Beoordelingen Auto Aaltink B.V.

8,7
687 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 687 beoordelingen

Henk uit Deventer

10-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Zoetermeer

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

wilfred uit leusden

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer Goed en prettig


Ja, ik beveel dit aan

k uit Nijverdal

05-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en zeer behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

veysel uit almelo

27-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Waalwijk

25-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen, afspraken zijn nagekomen.
Arjan heeft zijn werk goed gedaan!
Wij wonen in Brabant, in aanvang proef gereden bij voormalig bedrijf Otten in Breda (nu van Mossel), 4 en 2 cylinder gereden, voor ons 4 cylinder zonder twijfel.

Men raadde ons aan van private lease gebruik te maken, dit zou ons 9300,- in 3 jaar gekost hebben, éénmaal thuis en na wat zoeken op internet, kwam ik bij Aaltink uit, bij een completere auto, Climate control en groter navigatie scherm.

Ik belde maandagmorgen naar van Mossel, ik zei hen er overnagedacht te hebben, en vertelde dat ik de auto wel wilde kopen i.p.v. leasen, het antwoord was simpel: Nee u kunt deze auto niet kopen, deze is bestemd voor Direct lease (ook onderdeel van v. Mossel) Ik dacht dat ik van mijn stoel viel, geld op de bank, en niet kunnen kopen, ik dacht het moet toch niet gekker worden!

Zelf ben ik commercieel manager Benelux met meer dan 35 jaar sales ervaring, dit kon er bij mij echt niet in.

Op maandag ging ik naar de zaak, eind v.d. dag het nieuwe filiaal bezocht van Fiat v. Mossel in Tilburg.

Uiteraard vertelde ik hen niet dat ik in Breda geweest was, maar vroeg enkel, wat de prijs was van het type auto waarin ik had proefgereden.

Ik kreeg een prijs te horen van 18.679,08 toen ik de verkoper mijn ervaring in Breda vertelde en hem confronteerde met de aanbieding van Aaltink ( 15.440,-) belde hij met de oude nog werkzame eigenaar dhr. Otten, na één telefoontje koste de auto nog 15.250,-
U kunt wel nagaan wat voor gevoel dat mij gaf.

Ik dacht bij mezelf, voor 150,- meer heb ik climate controle, en een beter navigatie systeem.

De auto staat weliswaar sinds 04 op kenteken, maar dat maakt mij niet uit, het is een nieuwe auto, o.k. Iets minder garantie, maar met 6000 km per jaar durf ik dat wel aan, op de BPM, hebben jullie ook al keurig afgeschreven, dit werd me bevestigd door een relatie van me ( directeur eigenaar van een grote automaterialen grossier organisatie) hij bestempelde jullie als een keurig bedrijf!

Als ik dit verhaal aan Erik Berkhof van v. Mossel zou vertellen, toevallig ken ik hem ook persoonlijk, dan denk ik dat de betreffende verkoper een andere baan mag zoeken!

De conclusie kan getrokken worden, dat groot niet altijd beter is!!

Afgelopen zaterdag heb ik de auto opgehaald, en gewoon met de pin betaald, goed geregeld.

v. Mossel zit in Tilburg, voor mij dichtbij, ik denk er toch over om voor onderhoud naar Aarsman in Zevenbergen te gaan, daar werd ik ook ontvangen met het juiste verhaal, zij hadden niet de juiste kleur en wielmaat.

Het is wel iets verder rijden, maar dat bedrijf is toch iets meer op dezelfde leest geschoeid als Aaltink.

Als het vertrouwen een deuk oploopt, ben je extra op je hoede!!

Ik schrijf dit, omdat ik u deze informatie niet wil onthouden.


M.v.g. J. Meijer.



Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dedemsvaart

25-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een vriendelijk en hartelijk uitstralend bedrijf.
Prima monteurs.
Een vlotte afhandeling.
Deskundige verkopers en..... De koffie is 100%.


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Nijverdal

18-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder klantvriendelijk geholpen bij aankoop andere auto.
Ik neem aan dat de service ook goed is na de goede ervaring bij de aankoop gebruikte auto.
Ben tot nu toe erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gaby uit heerhugowaard

18-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Wierden

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Klantgericht en vriendelijk. Professionele werkwijze met een persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan