

heel slechte nazorg en onbehoorlijke boze mensen aan de telefoon

en o ja ze zeiden: moet je maar geen auto kopen in Limburg.

niet echt proffesioneel zou ik zo zeggen


Davy uit GELEEN

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben in augustus een BMW 318 m sport gekocht bij AZ Heerlen, onze verkoper was Mark Custers.
wij zijn heel tevreden hoe we te woord werden gestaan en geïnformeerd werden over deze auto.na overleg kochten we de auto. toen we thuis kwamen werkte de centrale deur vergrendeling van de bestuurder niet, dit aan onze verkoper Mark Custers gemeld, die heeft meteen een afspraak voor ons gemaakt en het defectje laten repareren, vandaag ben ik bij marc langs geweest voor een klein deukje dat al in de auto zat. zoals afgesproken zou die er uitgedeukt worden, dit is vandaag gedaan. dus de service en de na service ,zijn we heel tevreden over. een tevreden klant. dank je Mark.


Ja, ik beveel dit aan